Şimdi Ara

Casio F-91 Efsane Asker Saati İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Işık
    1 Saatlik Kronometre
    Alarm
    7 Yıl Pil Ömrü
    Otomatik Takvim
    12/24 Saat Formatı
    Silikon Kordon
    Saatin Boyutları : 38,2 X 33,2 X 8,5mm
    Saatin Ağırlığı : 21 gram
    Barkod No : 4971850246282
    Katalog No : 593
    2 yıl garanti

http://www.piyasam.com/productdetail.asp?sid=21&cid=28527&uid=285272&mid=002&pid=190&pageindex=1

CASİO TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ ERSA SAAT A.Ş. GARANTİLİDİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekiboy -- 28 Eylül 2011; 13:14:39 >

• vay be askerliğimde ben de bunu kullanmıştım
  • Verdiğiniz resimdeki arkası görünen Casio saat sahte. Bu model Tayland da üretiliyor, Çin'de değil. Vidalar da daha düzgün. Ayrıca saatin sağ alt tuşuna basılı tutunca CASIO yazısı ekrana gelmeli.
  • Casio F-91 saat yıllardır satılmakta olan bir modeldir ve resimdeki saat orjial F-91'dir, Made İn China'dır Casio ilk serisini Japonya'da üretir ve ondan sonraki serilerini Çinde üretir resimde görmüş olduğunuz saat orjinalin orjinali Casio üretimidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekiboy

Casio F-91 saat yıllardır satılmakta olan bir modeldir ve resimdeki saat orjial F-91'dir, Made İn China'dır Casio ilk serisini Japonya'da üretir ve ondan sonraki serilerini Çinde üretir resimde görmüş olduğunuz saat orjinalin orjinali Casio üretimidir.

Buyrun saatin orijinali:

Ürün sayfası :http://www.casio.com/products/Timepiece/Classic/F91W-1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 4 Mayıs 2011; 16:18:33 >

• güzel saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 4 Mayıs 2011; 19:30:00 >
  • Ben bu saati askere giderken 5 TL'ye aldım. Etmez bu kadar bide sahte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖZÜR

Arkadaşlar gönderilecek olan ürün Tayland'dır ve arkası gösterilen resim yanlıştır ve resim konudan silinmiştir, Resident isimli kullanıcının resmi doğrudur. Tarafımızdan genel bir resim koyulmuştur, ayrıca bu ürünün orjinal olanları 17 TL den satılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekiboy

ÖZÜR

Arkadaşlar gönderilecek olan ürün Tayland'dır ve arkası gösterilen resim yanlıştır ve resim konudan silinmiştir, Resident isimli kullanıcının resmi doğrudur. Tarafımızdan genel bir resim koyulmuştur, ayrıca bu ürünün orjinal olanları 17 TL den satılmaktadır.

Hocam örnek bir üründen resim koyarsan daha mantıklı olur. Çünkü hala ana mesajdaki resimler sahte ürün için. Saatin alt sağ kısmında "Japan U" yazanlar sahte , benim resimdeki gibi sadece "U" yazması gerekiyor.

• Ürün resmi değiştirilmiştir, hocam teşekkür ederim engin bilginiz için...

• Benim saatte

* Sağ alt tuşa uzunca basınca ekranda casio yazısı çıkıyor
    * Saatin altında u yazıyor..

Ama arkada Made in China yazıyor..Orjinal mi değil mi şimdi
  • ben 2008 de askerdeyken bunun çakmaları 5 TL ye satılıyordu asker malzemesi satan yerlerde.

ben istabuldan 15 tl ye almıştım. Devre arkadaşlarım 5 tl lik saaatlerden almışlardı ve su geçirdiği için duşa girerken çıkarıyorlardı.

Benimki hala sapasağlam. evde duruyor. sanırım pili bitti. isteyene kargo benden 5 tl ye göndereyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.