Şimdi Ara

Cartoon Network || Ana Konu || (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
28.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cartoon Network || Ana Konu ||

(En Son Oy Tarihi: 26.9.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: MaNia©

http://www.cartoonnetwork.com/gen/asfaq/index.html
    şunu bi çevirin

• quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

http://www.cartoonnetwork.com/gen/asfaq/index.html
    şunu bi çevirin

WHY DID CARTOON NETWORK LAUNCH ADULT SWIM?
    Cartoon Network reaches fans of all ages. One-third of our viewing audience is over 18, so it makes sense to provide programming that is created specifically for a more mature audience. Cartoon Network is watched by more adults (18-34) than E! Entertainment, USA, Discovery, TV Land, CNBC, A&E and VH1, to name a few. Our research clearly shows that mature audiences are very interested in viewing adult oriented animation, so we have provided that outlet during a time when children are least likely to be viewing.

• La çizgi film kanalında +18 şeyin ne işi var
  • quote:

La çizgi film kanalında +18 şeyin ne işi var

sade -18 mi çizgi film izler??????
  • Ramazan Bayramı'ndan sonra hemen cartoon network orjinal kanalın şifresini kırdırcam

$$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Scooby Doo $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : Robotboy $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Hawaii Saat Dilimi ) : Pokemon: The First Movie $$

Bilgi: Pokemon çizgi filmi cartoon network'ün hawai saat diliminde yayına başlamıştır. Bundan sonra yayın bilgilerime hawaii yide ekleyeceğim. her ne kadar bir işe yaramasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 15:52:18 >
  • ben bu kanalı çok izlerim sırası bozulmus sabah 08:10 gibi ben 10 sora 25dkda bir cizgi film deisio sincap çocuk sora kamp lazlo sora johny bravo sora powerpuff girls di neden deişti :S
  • quote:

Cartoon Network Orjinal (İngilizce) Sitesi:http://www.cartoonnetwork.com/

Cartoon Network Türkçe Sitesi:http://www.cartoonnetwork.com.tr/

CARTOON NETWORK KANAL FREKANSLARI

Cartoon Network Türkçe Kanal Frekansı

Uydu İsmi: Türksat 1C veya Türksat 2A

Polarizasyon: Yatay (H - Horizontal)

Frekans (MHz): 11970

Sembol Hızı (Ksps): 17900

Cartoon Network Orjinal (İngilizce) Kanal Frekansı ### Bu Kanal Şifrelidir.Şifresi Açılmadan veya Kırılmadan İzlenemez ###

Uydu İsmi: Hotbird

Polarizasyon: Dikey (V - Vertical)

Frekans (MHz): 10949

Sembol Hızı (Ksps): 27500

Ayrıca Cartoon Network, D-Smart'ta 50. ; Digitürk'te 69. Kanalda...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Yayın Akışları

Cartoon Network Türkiye

08:05 - Juniper Lee
    08:30 - Johny Bravo
    08:55 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    09:20 - Samuray Jack
    09:45 - Kod Adı: Afacanlar
    10:10 - En İyi Arkadaşım Maymun
    10:35 - BEN10
    11:00 - Juniper Lee
    11:25 - Cramp Twins
    11:50 - Ed, Edd ve Eddy
    12:15 - Sincap Çocuk
    12:40 - Skunk Fu
    13:05 - Megas XLR
    13:30 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    13:55 - Cramp Twins
    14:20 - Dexter'ın Laboratuvarı
    14:45 - Powerpuff Girls
    15:10 - Skunk Fu
    15:35 - Scooby Doo
    16:00 - Juniper Lee
    16:25 - Johny Bravo
    16:50 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    17:15 - Samuray Jack
    17:40 - Kod Adı: Afacanlar
    18:05 - En İyi Arkadaşım Maymun
    18:30 - BEN10
    18:55 - Juniper Lee
    19:20 - Cramp Twins
    19:45 - Ed, Edd ve Eddy
    20:10 - Sincap Çocuk
    20:35 - Skunk Fu
    21:00 - Megas XLR
    21:25 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    21:50 - Cramp Twins
    22:15 - Dexter'ın Laboratuvarı
    22:40 - Powerpuff Girls
    23:05 - Skunk Fu
    23:30 - Scooby Doo
    23:55 - Juniper Lee
    00:20 - Johny Bravo
    00:45 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    01:10 - Samuray Jack
    01:35 - Kod Adı: Afacanlar
    02:00 - En İyi Arkadaşım Maymun
    02:25 - BEN10
    02:50 - Juniper Lee
    03:15 - Cramp Twins
    03:40 - Ed, Edd ve Eddy
    04:05 - Sincap Çocuk
    04:30 - Skunk Fu
    04:55 - Megas XLR
    05:20 - Foster'ın Hayali Arkadaşları
    05:45 - Kamp Lazlo
    06:00 - Cramp Twins
    06:25 - Dexter'ın Laboratuvarı
    06:50 - Powerpuff Girls
    07:15 - Skunk Fu
    07:40 - Scooby Doo

