Bildirim
Carte d'Or Selection 900gr dondurma çeşitleri 6.99 - Uyum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Ne uyummuş kardeşim ya. Ankara'da her hafta bi süpermarkette indirim oluyor zaten bu şekilde. Mesela başgimpalarda şu an cartedor kutular 6 tl. Alışveriş şartı da yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gidip bi bakarım bende sevdiğim çeşiti varsa alırım teşekkürler haber verdiğiniz için -
quote:
Orijinalden alıntı: braveheartgs43
Ne uyummuş kardeşim ya. Ankara'da her hafta bi süpermarkette indirim oluyor zaten bu şekilde. Mesela başgimpalarda şu an cartedor kutular 6 tl. Alışveriş şartı da yok...
Bahsettiğiniz ürün classic. Selection kutuları bu fiyattan bulmak çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: 3fsane
quote:
Bahsettiğiniz ürün classic. Selection kutuları bu fiyattan bulmak çok zor
Giriyor hocam indirime onlarda. Altunbilekler 5 tlye verdi 3 ay önce. Makro market 1 nisanda 1 alana 1 bedava yaptı. Bi şekilde çoğu zaman bi markette indirime giriyor
quote:
ben dün sordum o kampanya bitti denmişti bana Acaba bitti de tekrar mi başladi yoksa bizim burdakinde mmi bitti ? -
Bitmiş olabilir genelde 3-4 gün sürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X