Şimdi Ara

Casio Org Almayı Düşünüyorum Bu Marka İyi Midir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. yaklaşık 1 yıldan beri müzik ile uğraşıyorum. müziklerimi yaptığım program FL Studio ama artık elimin altında hissederek çalabileceğim bir enstrüman olmasını istiyorum. içinde bir sürü farklı enstrümanın sesi olduğundan org benim için en iyi tercih. orgları araştırdım casio orglar fiyat açısından bana uygun. aynı zamanda media markt ta orgların olduğu bölümde deneme şansım oldu. tuş hassasiyeti, görüntüsü gözüme iyi gözüktü. sizlerdende tavsiye almak istiyorum.

casio orglar kalite bakımından nasıldır ? bu markayı tavsiye eder misiniz ? ( alacağım org 700-800 lira arası )

• Ben de Casio org ile başlamıştım şuanda kullandığım sahne aleti de Casio'nun 2012 model bir Synthesizerı. Casio ile başla derim tavsiye ederim kalitelidir. Ama daha da ilerlemek istersen bu süreçte Synthesizer/Workstation kavramlarını iyice araştır derim. Roland, Korg, Yamaha, Clavia Nord, Novation gibi çok geniş çaplı markalar da var profesyonel anlamda.
  • teşekkür ederim tavsiye için.
  • postapocalypticCOW kullanıcısına yanıt
    fl studio ile uğraşıyorsan zaten bilgisayrda müzik kavramına hakimsin demektir.
    700-800 tlyi orga gömmektense uygun fiyatlı bir midi klavye ve giriş seviyesi bir ses kartı alıp fl studio'yu çok daha verimli kullanabilirsin. ORgdan da da daha verimli olur.
  • kardeşim bence casio iyi ama sen roland serinden alsan daha iyi olur bence çünkü casio serisi biraz daha piyanoya kaçar ama yine kendin bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.