*** Cartoon Network Orjinal Kanal'ın Yayın Akışı Her Gün Değişebildiğinden Eklenmeyecektir.
    İsteyenler, orjinal kanalın yayın akışını BURADAN (Tıklayın) öğrenebilirler. ***

Cartoon Network Türkiye ile Cartoon Network Orjinal Kanal Arasındaki Farklı Çizgifilmler

- Chop Socky Chooks
    - Rover Dangerfield
    - Bakugan
    - Transformers Animated
    - Robotboy
    - Baby Looney Tunes,
    - A Pup Named Scooby Doo
    - Land Before Time 3: The Time of the Great Give
    - Mr. Men Show
    - Tom and Jerry
    - Johny Test
    - Flapjack
    - Total Drama Island
    - George of the Jungle
    - BEN10: Alien Force
    - Chowder
    - Adult Swim

Yukarıdaki çizgi film/filmler Cartoon Network Türkiye kanalında şu anlık yayınlanmamaktadır.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

CARTOON NETWORK

/>

Kuruluş: 28 Ocak 2008

Yer: İstanbul, Türkiye

Sahibi: Doğan Holding

Slogan: Benim kanalım

Cartoon Network, uluslarası bir çocuk kanalıdır. Tüm dünyada her biri birbirinden farklı 25 kanalı bulunan Cartoon Network, bugün 160 ülkede yaklaşık 200 milyon evde, 21 dile tercüme edilerek yayın yapmaktadır. Cartoon Network, dünyanın en büyük medya şirketi Time Warner grubunun bir kuruluşu olan Turner Broadcasting System tarafından 1 Ekim 1992’de çocuklar için kurulmuştur.

Son 5 senede Cartoon Network orjinal çizgi filmleri ile 20 kere prime time Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiş, Dexter’s Laboratory, Johnny Bravo, The Powerpuff Girls ile ödüllere layık görülmüştür. Türkiye'de D-Smart, Digiturk ve Turksat 2A'dan yayın yapmaktadır.Ayrıca eylül ayında Tom ve Jerry,Duffy Duck ve Skunk Fu gibi Çizgi filmler yayına girecektir.

Önemli Not: Cartoon Network'ün ana konusu burasıdır. Başka bir konu açılması halinde şikayet edilecektir.

Alıntı Yapılması Halinde DonanımHaber'in İsminin Verilmesi Zorunludur!

### Bu Kanal Şifrelidir.Şifresi Açılmadan veya Kırılmadan İzlenemez ### ben izliyorum şifre yok kırmadık
    + hemde Uydudan

En İyi Arkadaşım Maymun diil Arkadaşım Maymun

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

ben bu kanalı çok izlerim sırası bozulmus sabah 08:10 gibi ben 10 sora 25dkda bir cizgi film deisio sincap çocuk sora kamp lazlo sora johny bravo sora powerpuff girls di neden deişti :S

Yeni çizgi filmler geldi. Ayrıca BEN10, Foster'ın Hayali Arkadaşları, Powerpuff Girls gibi çizgi filmlerde yeni bölümler yayınlanmaya başladı. Eskiden tekrarlar yayınlanırdı. O nedenle de olabilir.

@fenerli_okan türkiyede yayınlanan kanal cartoon network türkiye ve türksat 2A dan yayınlanıyor. Şifreli olanı Cartoon Network orjinal kanal vede ingilizce. hotbird uydusundan yayınlanıyor. türkiyede yayınlanan kanal da ingilizce ama onu dil seçiminden türkçe yapabiliyoruz.

2 Eylül 2008 Salı 16:05

$$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Juniper Lee $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : Baby Looney Tunes $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Hawaii Saat Dilimi ) : Pokemon: The First Movie $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Adult Swim $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Transformers Animated $$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 16:06:02 >

• Bırak 1 kutuyu 1 tane bile almıycam abarttın artık pataklıycam almıycam dedim anlasana beni bukadar zorlamasana

Johny Bravo

quote:

Orjinalden alıntı: DH|UnderTaker

en sevmediğim şu karateci maymun ve powerpufflar

bence en saçma maymun ve juniper lee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 2 Eylül 2008; 16:05:18 >
  • BEN10, fosterın hayali arkadaşları; bazende samuray jack ve megas xlr izliyorum. bunların dışındakiler yayındayken c.networkü açmam.

