Şimdi Ara

CASIO EXILIM S600 MÜ? CANON A520 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi djital fotoraf makinası almayı düşünüyorum.. siteyi gezdim ve iki seçenek arasında bi karar veremedim...

casio ve canon fotoğraflarına baktım canonunkiler daha kaliteli duruyor..casionun bazı resimlerinde kare kare gözüküyor bazı yerler.. pixelleşme diyorsunuz buna herhalde...
    ayrıca casio şarjla çalışıyor bu da benim için kötü.. pilli olmasını tercih ederim çünkü hep yanımda taşımayı düşünüyorum..ama ince olmasıda taşıma açısından bir avantaj...
    ama canon da 4 mega pixel.. biliyorum megapixel önemsiz demişsiniz heryerde .. abimde Datron DC3300 3.1MP CCD var. şimdi 4mp aleti alınca muhtemelen parayı boşa harcamışsınm diyecek...
    sizce hangisi uygundur? veya elimdeki makinadan görülür bi farkı olmayacaksa daha iyisini mi almalıyım.. ?ne kadar fark olur kendimi fotoğrafçılığa adamayacağım ama tatlı bi hayvan veya hoş bir manzara gördüğümde resmini çekesim geliyor.. önerilerinizi bekliyorum..

edlimdeki aletin özellikleri:
    Ürün Kodu DC-3300
    Çözünürlük (Mp) 3.1 Mp
    Bellek (Std) 16 Mb
    Bellek Kartı Uyumluluğu Secure Digital Card / MultiMedia Card
    Optik Zoom 3x
    Dijital Zoom 2x
    Standart Güç Adaptörü 2 Adet Alkaline Pil
    Flaş Otomatik
    Standart Arabirim USB
    Renkli Lcd Ekran 1.5
    Desteklediği İşletim Sistemleri Microsoft Win 98/Me/2000/XP+MacOS 9.1 ve üstü/OS X 10.1.5 ve üstü
    Ses Kaydı Özelliği Sınırsız (Bellek Kapasitesine Bağlıdır)
    Garanti 2 yıl
    SHARP CCD + OLYMPUS Lens
    Sesli Video klip özelliği

• içimden bi ses A550 alacam diyor?
  • 550de manuel odak yokmuş.. ama a5 serisinden başka model de bulamıyorum.. a630 nasıldır acaba?
  • Dostum bence casio s600 al gerçekten çok net fotoğraf çekiyor manual ayar yok ama o makinada manual ayara gerek yok çok güzel auto modu videosuda çok güzel ve mpeg 4 formatında olduğu için çok uzun süre video çekebilirsin haydi kal sağlıcakla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.