Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hemen hemen bu fiyatlar olmasi lazim. Gozumden kacmis demek ki siz iyi dikkat etmissiniz ;) bence guzel bir fiyat ortaya cikmis bu sekilde tabi yine de arastirmanizi yapin belki daha uygun fiyatlarla da karsilasabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Evet hemen hemen bu fiyatlar olmasi lazim. Gozumden kacmis demek ki siz iyi dikkat etmissiniz ;) bence guzel bir fiyat ortaya cikmis bu sekilde tabi yine de arastirmanizi yapin belki daha uygun fiyatlarla da karsilasabilirsiniz.

Fiyat diğer satıcılara göre uygun gözüküyor fakat daha önce aynı modelin 250 TL'ye satıldığını bildiğim için yine o fiyatlardan denk getirebilir miyim diye araştırıyorum :)

Bu arada Casio'nun Türkiye distribütörü olan Ersa Saat, internet sitesine aşağıdaki açıklamayı eklemiş. Hepsiburada.com bu modeli fashionfest isimli satıcı aracılığıyla ve açıklamalarda belirtilen yüksek iskontolu ürün grubuna benzer bir fiyatla sattığı için açıkçası biraz kafam karıştı. Sizin bu konuda bir tavsiyeniz olur mu?

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 28 Ağustos 2016; 21:11:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

Bu fiyat aralığında çok model var g-shock'lar arasında..eğer hem analog hem dijital istiyorsan ga serisi vardır..ga-110 ga-120 bak onlarda güzeldir..eğer sadece dijital düşünüyorsan mudman bana göre en iyisi..ama kilolu ve bilekleri kalın birisi isen g-9000 ince kalabilir bileğinde..daha büyük kasalı modellerede bakabilirsin..tavsiyem kolunda saati denemeden alma sakın.. Çünkü kayış yapıları biraz sert ve tırtıklı yapıda olabiliyor bu modellerde..bileğinde tahriş yada sıkma yapabilir..en iyisi kolunda görüp eğer içine sinerse almak..casio bayilerinde nakite baya güzel indirimler yapıyorlar en azından bursada öyle..yüzde 30a kadar indirim aldığım modeller oldu..

Hocak bursada nere var g-shock satan o kadar indirim yapan ? Söylerseniz sevinirim. Özellikle şu saati çok beğeniyorum. Bileğimde denemek istiyorum.

https://www.google.com.tr/search?client=ms-android-xiaomi&ei=ZS3DV4vlE4KPU4TsitgP&q=casio+g+9000ms+1&oq=casio+g-9000&gs_l=mobile-gws-serp.1.4.41j0l2j0i22i30k1l2.4844.8137.0.9486.5.5.0.0.0.0.311.921.0j4j0j1.5.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-serp..0.5.918...0i22i10i30k1.mFeHAUoaXpk

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan surekli alisveris yapiyorum daha once hic karsilasmadim boyle bir durumla gerci ben satıcı olarak hepsiburada yi tercih ediyorum genelde diger satici seceneklerini arastirip icime sinerse tercih ediyorum. Onun haricinde n11 den almistim en son aldigim saati sirkeci yakinen tanidigim ersa nin seervisi olan bir bayi var oraya gosterdim saati cok uyguna aldigimi ve orjinal oldugunu soylemisti.

Ozetle sizi yanlis yonlendirmek istemem verilecek para sizin paraniz siz karar vermelisiniz iyice araştırın mumkunse ersanin musteri hizmetlerini arayip satici hakkinda bilgi almaya calisin en azindan resmi satici olup olmadigini anlamis olursunuz.

• torquehp kullanıcısına yanıt
    bursada ulucami civarinda birçok casio bayisi var onlara bakabilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki renk de guzel ama ben oyumu siyah renkli olandan yana kullanacagim.

• Bende normalde derdim ki hep bi saate su kadar para verecegime o parayla su kadar cakmasini alirim çeşit cesit kullanirim ;) nisanlim bana iki tane saat aldi biri casio digeri seiko farki gercekten anlıyorsunuz o gun bugündür orjinal almaya calisiyorum saat takintim var biraz ;) bende ilk kez 375 lira vermistim oncesinde maksimum 50 lira vermisligim vardir ilk bir kac gun acaba dogru mu yaptim diye kendime sordum ama sonrasinda kalitesi verdigi hissiyat vs dogru yaptiginizi anliyorsunuz. ;)) Özetle seni cok iyi anlıyorum ;) ama guzel saat ben begendim hayirlisi olsun hakkinizda.

• Rica ederim ;) guzel gunleriniz olsun.

• Tabiki alinabilir alinmaz diye birsey yok ama saatleri gidin gorun inceleyin derim ben, genelde cok kalitesiz duruyor saatler fotoğraflarda guzel dursa da. Ben bundan yillar yillar once 2008 subat ayinda collezione markali bir saat hediye aldim. 2016 oldu hala daha kullaniyorum yalniz cami cizildi cok basit bir sekilde ve kurma kolu koptu bu sene icinde yaptirdim mekaniginde sikinti yok hala calisiyor.

• Merhaba. Ben de saat alıcam yarın. Ama internetten değil gidip Sirkeci den almayı düşünüyorum. 14 yaşındayım yani çelik kordon istemiyorum. Bütçem de en fazla 400 lira. Ne önerirsiniz?

• Mr.Deadplayer M kullanıcısına yanıt
    Oncelikle , Sirkeci de dogubankin ana kapisinin caprazinda ve karsisin da casio bayi var Mehmet Bey çalışıyor iyi bir insandir, digerlerine gore daha uygun fiyata da bulabilirsiniz diye dusunuyorum.
    Marka olarak casio mu dusunuyorsunuz? Aradığınız ozellikelr vs nedir? Kronometre vs?

• Marka olarak evet casio düşünüyorum. Kayış dediğim gibi çelik ya da deri istemiyorum. Onun dışında analog olsa daha iyi olur. Kronometre de olabilir. Onun dışındakiler ekstra olur ama dediklerim olsun.

Buyuk ihtimalle gshock diye tabir edilen modelleri var onlar yada benzerlerini bulabilirsin. Bende yakin zamanda almayi planliyrm, siparisimi bekliyorum , 250 civari guzel bir modeli bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 3 Eylül 2016; 2:16:25 >
     CASIO Kol Saati Fan Club

Ben bunu begeniyorum mesela , farkli tip ve renkleri de mevcut tam.genc isi olacak renkleri de var :) tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 2 Eylül 2016; 23:43:39 >
  • PRG-240T-7DR CASIO
  • Saatler orjinaldir değil mi sıkıntı yaşar mıyım o konuda?

Tabi orjinal zaten casio ersa nin yetkili satici ve servisidir.

• Teşekkür ederim almaya gidiyorum bugün.

Hayirli olsun simdiden , umarim istediğiniz gibi bir saat bulabilirsiniz.

• Gittim dün. Oradaki birkaç dükkanı gezdim ve sizin yukarıda resmini attığınız saati aldım.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.