Şimdi Ara

Casper C700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper C700 hakkında dünyayı sallayacak deniyor?

Kaynak:http://www.guncelsin.net/casper-c700-ile-dunyayi-sallayacak

Arkadaşlar Casper genelde haz etmediğimiz bir marka.. Ancak bu modeli büyük ilgi görüyor.. Model hakkında bilgisi olan yazabilir mi ?

• Sallar sallarda neresini bilmem. Yahu kasada kullanılan plastiğin dandikliği ta buradan resimden belli oluyor. 5. sınıf plastik. Donanımları ne durumda zaten herkes biliyor. Markası bile bilinmeyen parçalar kullanılıyor. Defalarca anlattığımız gibi.

CASPER TÜRK MALI DEĞİLDİR. TÜRK MÜHENDİSLER TARAFINDAN TASARLANMAZ. MONTAJI TÜRKİYE'DE YAPILMAZ.

Tüm ürünler çinli bir firmadan toplu sipariş üzerine alınıyor ve üzerine casper damgası vurup gönderiliyor. Uzak durun. Yoksa kafanızı taşlara vurursunuz.
  • Arkadaşım ürünü görmeden plastik olduğunu gördünüz tebrik ederim
    Ürün metal kasa bu arada ürünü inceleyip ondan sonra yorum yapınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ismarlama ve boş haber. Dünyayı sallayacakmış ! Adamlar Türkiye dışına satmıyor daha Türkiye'yi sallayamadı dünyayı sallayacakmış. Sizde nereden gidip buluyorsanız bu haberleri.

Metal kasa aynı donanımla asus bir şey yapamadı casper dünyayı sallayacak :-) .

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-5200u-22ghz-8gb-ram-15tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Montaj ümraniye casper plaza da yapılıyor. Türk malıdır bazı ortakları yabancıdır. Sadece henüz parça üretimi yapmıyor.

Büyük harflerle kesin bir bilginiz varmış gibi konuşup marka karalaması yapmayın lütfen konu ne olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Montaj ümraniye casper plaza da yapılıyor. Türk malıdır bazı ortakları yabancıdır. Sadece henüz parça üretimi yapmıyor.

Büyük harflerle kesin bir bilginiz varmış gibi konuşup marka karalaması yapmayın lütfen konu ne olursa olsun.

Kesin bilgim var. Marka karalaması yapıyorum Yurdum insanını bu markadan uzak tutmak için elimden geleni yapacağım! Herkes kendi işine bakabilir sevgili dostum. Ben karalayım sende akla becerebiliyorsan tabi bu firmayı aklamayı. Hiç birşeyi ümraniye'de yapılmıyor orası bildiğin tamir atölyesi. Gördüğümüz ve bildiğimiz için konuşuyoruz!

Edit: Parça üretimi yapmadan TÜRK MALI nasıl oluyor o konuda da aydınlatta insanlar bir öğrensin kardeşim. Şimdi ben anakartı intel'den, işlemcisini AMD'den, HDD yi x firmadan, Kasayı A firmadan alıp bir araya getirince ki bunları toplarken kullandığım vidalar bile ithal ise bu nasıl TÜRK MALI oluyor. Sana TÜRK MALI üreten biri olarak TÜRK MALI nedir açıklayım!

Tasarımı TÜRK mühendisler tarafından yapılan, TÜRKİYE sınırları içinde veya başka ülkelerde TÜRKİYE adına kurulmuş yerleşkeye sahip işletmelerde yüzde yüzde her parçası TÜRKİYE içinde üretilmek şartı ile ( buna vidası da dahil ) yüzde 51 veya daha fazla hisse sahibi TÜRK BİR FİRMA tarafından bir araya getirilen, üretilen mallara TÜRK MALI denir.

Sen kalkıpta oradan buradan toplayıp üzerine HAZAN diye marka damgası vurdurursan bir mala o mal türk malı olmaz!

Türk Malı, Türkiye'de yetiştirilen veya fabrikalarda üretilen, imal edilen malların tamamına yakınına verilen isim ya da ayırt edici işarettir. Burada üretilen veya imal edilen malların ham maddesi yine yerli olmak zorundadır.

CASPER TÜRK MALI DEĞİL. SADECE TÜRK MARKASIDIR!

MARKA VE MAL ARASINDAKİ FARKI ARAŞTIRIN ÖNCE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 26 Şubat 2015; 11:02:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.