Şimdi Ara

Casper Mı Daha İyi HP Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir notebook alacağım. Fakat bu iki modelin arasında kaldım. Aralarındaki tek fark Casper'ın 2.5 Ghz işlemciye sahip olup HP'nin 1.7 Ghz işlemciye sahip olmasıdır. Ama Casper malzeme kalitesi konusunda kafada soru işaretleri uyandırıyor. Sizce hangisi daha iyidir?

Casper:http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4200a-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html?srt=PU

HP: http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-p015st-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html?srt=PU

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper mı HP mi: Dizüstü Bilgisayar Karşılaştırması

Dizüstü bilgisayar satın alırken, güvenilirlik, performans ve özellikler açısından en iyi seçeneği bulmak istersiniz. Casper ve HP, piyasadaki en popüler dizüstü bilgisayar markalarından ikisidir ve hangisinin senin için doğru olduğuna karar vermek zor olabilir. Bu karşılaştırma, Casper ve HP dizüstü bilgisayarlarını karşı karşıya getiriyor ve aralarındaki benzerlikleri ve farklılıkları ortaya koyuyor, böylece bilinçli bir karar verebilirsin.

Marka İtibarı

Hem Casper hem de HP, uzun yıllara dayanan bir itibara sahip saygın markalardır. Casper, uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip dizüstü bilgisayarlarıyla tanınırken, HP, daha premium dizüstü bilgisayarlarıyla ünlüdür.

Dizüstü Bilgisayar Çeşitliliği

Her iki marka da çok çeşitli dizüstü bilgisayarlar sunar. Casper, öğrenciler ve bütçe odaklı kullanıcılar için uygun seçeneklere sahipken, HP, oyuncular ve profesyoneller için yüksek güçlü dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere daha geniş bir yelpazeye sahiptir.

Özellikler ve Performans

Özellikler ve performans açısından hem Casper hem de HP, farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli dizüstü bilgisayarlar sunar. Casper dizüstü bilgisayarlar genellikle Intel Core i3 ve i5 işlemcilere sahipken, HP dizüstü bilgisayarlar, daha güçlü i7 ve i9 işlemcilere kadar çeşitli seçenekler sunar.

Dayanıklılık

Dayanıklılık, bir dizüstü bilgisayarda önemli bir husustur. Casper dizüstü bilgisayarlar, sağlam yapıları ve sıkı kalite kontrol testleri ile bilinirken, HP dizüstü bilgisayarlar, askeri standartlara dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve daha sert kullanım koşullarına dayanabilir.

Fiyatlandırma

Fiyatlandırma, dizüstü bilgisayar satın alırken önemli bir faktördür. Casper dizüstü bilgisayarlar genel olarak HP dizüstü bilgisayarlardan daha uygun fiyatlıdır, ancak HP, daha premium dizüstü bilgisayarlar için daha yüksek fiyatlar talep etmektedir.

Hangisi Senin İçin Uygun?

Casper mı HP mi sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayar arıyorsan, Casper iyi bir seçenek olabilir. Daha güçlü bir performans ve daha dayanıklı bir yapı arıyorsan, HP dizüstü bilgisayarları düşünmelisin.

Sonuç olarak, hem Casper hem de HP, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun çeşitli dizüstü bilgisayarlar sunar. İhtiyaçlarını ve tercihlerini dikkatlice değerlendirerek, senin için doğru olan seçimi yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardes benım casper laptobum var gayet guzel cogu kisi kotu diyo ama guzel. 4 yildir kullaniyorum isinma sorunu bu yil basladi eskiden de isiniyodu ancak kapanmiyodu kapanmalar bu yil basladi , ayrica 0.8ghz de az bir miktar degil , hem hp ler cok isiniyomus oyle duydum. Casper al derim sana. Not:su ana kadar pc zorlayacak hicbir oyun oynamadim ondan da olabilir cs 1.5 1.6 1.8 18wos haulin world of tanks cod mw3 oynamisligim var termal macunlar baya idare etti beni :) ancak farcry3 filan oynarim diyorsan bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evde PS4 var. Ben bilgisayarı PS4'e çıkmayan FPS oyunları için ve multimedya işleri için kullanacağım.(Şuan için sadece Titanfall var.) Bu durumda Casper almam mantıklı mıdır?
  • performans serisinde chy 8L45A-B var rengi beyaz gayet de hoş bilgisayar. Zorlayacak oyun alacaksan toplama pc yap daha rahat olur , casperı watchdogs vb. için tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendim dediğim gibi ben zorlayacak oyunları PS4'te ortalama bir şekilde zorlayacak oyunları notebook'da oynamayı düşünüyorum.
  • o zaman keseyi aç msi ya da monster al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper yerine başka markalara yönelmeni tavsiye ederim

Benim gözümde; bol reklam harcaması > duygusal bağ kurma ile satış çabası = başarısız ürünler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.