Şimdi Ara

casper excalibur format attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper excalibur g700 i7 işlemcili bilgisayarım var bir sıkıntıdan dolayı mahallemdeki bilgisayarcıya format attırdım ancak ses kalitesi bozuldu doğru driverları yükleyip yüklemediğinden emin değilim bilgisayarın kendi kutusunda driver cdsi vardı ondan driverları kursam eski haline döner mi ilk aldığım gibi olur mu bilgisayarım yardımcı olursanız çok sevinirim

• Denemeden bilemezsiniz.Deneyin vede korkmayın.Madem elinizde orjinal cd si var.Fakat ilk önce önceki driveri kaldırın ondan sonra kurun.
  • driverleri nasıl kaldıracağım peki yardımcı olurmusunuz
  • Muhtemel driver kurmamıştır win10 güncellemesi ile gelen driverdir siz cd den yada üretici sitedinden doğru driveri bulup yükleyiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler sağolun deneyeceğim dediklerinizi
  • Bende excalibur kullanıyorum Casperin sitesinde destek kısmında altta modeli seçip driverleri indirin.
  • driverları indirdim fakat hangi driverları sileceğim ve nasıl yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz

win 10 home single language kullanıyorum casper excalibur g 700 modeli kullanıyorum siteden driverların hepsini indrdim ancak aygıt yöneticisinden neleri sileceğim yanlış birşey silip sonradan daha fazla uğraşmak istemiyorum

siteden inen driverlar şunlar

bluetooth sürücüsü
    chipset sürücüsü
    ethernet kartı sürücüsü
    hotkey yazılımı
    kablosuz ağ kartı sürücüsü
    kart okuyucu sürücüsü
    me sürücüsü
    nvidia ekran kartı sürücüsü
    onboard ekran kartı sürücüsü
    qt radio sürücüsü
    rapid storage sürücüsü
    real speed
    ses kartı sürücüsü
    touchpad sürücüsü
    user defined key yazılımı

karşılarına aygıt yöneticisindne neleri silmem gerketiğini yazarsanız sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakart / FORMAT ATAMIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mutenafir M kullanıcısına yanıt
    Nasil yaptiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.