Şimdi Ara

Casper laptoplar neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsınma sorunu mu var,servisi mi kötü sebebi nedir

• Kalite ve isinma sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz28
    Kalite ve isinma sorunu var

ısınmayı sogutucuyla halletsek bıle kullanılmaz yanı
  • ben gayet memnunum :) ısınma sorunu filan da yok..
  • kasa malzemesi 2.sınıf servisi tam bir fiyasko
  • beyler casperın bir modelini buldum vatanda 1350 tl 1 gb Gt540m ekran kartı 4 gb ram 500 gb harddisk i5 işlemci ne diyorsunuz almalımıyım yoksa 1599 asusun suan elektro world deki ürününü mü almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko843 -- 6 Ocak 2012; 12:18:49 >
  • Gümrük vergisi ödemedikleri için bu kadar ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler lütfen kullanmadan ısınıyor demesin kimse. Ucuz olmasının İlk sebebi menşei Türkiye, İkincisi ise Kasa kalitesi biraz düşük. Ancak kesinllikle ısınma sorunu yaşamıyorum...
    Herkesede tavsiye ediyorum
  • 1. gümrük vergisi ödemiyor diye hatırlıyorum
    2. Kasa kalitesi biraz düşük
    3. Sabit kuru var.

şimdi bir bilgisayar markasına ısınıyor deyip genellemek tam cahil işidir. Çünkü ben bütün marka laptop arızalarını gördüm ve bütün markaların bazı modellerinde ısınma mevcut.

teknik servislerine gelince bir cok marka (marka ismi veripte kötülemek istemiyorum) gönderilen ürünü tamir etmekten aciz teknik servislere sahip. o yüzden bi markaya kimse cok iyi diyemez yada cok kötü. hepsinin iyi yada kötü yanları mevcuttur.

casper a ısınıyor diyenler kaç tane casper markasının hangi laptop modellerini kullandınız ? kaç tanesine hangi testleri uyguladınız ? performanslarında neleri gözlemlediniz ? hangi kötü yanını görüpte bütün markayı kötülüyorsunuz merak ettim şu kötüleyenler bi cavap versin.

• Ben sırf oyun için aldım ve ısınmaymış, takılmaymış, cartmış curtmuş eser yok eser...
  • Tabi ki kötü ürün ithal değil.Gümrük vergisi yok.
    O yüzden alınmaz.arada 200 tl fark var.Aynı model farklı markalarında.
  • arkadaşlar size şunu söyleyeym düzgün kullanımda casperlara kolay kolay birşey olmaz. neden mi ucuz mesela ramleri samsun ve ya kingston kullanmak yerine nanya diye bi marka kullanıyolar vs. vs. ama fiyatlarına göre bence gayet iyi bilgisayarlar düzenli fanı temizledikçe ısınma sorunları olmaz. ama şuna dikkat edin casper ı KESİNLİKLE casperdan alın diğer teknoloji marketlerden değil. çünkü casper diğer teknoloji marketlere daha ucuz biraz daha düşük malzemeli makine üretiyo bunu bizzat casper servisinde calışan birinden ögrendim. aynı modelli birebir makine bile olsa aralarında fark oluyor. o yüzden casper ı casper dan alın.
  • bende casper kullanıcısıyım
    1.ısınma sorunu yok.
    2.eger bilgisayarı adam gibi kullanır özen gösterırsenız hiç bir sorun yaşamazsınız.
    3.ucuz olması sabit kur ve turkıyede üretildiği için ek vergi ödenmediği için.
    4.aynı Özellikli pcleri asus,exper vs markalardan 3000tl ye alacagınıza casperden 2000tl ye alabılırsınız hem kazık yemezsiniz,paranızda cebınızde kalır

saygılar.
  • kalitesiz parçalar kullanıyorlar, tüm parçaları ama iç, dış sadece kasa değil
    Dışardan getirtmedikleri için gümrük vergisi yok.
    Isınma sorunu var(mış)
  • Casper Türk firması ama utanıyorum gerçekten yaptıkları ürünler hep mi dandik olur arkadaş.
  • 1- Ürünleri Türkiyede monte ediliyor ve gümrük vergisinden muaflar dışarıdan getirtmedikleri için.
    2- Diğer ürünler göre daha düşük kalitede malzemeleri kullanıyorlar.

