Şimdi Ara

Casper havalandirma izgarasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu gunden tam 358 gun once bir Casper Nirvana leptop aldim.hic sorun cikartmadi ogunden beri ama 1 hafta once havalandirma izgarasinin kirik oldugunu gordum kirik derken ust ve alttan 2 ufak catlak vardi ve bilgisayari ufak bir sarsintiya bile maruz birakmadim bende dun casperin bize cok yakin olan yetkili satis noktasina goturdum sorunu faln soyledikten sonra leptop u aldiar ve yarin yani bugun leptopu fabrikaya gondereceklerini ve fabrikaya ulasinca bizi arayacaklarini soylediler.buyuk ihtimallede alt kasayi degistirecekler.iste bilirsiniz bilgisayarsizlik buyuk dert cok buyuk bir eksiklik elin ayagin yokmus gibi hissediyosun.eger basiniza boyle birsey geldiyse bilgisayari teknik servisten kac gun sonra aldiginizi merak ettim bana net bir sure soylemezlermisde cok merak ediyorum.cep telofonundan yazdigim icin ufak harf hatalari olabilir simdiden tesekkur ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Lion -- 3 Mart 2012; 16:20:08 >

• belli olmuyor bu birazda teknik servisin alakalı olmasıyla ilgili a şehrinde servis çok seri çalışırken be şehrinde farklı olabiliyor.kimisi 1 hafta içinde alırken kimisi 15 gün sürebiliyor ve azami tamir süresi 20 iş günüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

Merhaba arkadaslar bu gunden tam 358 gun once bir Casper Nirvana leptop aldim.hic sorun cikartmadi ogunden beri ama 1 hafta once havalandirma izgarasinin kirik oldugunu gordum kirik derken ust ve alttan 2 ufak catlak vardi ve bilgisayari ufak bir sarsintiya bile maruz birakmadim bende dun casperin bize cok yakin olan yetkili satis noktasina goturdum sorunu faln soyledikten sonra leptop u aldiar ve yarin yani bugun leptopu fabrikaya gondereceklerini ve fabrikaya ulasinca bizi arayacaklarini soylediler.buyuk ihtimallede alt kasayi degistirecekler.iste bilirsiniz bilgisayarsizlik buyuk dert cok buyuk bir eksiklik elin ayagin yokmus gibi hissediyosun.eger basiniza boyle birsey geldiyse bilgisayari teknik servisten kac gun sonra aldiginizi merak ettim bana net bir sure soylemezlermisde cok merak ediyorum.cep telofonundan yazdigim icin ufak harf hatalari olabilir simdiden tesekkur ediyorum

Alt kasayı ücretsiz değiştireceklerini hiç sanmıyorum.Muhtemel ücretli onarım olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supurgelik altindaki bosluk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.