Özellikle BEN10'in yeni bölümlerini yayınlamaları iyi oldu. Secret of the Omnitrix bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Eylül 2008 Salı 16:28

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Johny Bravo [ Sırada : Foster'ın Hayali Arkadaşları ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : Baby Looney Tunes [ Sırada : A Pup Named Scooby Doo ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Hawaii Saat Dilimi ) : Pokemon: The First Movie [ Sırada : Pokemon: DP Battle Dimension ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Adult Swim [ Sırada :Adult Swim ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Transformers Animated [ Sırada : Bakugan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 16:29:27 >

• Scooby doo,Powerpuff Girls,Kamp Lazlo,Sincap Çocuk,Samurai Jack,Ben 10,Dexter'in Labaratuvarı,
    Kod Adi:Afacanlar,Fosterin Hayali Dostlar Mekani

ama ben tam izliodm yayın akışı sırası deismese ii olurdu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 2 Eylül 2008; 16:22:22 >
  • quote:

Scooby doo,Powerpuff Girls,Kamp Lazlo,Sincap Çocuk,Samurai Jack,Ben 10,Dexter'in Labaratuvarı,
    Kod Adi:Afacanlar,Fosterin Hayali Dostlar Mekani

ama ben tam izliodm yayın akışı sırası deismese ii olurdu :S

Harbiden ya sıra değişimi kötü oldu. 8'de kalkardım ben 10, sincap bebe, lazlo kampı, johhny, ppg hepsini izlerdim. Şimdi hiç alakasız bir akış var
  • quote:

quote:

ben bu kanalı çok izlerim sırası bozulmus sabah 08:10 gibi ben 10 sora 25dkda bir cizgi film deisio sincap çocuk sora kamp lazlo sora johny bravo sora powerpuff girls di neden deişti :S

Yeni çizgi filmler geldi. Ayrıca BEN10, Foster'ın Hayali Arkadaşları, Powerpuff Girls gibi çizgi filmlerde yeni bölümler yayınlanmaya başladı. Eskiden tekrarlar yayınlanırdı. O nedenle de olabilir.

@fenerli_okan türkiyede yayınlanan kanal cartoon network türkiye ve türksat 2A dan yayınlanıyor. Şifreli olanı Cartoon Network orjinal kanal vede ingilizce. hotbird uydusundan yayınlanıyor. türkiyede yayınlanan kanal da ingilizce ama onu dil seçiminden türkçe yapabiliyoruz.

2 Eylül 2008 Salı 16:05

$$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Juniper Lee $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : Baby Looney Tunes $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Adult Swim $$
    $$ ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Transformers Animated $$

ama bu sayede sevdiim çizgi filmlerden soğucam juniper lee yi izledim hiç sevmedim sıra çok güzel di yeni bolumler gelsin yter yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 2 Eylül 2008; 16:35:31 >

• Yayın akışına baksana. Sanırım en fazla seansı olan ç.film juniper lee.

Bende sevmedim onu. Aslında tüm ç.filmlerin seansı aynı olacak.

Mesela juniper lee günde 3 kere gösteriliyorsa ben10'da, scooby doo'da ... vb. 3 defa gösterilecek. Daha düzenli olur böyle.

2 Eylül 2008 Salı 16:40

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Johny Bravo [ Sırada : Foster'ın Hayali Arkadaşları ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : A Pup Named Scooby Doo [ Sırada : Land Before Time 3: The Time of the Great Giving ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Hawaii Saat Dilimi ) : Pokemon: The First Movie [ Sırada : Pokemon: DP Battle Dimension ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Adult Swim [ Sırada :Adult Swim ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Bakugan [ Sırada : BEN10 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 16:44:16 >

• 2 Eylül 2008 Salı 17:00

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Foster'ın Hayali Arkadaşları [ Sırada : Samuray Jack ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : A Pup Named Scooby Doo [ Sırada : Land Before Time 3: The Time of the Great Giving ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Adult Swim [ Sırada : Adult Swim ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Bakugan [ Sırada : BEN10 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 16:58:57 >
  • Ekle.Televizyonda haber saati dışında bir tek bu kanalı izliyorum.
  • @WizzY_WizarD

Bölüm isimlerini nereden anlıyorsun? Veya nerede yazıyor? (secret of the omnitrix demişsin ya) Ben hiç farketmedim bölümlerin isimlerini.
  • @ NuTeRX bu bir fun clup değil. sadece ana konu. kimseyi bir yere eklemedim.

@ @li behr@m cartoon network'ün orjinal (ingilizce) sitesinden bakabiliyorum. ama video olarak değil. sadece isimleri.

2 Eylül 2008 Salı 20:00

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Türkiye ) : Ed, Edd ve Eddy [ Sırada : Sincap Çocuk ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Orjinal Kanal ) : Tom and Jerry [ Sırada : Johny Test ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Hawaii Saat Dilimi ) : Scooby Doo [ Sırada : What's New Scooby Doo ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Alaska Saat Dilimi ) : Skunk Fu [ Sırada : Robotboy ]

ŞU ANDA YAYINDA ( Cartoon Network Pasifik Saat Dilimi ) : Land Before Time 3: The Time of the Great Giving [ Sırada : Mr. Men Show ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Eylül 2008; 20:07:09 >

• foster's home for imaginary friends deki bloo ya be4nde bayılıyorum çok tatlı bişey ya keşke benim de öyle bir hayali arkadaşm olsa valla sıkıntı mıkıntı kalmaz
  • her gün kardeşim izliyo bende arada takılıyorum sesleri süper
    hele bloo ve roodney
    ha bide megas xlr'dan Jamie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 2 Eylül 2008; 20:24:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.