arkadaslar bugüm mediamarkette rastladığım sıcak bir fırsatı paylaşmak istedim CASPER 22" 5ms WIDE SCREEN MULTIMEDIA LCD MONİTÖR peşin369 ytl, 10 taksit 400 ytl. ürün crea 22 inclerle aynı model ve aralarında 70 ytl fark var. hepsi burada fiyatı 500 ytlhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49328 kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa uygun bir alternatif olabilir. (bide birkaç gün önce neova'nın 22 " likmodelini aldım ve textleri çok bulanık gösterdiğini fark ettim. ekran kartım ati 3650 ve kullandığım 20" benq modelin yanında sönük kaldı.bunu yazmamın nedeni de forumda neovayı öven arkadasların olması.sakın almayın.ben hemen geri gönderdim)
Arkadaşlar bir haftasonu kampanyasına denk getirip Samsung 2232BW gibi yeni çıkan 22" LCD'leri almayı çalışın. Dolar yükselmeden önce 415-440 YTL arasıydı. 22" LCD bir monitörü çok uzun süre kullanacağınızı düşünüyorum bu yüzden bir kere alın, kaliteli güzel bir monitör alın. Emin olun parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.