ARKADAŞLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.BEN BU DİGİTAL FOTOĞRAF MAKİNASINI ALDIM.HERŞEY YOLUNDA. AMA HAFIZA KARTI SLOTUNA 512 LİK HAFIZA KARTINI TAKTIĞIMDA HİÇBİR ŞEKİLDE FOTOĞRAFLARI İÇİNE KAYDETMİYOR. SADECE KENİD HAFIZASI VAR 6 MBLIK ODA 2 FOTOĞRAF ÇEKİYOR.ARKADAŞLAR BEN Mİ YANLIŞ YAPIYORUM ACABA BU MAKİNADAN OLAN VARSA SÖYLESİN.HERKEZDEN SAĞOLSUN... NOT:HAFIZA KARTIMDA SORUN YOK ÇÜNÜ VİDYO KAMERAMDA KULLANIYORUM.
yok mu bilen?
özellikleri bu lütfen bilen yazabilir mi hafıza kartım sony memory stick pro duo takıyorum ama olmuyo bi yardımcı olursanız sevinirim. Üretici: Casio USA, Inc. Model adı: Exilim EX-Z60 Duyurulma tarihi: 2006-02-27 Önerilen Satış Fiyatı: $249 Ortalama satış fiyatı: $230 Yurtdışı fiyatları Resmi sitesi: Exilim EX-Z60 Homepage
El ile kontrol: Exposure compensation, white balance, fokus ISO hassasiyeti: 50/100/200/400 Görüntü modu (formatı): Evet (AVI) Görüntü çözünürlüğü (kayıt sınırı): 640 x 480 Ses kaydı: Evet RAW/TIFF modu: Hayır PictBridge desteği: Evet
Görüntü çıkış: Evet USB desteği: Evet Batarya: NP-20 (1) Bataryalar Bilgisayar desteği: Mac/PC Boyutlar (G x Y x D): 96.5 x 61.0 x 20.3 mm / 3.8 x 2.4 x 0.8 in Ağırlık (boşken): 118 g / 4.2 oz Yazılımlar: Casio PhotoLoader, PhotoHands, Ulead Movie Wizard SE VCD
ya hiçmi bilen yok 2 gündür mesaj aytıyorum
Valla bende z-75 var.ama şunu bi dene bakalım.ayarlar kısmında "sıfırla" diye bişi var.bu olay menü ayarlarını fabrikasyon haline geri döndürüyor.denemekte fayda var.ayrıca sd ve mmc kartları destekliyor cihaz.belkide senin kart bu ikisinin haricinde bi model olabilir mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother
Valla bende z-75 var.ama şunu bi dene bakalım.ayarlar kısmında "sıfırla" diye bişi var.bu olay menü ayarlarını fabrikasyon haline geri döndürüyor.denemekte fayda var.ayrıca sd ve mmc kartları destekliyor cihaz.belkide senin kart bu ikisinin haricinde bi model olabilir mi acaba?
vallaha benim kart sony memory stick pro duo. o dikkatimi çekti zaten mmc ve sd destekliyormuş. ama zaten kart yuvaya oturdu. nedenini anlamadım bi senin dediğini yapıyöm yinbede sağol ilgilendiğin için.
hocam kartın yerine oturup oturmaması mühim değil.yani oturabilir.ama pinleri farklı olduğu için uymaz.yani büyük ihtimalle problem bu....