Şimdi Ara

Casio F91W olan var mı elinde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu meşhur asker saati olarak da bilinen saatin orjinalliğini test etmek için sağ alt tuşa basılı tutun ekranda CASIO yazıyor o zaman orjinal olduğunu anlıyorsunuz, sahte olanlarında bu yazı çıkmıyor şeklinde bir şey duydum. Elinde olan varsa deneyip buraya yazabilir mi?

Hatta SS koyarsanız makbule geçer...
     Casio F91W olan var mı elinde?

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • 7-8 yıl kullandım bu saati ancak sürekli kordon problemi çıkardığı için çöpe attım orjinal kordon kullandım hep ancak en fazla 6 7 ay dayandı kordon çok can sıkıcı bir durum kordonu kağıt havlu gibi eriyor resmen

Ama hayla çalışıyor

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Denedim çıktı o yazı demekki hepsiburada sahte ürün satmıyormuş
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.