Şimdi Ara

Cas' ın Fenerbahçe kararı bize yaramadı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar açgözlü bir taraftar olduk ya, milletin katılım paralarına sulanır oldunuz.
  • Arkadaş ne saçma sapan işler dönüyor anlamadım biri açıklasın.
    Cezanın iptal edilmesi durumunda zaten herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor (En azından şimdilik)
    Ama diyelimki ceza onandı
    1)FB elendi, ve Ceza onandı
    Bursa demezmi ben eleyecektim, benim hakkım gaspedildi
    Ayrıca bu durumda Fener cezanın 1 yılını çekmiş sayılacak mı?

2) FB Eledi ve Ceza onandı
    Bursa hazıra konmuş olmayacak mı, saçma değil mi, Fenerin Elediği takım, ben Bursa'yı elerdim diye itiraz etmeyecek mi?
    Tahminim böyle olursa Fener'in cezasının 1 yılı bitmiş olur, ama acaba öyle mi olacak.

Ve her iki durumda da ülke puanları nasıl olacak 5e mi bölünecek 6ya mı
    Yanlış hatırlamıyorsam, Fener'in tedbir sebebiyle gönderilmeyip Trabzonuun UEFA'dan geri CL'ye geldiği yıl puanlar 6'ya bölünmüş ve ülke puanı açısından bir haksızlık olmuştu
    Şimdi yine böyle bir saçmalık olur mu?

Nasıl saçma sapan iş yapıyorlar anlamadım, anlayan biri beri gelsin de anlatsın bi zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

@sinan__akyuz 3 dk

FB önelemeyi geçerse ve suçlu bulunursa Bursa devam ediyor.Cezanın bir yılını çekmiş oluyor.Elenirse,Bursa devam edemiyor-cezadan düşülmüyor

cok komik ya.boyle bişi olurmu hic mantıgınız alıyormu?biz şl ni bursa icinmi oynuyoruz.kiii bugun yalanlandı.bursa nın hicbir sekilde şl katılma olanagı kalmadı.cezada bu sene verilmiycek onaylansa bile.gelicek seneden başlıycak.yani 1 yıl ertelendi.seneyede allah kerim.allah buyuktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

arkadaşlar bu iş bitti.. artık ekin ekmek, tarla sürmek, inaşaat işçileri vs vs vs her şey serbest.. Adam beş gün önceden perşembe fbtv yi izleyin diyor. CAS ın vs nin vereceği kararı biliyor.. Bu saatten sonra CAS ta bu verdiği karara ters bir karara almaz.. Ama akıl yok bizde, saflık had safada.. NATO ihalelerini alan bir ailenin neler yapabileceğini görmemek aptallığına düşmüş durumdayız.. Dünya sistemindeki yerlerini bilmiyoruz bilmediğimiz için ufak zannediyoruz.. Aynı şeyi yabancı oyuncuların AB statüsünde sayacakları hülyalarına kapıldığınızda da söyledim.. Türkiyeyi ve türkiye'deki işleyişi bilmiyorsunuz.. fener ne isterse o olur. Nato nun işini yaptırıdığı bir aile elbette avrupada da rezil edilmeyecektir..

Hocam aldığın bilgi ya eksik ya yanlış. CAS bir karar vermiş değil. Alın size resmi internet sitesindeki yazı.

FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE

Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter.

This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas).

UEFA ve temyize başvuranların anlaşması nedeniyle , Fenerbahçe ve Beşiktaşa yöneltilen kararlar durdurulmuş ve CAS konu hakkındaki kendi kararını açıklayana kadar uygulanmayacaktır.
    Bu, FB ve BJK'nin UEFA şampiyonlar ligei ve Avrupa ligi ön eleme maçlarına katılması anlamına gelmektedir. Bu esnada, ortak bir şekilde kararlaştırılan takvim uyarınca prosedür devam edecek ve 28 (FB) ve 30 (BJK) ağustostan geç olmamak kaydıyla son karar açıklanacaktır.

