Şimdi Ara

Casio Saatler İnanılmaz İndirimle Satılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
16
Favori
61.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şu üründe bir kampanya planınız olabilirmi acaba?
    https://www.epttavm.com/tr/item/429559_casio-eqs-500c-1a1dr-erkek-kol-saati/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 9 Mayıs 2013; 19:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hocam şu üründe bir kampanya planınız olabilirmi acaba?

Malesef bu modellerde kampanya yapılmamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul87

quote:

hocam şu üründe bir kampanya planınız olabilirmi acaba?

Malesef bu modellerde kampanya yapılmamakta.

ok

• EQS serilerinde hiç kampanya yapılmadı bundan sonrada tahmin etmiyoruz :S
  • saate ihtiyacım yok ama bu saati çok beğendim.
  • quote:

saate ihtiyacım yok ama bu saati çok beğendim.

:) Satışa Hazırız :)
  • yeni saatlerin hepsindeki ışıklar çok güçsüz eski yeşil renkli illuminator aydınlatmalılardan yokmudur acaba

edit: dayanamadım yeşil olandan sipariş geçtim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 8 Mayıs 2013; 21:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

yeni saatlerin hepsindeki ışıklar çok güçsüz eski yeşil renkli illuminator aydınlatmalılardan yokmudur acaba

edit: dayanamadım yeşil olandan sipariş geçtim bakalım

Hayırlı Olması dileğimle eğer beğenmezseniz iade edebilirsiniz fakat saatin görünüşü benim çok hoşuma gidiyor beğeneceğinizi umuyorum :)
  • An itibari ile sipariş geçtim..hayırlısı olsun PM attım size

DH uyelerı orijinal dedikleri için aldık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrkartal -- 8 Mayıs 2013; 23:48:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi geceler tarık bey. gündüz android telefonumdan sipariş veremedim. şimdi de e-pttavm sitesine bir türlü adres kaydedemiyorum ne firefox, ne explorer işe yaramadı eğer bu saati alamazsam çok üzülürüm lütfen bana bir yol gösterin. bu saati oğluma hediye alacağım.@TarıkYıldız

tamam hallettim. iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 9 Mayıs 2013; 0:42:27 >
  • sayfanın sol tarafında epttavm logosunun altında adres yönetimi var oradan kaydedin adresinizi ıyı günlerde kullansın simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazz -- 9 Mayıs 2013; 0:55:00 >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Siparişlerin tamamı bugün paketlenip kargoya verilecektir.

Sorun yaşayan veya bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle veya tarık beyle iletişime geçebilirler.
  • kırmızı mı yeşil mi?

bir de dijital kısım şu resimlerde çok silik duruyor.
    normalde de böyle mi?

Casio Saatler İnanılmaz İndirimle Satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 9 Mayıs 2013; 3:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

kırmızı mı yeşil mi?

bir de dijital kısım şu resimlerde çok silik duruyor.
    normalde de böyle mi?

ben de bu ikilemde kalıp çok düşündüm.. kırmızı ilk başta göz alıcı ama sonra basit kaçıyor, yeşil daha ağır ve alımlı bence..

• Yarın kredi kartımın hesap kesim tarihi. Yarına kalırsa bir tanede ben sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama hangi rengi alacağıma karar veremedim.
  • yeşilden aldım bakalım inşallah bugün kargoya verilir.
  • Burada satılan güzel bir G-Shock modeli tavsiye edebilir misiniz?
  • dün kargoya verildi ama ptt sitesinden takip yapamıyorum neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul87

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Siparişlerin tamamı bugün paketlenip kargoya verilecektir.

Sorun yaşayan veya bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle veya tarık beyle iletişime geçebilirler.

PTT-3LADKT8-080513 kodlu siparişim dün kargoya verildi ama takip edemiyorum.Acilen yardım edebilir misiniz? ptt sitesnden takip yapılamıyor
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederiz.

Özelden gelen mesajları yanıtlamam tam 45 dk zamanımı aldı :)

Sipariş veren arkadaşlara şimdiden Hayırlı Olsun.

Saatler kola takılınca çok güzel duruyor. İç Göstergeler aksine görünüyor canlı fotoğraflarda silik gibi çıkmış fakat belirgin,

Tüm siparişler bu gün kargoya teslim edilecek.

G-Shok serileri için indirim istedik daha yanıt alamadık. G-Shok serilerinde satış biraz daha riskli oluyor. Neden derseniz onlarda altarnatifler arasında birbirine benzemeyen inanılmaz çok saat var :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.