Şimdi Ara

Casper laptop lütfen bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar casper laptop cd okuyor ancak dvdyi çatır çutur ses çıkarıp okumuyor format atıcam ayrıca bu yüzden recovery cdsini başka bilgisayarda cdden usbye aktarsam usb ile recovery yapabilir miyim lütfen acil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 31 Temmuz 2012; 17:37:51 >

• Her dvd mi öyle ayrıca cd rom mu chip adlı sitenin arama kısmına usb format yaz en güzel sonuç çıkıyo bende oranın yardımı ile attım ayrıca nasıl oluyoda okumuyo okuma kafasına bi üfle bakalım bi daha dene haaa bide bölge seçme olayı oluyo aygıt yöneticisinden o ayar 5 kere değiştiyse dvd felan açmaz ama bi formatı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

2 ay önce aldığım nirvana dizüstü bilgisayarda aynı sorun var,
    dvdrw modeli Tsstcorp sn-s083f, firmware güncellemesi yaptım fayda etmedi

bence temiz bir windows ISO indir, onu USB'ye aktaran program var ücretsiz, oradan kuruluş yap

benim dvd de aynı model orj cd yi kullanmak istiyorum yoksa dediğin gibi yapacaktım ama uğraşıyorum bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zugwang.

quote:

2 ay önce aldığım nirvana dizüstü bilgisayarda aynı sorun var,
    dvdrw modeli Tsstcorp sn-s083f, firmware güncellemesi yaptım fayda etmedi

bence temiz bir windows ISO indir, onu USB'ye aktaran program var ücretsiz, oradan kuruluş yap

benim dvd de aynı model orj cd yi kullanmak istiyorum yoksa dediğin gibi yapacaktım ama uğraşıyorum bakalım.

illa onu kullanacaksan:

gerek kalmadı yine de teşekkür ederim.
    recovery cd sini bootable olarak hazırladığım usb attım öyle format attım ancak dvd sorunu devam ediyor.

• Dostum siz napıyonuz yaw dvd ile bende aldım daha 4 aylık casper hiç bi sorun yok dvd olsun şu bu o zaman servise yollayın yapıyolar garantide ise yapıyolar merak etmeyin kullanıcı hatası deyip para almıyolar

• Dostum benim casper aynı kampanyadan aldım elektriksel arızadan dolayı açılmaz oldu servise yolladım ücretsiz yenisi ile değiştirdiler bide geçen drive güncellerken kapattım açılmıyodu normalde kullanıcı hatası para almaları lazım diye bekliyodum ama ücretsiz yaptılar bana göre muhteşem bi marka casper.....

• Casper almayın aldırmayın. "BEN YANDIM ELLER YANMASIN"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konu biraz eski fakat yeni konu açmamak için burya yaziyrum

hp compaq nx6110 laptop kullanıyorum. DVD ROM çalişmiyor. ne dvd ne cd okuyor. aida32 ile optik sürücüye baktiğimda bişi gözükmüyor. yardım lütfen[simage][/simage]

Casper laptop lütfen bir bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.