Burada bir konu dışında herşey açık. O da, karar gelecek seneden itibaren mi, yoksa bu sene için mi geçerli olacak?

Ceza Bu sene dahil olursa değişen bir şey yok. Bursa ve FB'nin rakipleri sıkıntılı bir duruma düşecek ve açıkçası olay nasıl sonuçlanacak bilmiyorum.
    Gelecek seneden başlarsa, hiç sorun yok. Bu husus GS için daha iyi bence. Çünkü FB muhtemelen ŞL ön elemelerini geçemez ve Uefa'ya katılır. Hem Avrupa'da meşgul olur, hem de ülke puanına katkı sağlamış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Her bakımdan yaradı.
    Bu sene kuraya kadar elenirlerse ceza onanırsa bu yıl ile birlikte 3 yıl olacak cezaları. Bizimde 3 yıl ilk 2'de olduğumuz sürece CL parasını tek cebe götürme şansımız doğuyor.
    Ayrıca 2 takımda 30 ağustos kura çekilmeden cezaları onancakları için, avrupada kazanılan puanlar 5'e değil 3e bölünecek. Trabzon ve Bursaspor UEFA gruplara kalırsa orada gruptan çıkarlarsa bizde CL tekrar çeyrek final görürsek iyi puan toplanır.Çünkü geçen sene 2 takımın puanları 5e bölünmüştü.Şimdi 3 takım 3e bölünecek.

hocam 3e bölmüyorlar işte. 5e bölücekler her türlü. bi ara fb men edilip ts katıldığında 4e bölünmesi gerekiyordu ama 5e böldüler. yine aynı şey olucak.

ama diğer bütün ihtimallerde biz kazançlıyız. men edilsede edilmesede.

men edilmezse uefada iyi puanlar toplar diğer 4 takımımız bizde yaparız clde bişiler hem iyi ülke puanı olur hemde clnin bütün parası bize kalır.

devre arası falanda kulüpler yüklenir tffye AB statüsü gelebilir.

men edilirsede 2-3 sene banko cldeyiz

• Adı üstünde ceza iste bu. Yani Türk futboluna da verilen bir ceza. Elemeler oynanirken ceza onanirsa Bursa gitmeyecek. Fenerin oynadigi rakibi gidecek. Bu yüzden diyoruz yaptiklari şeyin cezasini tüm Türkiye çekiyor çekecek diye.

Ayrica elemelerde turu gecemezler ve ceza onamasi daha sonra gelirse sonraki iki yol daha katilamiyorlar ama turu geçerler de ceza gelirse bu yil birini çekmiş sayiliyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Ceza onanırsa bu sene geçerli olacağı kesin mi yani hocam? Kaynak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

Ceza onanırsa bu sene geçerli olacağı kesin mi yani hocam? Kaynak var mı?

Dostum bu seneyi elemelerden itibaren oynatmak durumunda kaliyor eğer sonraki iki yili cezali sayacaksa. Bu da bir nevi yürütmeyi durdurma karari gibi sayiliyor.
    Bazi yorumcular ŞL elemelerle baslamiyor gruplara kalinca basliyor demiş TV de ama yanlislari var ŞL ilk eleme maci ile basliyor.
    Bu durumda Aziz Yildirim im dediği gibi Fener ŞL de su an. Ceza onanirsa Cas ya elemelerde devam et diyecek ama sonraki iki yol cezali olacak ya da ceza bu yoldan itibaren baslar deyip Feneri kupa dişina alip rakibini hükmen galip sayacak.

