Şimdi Ara

casio Z75 mi fuji A800 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fotoğraf makinesi almak istiyorum ve bu konularda hiç bilgim yok yardımcı olmanız dileğiyle bi soru sormak istiyorum
    bana bu iki ürün tavsiye edildi ikiside güzel dendi
    ben karar veremedim hangisini alacağıma casioZ75 mi yoksa fuji A800 mü tercih etmeliyim daha önce buna benzer bi konu var mıydı yeni üye oldum ve inceleme fırsatım da pek olmadı
    şimdiden teşekkürler

• CASİO 7,2 MPX OLANI DEMİ BU OYSA AL HEM İNCE HEMDE SÜPER BİŞE
  • kardeş ben yeni z75 aldım casio z75 team başlığı var orada çektiğim resimler var son sayfalarda bi bak ben çoook memnunum tabiki fiyatına göre süper bi cihaz ben sanalmarketim den 340 peşin para aldım .
  • benimde z 75 im var.tavsiye ederim.amatorler icin yapılmıs bir makine 37 tane best shot hazır cekim modu var.fuji a800 ede baktım.pille calısıyor.z75in batarya ile ve cok uzun suruyor.iyi bir makine bence tavsiye ederim.cekilmis fotolara exilim teamden bakabilirsin.simdiden hayırlı olsun.....
  • teşekkürler :D bende aldım casio z75

bimeksden 400 e kazıklandım mı ki
  • Estafurullah siteye yardımda bulunmusun o kadar :)

Bende ablama hediye alacagim z75 yarın.Resimler falan güzele benziyorda cektimi gorucez bakalım.
  • ya ben aldım ve hemen bozdum nası başardım bilmiyorum

lens hatası veriyo

makineyi tekrar aç diyo lens kapanıp açılmıyo takıldı yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violetezgi -- 29 Haziran 2007; 22:01:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direk geri ver alabilirsen paranıda al.ben mecidiyekoyden nt magazasından 390 ytl ye 2gb kart ve deri kılıfıyla aldım pesin ama.iade edebilirsin.daha ucuz yerlerde var.ama netten satıs yapıyorlar.ben almak istemedim netten.kart filan yoksa pahalıya almıssın...
  • öle yapcam ya öğlen alıp akşama bozan bi insan nası başardım bilmiyorum yarın sabah da götürcem bimekse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.