6-7 yıllık torunlarını seven dede olmuş bir laptopum var herşey gayet güzel gidiyodu ama dün başlıkta belirttiğim gibi ekranda bi sorun çıkartmaya başladı sorun şöyle; PC ilk açarken ekranı kaldırıyorum 90 derecelik konuma getirene kadar çatır çutur bir sürü ses geliyor(sanırım temassızlık sorunu) açıyorum laptopu ekranda yatay beyaz çizgiler oluşuyor ekrana arkadan birkaç kez vurunca düzeliyor veya ekran ile kasanın ufak bi açısı var o açıyı bulunca düzeliyor. Ekran sanki fersiz gibi oluyor ve ekranda eşit aralıklara bölünmüş beyaz çizgilerden meydana geliyormuş gibi sanki. Eğer ekrana arkadan bastırırsam ekranın sönnüklüğü gidiyor herşey normale dönüyor. PC yi ilk açtığmda açıyı bulursam 4-5 saat hiç sorun çıkarmadan oynayabiliyorum ta ki ekranı tekrar açıp kapayıncaya kadar. Tamirciye verdim pc yi onlarda burda parça yok deyip Antalya' ya yolladılar şimdi merak ettiğim husus şurası bu pcnin sorunu nedir bana kaç para masraf açar yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Aradaki kablolarda temazsizlik olabilir. 6 7 yilda defalarca acilip kapandigindan artik omrunu doldurmustur muhtemelen. Fazla masrafi cikmayacaktir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
Aradaki kablolarda temazsizlik olabilir. 6 7 yilda defalarca acilip kapandigindan artik omrunu doldurmustur muhtemelen. Fazla masrafi cikmayacaktir.
Temennimiz o yönde hocam yüreğme su serptiniz Geçenlerdede harddisk yanmıştı birsürü masraf çıkarmıtştı bakalm bu sefer yüzümüze gülecekmi kerata
quote:
Orijinalden alıntı: emre1393