Su an için cezayi bir yil ertelemeli vermesi en mantiklisi aksi taktirde hem ŞL de hem de UEFA da birer kontenjanimiz gume gidiyor.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Tamam, haklısın . Ben süreci anladım, sorun yok.
    Benim merak ettiğim cezanın bu sezondan mı, gelecek sezondan mı itibaren geçerli olacağı. Herkes başka birşey söylüyor ve senin anlattıklarından da, bu konuda kesin konuşmadığını, ancak yüksek ihtimalli olasılıktan bahsettiğini anlıyorum. Sanırım bu konu hala muallak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

quote:

quote:

@sinan__akyuz 3 dk

FB önelemeyi geçerse ve suçlu bulunursa Bursa devam ediyor.Cezanın bir yılını çekmiş oluyor.Elenirse,Bursa devam edemiyor-cezadan düşülmüyor

cok komik ya.boyle bişi olurmu hic mantıgınız alıyormu?biz şl ni bursa icinmi oynuyoruz.kiii bugun yalanlandı.bursa nın hicbir sekilde şl katılma olanagı kalmadı.cezada bu sene verilmiycek onaylansa bile.gelicek seneden başlıycak.yani 1 yıl ertelendi.seneyede allah kerim.allah buyuktur.

Sizi iyi uyutmuşlar garibim nasıl erteleniyor? 28 Ağustos'da CAS davası sonucu açıklanacak, 29 Ağustos'da kuralar çekiliyor CAS davasını normal şekilde değilde hızlandırılmış olarak yapacaklar %99 UEFA lehine bir sonuç çıkacak gidemeyeceksiniz yani üstelik bu senede cezadan sayılmayacak

• Dostum bu konu öyle uber muallak bir boyuttaki alinan kararlara sevinse mi üzülse mi bilemiyor insan.

Fenerbahçe elenirse UEFA ya ve cas a cezanin bu yildan geçerli olmasi için bastiracak. Elemeleri geçerse de seneye baslamasini isteyecek. Yine ayni şekilde UEFA da elenirse bu yoldan geçerlidir ya da değildir deme hakki na sahip. Tamamen ikili ilişkilere bagli ki Fenerbahçe UEFA da pekte sevilen bir kulüp değil bunu acikca söyleyebiliriz. Lobisi çok etkisiz ve sempatizani çok az. Dua etsinler de eleme devam ederken ceza gelsin. Yoksa muhtemelen playoff turunu kaybedip üstüne iki yil daha katilamayacaklar ve Fenerin ŞL sevdasi Türkiye kupasi özlemiyle yarisir hale gelecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

quote:

quote:

@sinan__akyuz 3 dk

Sizi iyi uyutmuşlar garibim nasıl erteleniyor? 28 Ağustos'da CAS davası sonucu açıklanacak, 29 Ağustos'da kuralar çekiliyor CAS davasını normal şekilde değilde hızlandırılmış olarak yapacaklar %99 UEFA lehine bir sonuç çıkacak gidemeyeceksiniz yani üstelik bu senede cezadan sayılmayacak

imzasına iddasına giriyonmubiliyozda konusuyoz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

quote:

Her bakımdan yaradı.
    Bu sene kuraya kadar elenirlerse ceza onanırsa bu yıl ile birlikte 3 yıl olacak cezaları. Bizimde 3 yıl ilk 2'de olduğumuz sürece CL parasını tek cebe götürme şansımız doğuyor.
    Ayrıca 2 takımda 30 ağustos kura çekilmeden cezaları onancakları için, avrupada kazanılan puanlar 5'e değil 3e bölünecek. Trabzon ve Bursaspor UEFA gruplara kalırsa orada gruptan çıkarlarsa bizde CL tekrar çeyrek final görürsek iyi puan toplanır.Çünkü geçen sene 2 takımın puanları 5e bölünmüştü.Şimdi 3 takım 3e bölünecek.

hocam 3e bölmüyorlar işte. 5e bölücekler her türlü. bi ara fb men edilip ts katıldığında 4e bölünmesi gerekiyordu ama 5e böldüler. yine aynı şey olucak.

men edilmezse uefada iyi puanlar toplar diğer 4 takımımız bizde yaparız clde bişiler hem iyi ülke puanı olur hemde clnin bütün parası bize kalır.

