Şimdi Ara

Casper i5-2450 m yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,casper marka 2.el bir laptop almıştım.Laptopta bir kaç tane internet sayfası açtığım zaman veya face de bir oyun oynamaya başladığım zaman veya netten online filim izlediğim zaman,fan sesinde aşırı derecede bir artma oluyor ve makina kendisni pat diye kapatıyor.Laptobu gösterdiğim zaman,bana verilen cevap şu,makinada güney kutup ve kuzey kutup denilen bir bölüm varmış.usb nin takıldığı veya pc ye birşey takıldığı zaman,direk olarak işleme geçen bölüm güney kutbu imiş.Sıkıntı buradan kaynaklamaktaymış.Bunun nedenin darbeden veya benzeri bir durumdan olduğunu söylediler bana.Değiştirin dediğimde ise,sağlam bir şekilde kullanacağıma dair garanti vermediler:( daha doğrusu vermiyorlar.Hatta değiştirme esnasında işlemcininde zarar görebileceğinden bahsediyorlar. İşletim sistemini bir kaç kez kurdum.
    Bu arada backspace tuşu ve maus pad arasında kalan kısım da çok ısınmakta.Soğutucu kullandığım halde bir çözüm bulamadım.
    Yardım edebilecek varsa çok sevinrim.

• Isı kaynaklı olduğunu demek istemiş anakartta problem var yani kuzey köprüsü anakart sogutmaya yarar . köprüyü değiştirmek biraz masraflı bu diğer donanımlarada etki edebilir onun için fazla zorlama aleti yaptır öyle kullan derim. Formatla falan alakası yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.