Ama ısınıyor falan efsana. Bu modelden modele değişir. Sony ve Dell gibi kaliteli ürünleri satışa çıkaran markalarında bilgisayarları ısınıyor. Bu sizin satın aldığınız modelin üretimine ve şansına kalmış. Casper'ın tüm ürünleri ısınıyor demek yanlış bir tercih. Benim kullanmadığım notebook'um var ve ısınıp kapandığını hayatta hatırlamam. Ama malzemesi, kasası kalitesiz. Bunun farkında olarak satın almıştım zaten.
  • 2008'den beri Casper Notebook kullanıyorum, CPM serisinden. Diğer modelleri bilmem ancak bu seride ısınma sorunu var. Başka da hiç bir sorun görmedim. Gayet güzel, kullanışlı. Seneyede i7 li Casper alasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

2008'den beri Casper Notebook kullanıyorum, CPM serisinden. Diğer modelleri bilmem ancak bu seride ısınma sorunu var. Başka da hiç bir sorun görmedim. Gayet güzel, kullanışlı. Seneyede i7 li Casper alasım var

Dusunmeden al:
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2670b-core-i7-2670qm--22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-1024mb-hd6730m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56643
    Urun stoklari bitmisti suan mevcut haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

kalitesiz parçalar kullanıyorlar, tüm parçaları ama iç, dış sadece kasa değil
    Isınma sorunu var(mış)

Ya cok uzuluyorum gelisi guzel yorum yapiyosunuz ya iç, dış kalitesiz parca kullaniyolar ne demekki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2670b-core-i7-2670qm--22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-1024mb-hd6730m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56643
    Kasa kalitesinin düşük ama en önemsenmeyecek seylerden biri oldugunu surekli soyluyorum.
    Şu ürünün hangi iç donanımı kalitesiz söylermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

kalitesiz parçalar kullanıyorlar, tüm parçaları ama iç, dış sadece kasa değil
    Isınma sorunu var(mış)

Ya cok uzuluyorum gelisi guzel yorum yapiyosunuz ya iç, dış kalitesiz parca kullaniyolar ne demekki:
    Kasa kalitesinin düşük ama en önemsenmeyecek seylerden biri oldugunu surekli soyluyorum.
    Şu ürünün hangi iç donanımı kalitesiz söylermisin?

Benim demek istedigim o degil. Mesela normal markalar(asus,msi gibi....) Ram'leri kingstoj veya benzeri kaliteli marka'nin ramlerini kullanirlar. Ama casper nanya gibi hic bilinmeyen kalitesiz sacma sapan markalarin ramlerini kullanir. Ayni sey hdd, optik okuyucu, ekran vb. ic parcalar kullanir. Yoksa sif duzgun bir ekran karti veya islemci koymakla is bitmiyor.. dis kasayi zaten sorgulamaya gerek yok..

Soyle de diyebilirim. Mesela bir markanin bir fabrikadan cikan urunleri nedense digerlerine gore daha cok hata orani veriyor. Normal bir parcanin hata orani %1 ise burdan cikanlar %5 hatali olsun. Dolayisiyla burdan cikanlari hicbir kaliteli marka almak istemez, sorun cikaracagi icin. Farika da bunun farkinda ama urunleri elden cikarmak istiyor, araya ne geliyor casper monster gibi markalar bunu oldugundan cok daha ucuz fiyatlarla satin aliyor. Fabrika elden cikardim diye mutlu, musteri ucuza aldim diye mutlu, satan firma mal sattim diye mutlu. Herkes mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.