Hocam o zaman Fenerbahçe turları geçerse gruplara Bursasporu, Beşiktaş turları geçerse gruplara Kasımpaşayı koysunlar öyle haksızlık olur mu ya ?
    Bu sefer FB ve BJKnin yaptığı büyük ayıp oluyor. Ceza alacaklarını bile bile sırf 2 maç oynayalım diye berbat ettiler.
    Ne güzel Kasımpaşa ve Kayseri oynayacaktı yerlerine kontenjan olarak sorun çözülecekti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

quote:

Her bakımdan yaradı.

Hocam o zaman Fenerbahçe turları geçerse gruplara Bursasporu, Beşiktaş turları geçerse gruplara Kasımpaşayı koysunlar öyle haksızlık olur mu ya ?
    Bu sefer FB ve BJKnin yaptığı büyük ayıp oluyor. Ceza alacaklarını bile bile sırf 2 maç oynayalım diye berbat ettiler.
    Ne güzel Kasımpaşa ve Kayseri oynayacaktı yerlerine kontenjan olarak sorun çözülecekti.

Welcome to Turkish Football (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

Hocam aldığın bilgi ya eksik ya yanlış. CAS bir karar vermiş değil. Alın size resmi internet sitesindeki yazı.

FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE

Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter.

This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas).

UEFA ve temyize başvuranların anlaşması nedeniyle , Fenerbahçe ve Beşiktaşa yöneltilen kararlar durdurulmuş ve CAS konu hakkındaki kendi kararını açıklayana kadar uygulanmayacaktır.
    Bu, FB ve BJK'nin UEFA şampiyonlar ligei ve Avrupa ligi ön eleme maçlarına katılması anlamına gelmektedir. Bu esnada, ortak bir şekilde kararlaştırılan takvim uyarınca prosedür devam edecek ve 28 (FB) ve 30 (BJK) ağustostan geç olmamak kaydıyla son karar açıklanacaktır.

Burada bir konu dışında herşey açık. O da, karar gelecek seneden itibaren mi, yoksa bu sene için mi geçerli olacak?

Ceza Bu sene dahil olursa değişen bir şey yok. Bursa ve FB'nin rakipleri sıkıntılı bir duruma düşecek ve açıkçası olay nasıl sonuçlanacak bilmiyorum.
    Gelecek seneden başlarsa, hiç sorun yok. Bu husus GS için daha iyi bence. Çünkü FB muhtemelen ŞL ön elemelerini geçemez ve Uefa'ya katılır. Hem Avrupa'da meşgul olur, hem de ülke puanına katkı sağlamış olur.

Hocam cas ın kararı derken yürütmeyi durdurma kararından bahsetmiştim.. Olmayacak işi yaptı, uefa nın kararını hiçe saymasına vurgu yapmıştım ve birde aziz yıldırım ın bu karardan 5 gün önce haberi oluyor.. Geri planda neler dönüyor neler.. Bilemiyoruz pek ama sonuçta bu adam NATO nun adamı bile denebilir, ee nato da derin işlerde türkiyeyi yönettiği gibi avrupayıda yönetiyor söz sahibi.. Nasıl bu adama onca delile rağmen Türkiye de dokunulamadı avrupa'da da pek bir ey olmayacak..

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aziz yıldırımın gücü konusunda sana katılmıyorum. Aziz Yıldırım'ın borusu, ki o da varsa bu kadar olaydan sonra, en fazla atatürk havalimanında pasaport kontrolüne kadar öter. Nato falan UEFA'yı bağlamaz. Hele CAS'ı hiçbiri bağlamaz.

FB'nin cezası ağustos ayı sonunda muhtemelen onanacak. Aksi halde, kesinlikle UEFA'nın yapmış olduğu yargılamada usulsüzlükten olabilir(tabi varsa). Sonucunda ne olacağını da hep beraber göreceğiz
  • Fener gruplara kalırsa ve akabinde CAS cezayı onarsa nolacak cidden çok merak ediyorum. Fenerin elediği iki takım ve Bursaspor haksızlığa uğramış olmayacak mı? 3 takımın da ŞL'ye alınması lazım çok abuk iş olacak ya. Bu yüzden ya Feneri hakemlerle falan eleyecekler ya da ceza iptal oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.