Şimdi Ara

Casper Laptopta Fan Çalışmama Problemi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar... Ben Casper marka bir dizüstü bilgisayara sahibim. Bilgisayarımın fanı çalışmıyor. Çoğu kaynaklarda tozdan dolayı dediği için içini açıp inceledim. Fanımda toz yok. Garantisi bitmiş olduğu için teknik servise de yollayamadım. Bir bilgisayarcıya götürdüm. Fana elektrik veren kısım ve fan değişmesi gerektiğini söyledi. Yalnızca fan değişmesi de işe yaramazmış. Orjinal fanı da takmıyacakmış. Fan bilgisayarı açtığımızdan kapatana kadar daima çalışr halde olcakmış. 100 TL istedi. Sizce ne yapmalıyım. İnternette termal macun diye bir şey gördüm onunla alakası olabilir mi ? Bilgisayarımın rahatça kaldırması gerektiği program ve oyunlar fan yüzünden çalışmıyor. Geçen gün bir oyun yükleyeyim dedim 10 dk dayandı daha sonra ekran karardı. Kapatıp açmak zorunda kaldım. Lütfen Acil yardım edin...

Şimdiden Teşekkürler....

• RİSKLİ ama becerebiliyorsan fandan çıkan 3 ya da 4 kablo var.iki tanesini(3v ile hangisinin + - olduğunu bulabilirsin) usblerden bir tanesinin 5v luk çıkışına lehimleyebilirsin.
    Riskli bi iştir bilgisayarını gözden çıkarabiliyorsan KENDİN dene.
    Yoksa başka bir bilgisayarcıya fanım sürekli çalışşsın istiyorum de,hangisi ucuza yapıyorsa.
    Her halükarda,onlar yapsa da gene riskli.
  • Ben fanimin daima calismasini istemiyorum 2-3 gün açik kaldigi oluyor. Bu dediginiz islemi yaparsam eskisi gibi mi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.