Şimdi Ara

Casper'ın Kasası Boş Olarak Satılıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi kaç alışveriş merkezinde ekte resmi olan kasayı boş hali piyasada satılıyor mu?

Casper'ın Kasası Boş Olarak Satılıyor Mu?

• Kucuk hoş duran bir kasa.Tek satılıp satılmadıgını bılmıyorum ama şu metalik şerit bir süre sonra geriye doğru cıkıyor power tuşu içeride kalıyor aynısı arkadaşda var ondan bılıyorum şuan bir işlem yapmadı ama belki yapıştırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGRAMAN

Kucuk hoş duran bir kasa.Tek satılıp satılmadıgını bılmıyorum ama şu metalik şerit bir süre sonra geriye doğru cıkıyor power tuşu içeride kalıyor aynısı arkadaşda var ondan bılıyorum şuan bir işlem yapmadı ama belki yapıştırılabilir.

Metalik şerit hangisi arkadaşım. Ben göremedim kasa üzerinde metalik şerit?
  • kasanın onunde power kartokuyucunun oldugu kısım varya gri renkli bölüm orası çıkıyor
  • Casper müşteri hizmetlerinden öğrenip temin edebilirsiniz veya forumun 2.el kısmında konu açıp şansınızı deneyebilirsiniz belki kullanıpta satmak isteyen vardır ancak piyasada çok daha güzel kasalar mevcut iken neden bu ürünü tercih ettiniz merak ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 18 Ocak 2010; 11:27:40 >
  • Bence de gereksiz bir özenti. Kötü kasalar üreten casper'ı deneyimlerimden biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 18 Ocak 2010; 12:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Casper müşteri hizmetlerinden öğrenip temin edebilirsiniz veya forumun 2.el kısmında konu açıp şansınızı deneyebilirsiniz belki kullanıpta satmak isteyen vardır ancak piyasada çok daha güzel kasalar mevcut iken neden bu ürünü tercih ettiniz merak ettim doğrusu.

Yapısı küçük gayet güzel geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende bu kasadan var ve bu kasayahttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-g41mt-s2pt-ga-g41mt-s2pt-intel-g41-ddr3-1333mhz(oc)-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=58572 bu ankartı takmak istiyorum uyar mı? ve güç kaynağı sıkıntı çıkarırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.