Şimdi Ara

Casper c500 laptop a karşılık xeon x5460 gtx 650 bilgisayar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba başlıkta da belirttiğim gibi casper c500 serisi laptopum var oyun icin masaüstü toplamak istiyordum laptop ile coğu güncel oyunlari oynuyorum fakat ya grafik nedeniyle yetersiz kalıyor yada ısındıktan sonra takılmalar başlıyor en basiti pubg lite oynarken orta ayarlarda takilmalar meydana geliyor hazir toplanmış bir sistem buldum bununla degisim yapmak istiyorum fakat kararsiz kaldim sizce laptop ile kıyasladığımızda hangisi daha iyi degisim yapmak mantıklı mı?
    Casper c500 ozellikler
    İ3 5100u 2.10 GHZ islemci
    8 GB ram
    Gt 940m ekran karti
    500 GB hdd

Degisim yapilacak sistem
    Xeon x5460 4 cekirdek 12 mb 3.2 ghz işlemci
    G41 foxcon anakart
    Gtx 650 2 gb ekran kartı
    8 gb ddr3 ram
    500 hdd

Oynamak istedigim oyunlar rise of the tomb rider, assasins creed origins, pubg mobile, pubg pc vs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarında devasa bir fark olmayacaktır.Ekran kartı daha iyi olabilirdi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangisi daha kötü bilemedim.

Biri 228. sırada diğeri 225.
  • Laptopunuzu satın üzerine bir miktar koyarak ikinci el daha iyi bir sistem alın. Çok eski bir sistem, takas önermem bununla.

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin teşekkürler benimde istegim o yondeydi satip kendim toplamakti satmaya calistim fakat pek alici çıkmadı hem casper oldugu icin pek ilgi görmüyor bilgisayarcilara da goturdugumde degerinin altinda cok komik rakamlarla karsilasiyorum birtek bu sistem ile degisim denk geldi bende sistemleri karsilastirdigimda bir birine cok yakin ozellikler aralarinda pek fark yok tek farki laptopa gore masaustunun birazdaha performansli calismasi olacak galiba beni 1 sene idare ederse ekran kartini yukseltip devam ederim yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.