Anti-Allaising açamıyormuşsunuz ve 2 adet kart bayağı elektrik yakar
anti açılır,ayrıca 2 adet ekran kartı ile fatura max 3 tl artar.
Dvd 24x sata al
BEYLER YARDIM! Lite-On IHAS124 ile Sony AD-7260S arasında kaldım. Hangisi daha güvenilir ve daha uzun dayanır?
quote:
Orijinalden alıntı: UD97
BEYLER YARDIM! Lite-On IHAS124 ile Sony AD-7260S arasında kaldım. Hangisi daha güvenilir ve daha uzun dayanır?
sony al
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_th1903
quote:
sony al
Sağolun hocam. Şu saatten itibaren zaten çok da kullanmadığım DVD yazıcı için "koy g*te gitsin" diyorum.
Herkese teşekkürler. Sistemin son hâli yukarıdadır.
Ne kadara mal oldu şimdi sana yukarıdaki sistem?
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar
Normalde 3800. Ama tanıdıklar olunca 3000'e bitti.
quote:
quote:
1900 etmesi lazım 3000 çok fazla
quote:
quote:
quote:
Hocam dolar yükseldi 1 ayda, haberin olsun. Ayrıca yukarıya alacağım klavye, fare ve kulaklığı da yazdım. Yukarıdaki her şey toplam o kadar.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam dolar yükseldi 1 ayda, haberin olsun. Ayrıca yukarıya alacağım klavye, fare ve kulaklığı da yazdım. Yukarıdaki her şey toplam o kadar.
biliyorumda 3000 nasıl ediyorTek tek aldığınız fiyatları yazar mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_th1903 biliyorumda 3000 nasıl ediyorTek tek aldığınız fiyatları yazar mısınız?
Aldığım fiyatı bilmiyorum ama aldıklarımın TeknoBiyotik ve SanalMarketim'deki fiyatlarını biliyorum. Sabah yazarım özel mesaj ile.
Beyler sistem yarın gibi gelir. Oradaki abiden W7 Ultimate 64-Bit yüklemesini istedim. İyi mi ettim? Professional düşündüm bir an ama Ultimate dedim. iyi mi olmuş, yoksa sıvadım mı?
quote:
Beyler sistem yarın gibi gelir. Oradaki abiden W7 Ultimate 64-Bit yüklemesini istedim. İyi mi ettim? Professional düşündüm bir an ama Ultimate dedim. iyi mi olmuş, yoksa sıvadım mı?
windows 7 ultimate,iyi
Bugün saat 4 gibi gelecek yeni oğlum.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.Bence 3000 TL olması normal baksana Razer mouse falan filan o kadar etmesi normal ama şu unutulmamalidirki dolar 1.5 seviyesine indiğinde 2600 tl civarı olur.
quote:
Benim dün geldi.
quote:
quote:
Benim dün geldi.
6950 DirectCUII bozuk çıktı. Servise göndermişler, yarın geliyor... Bedevi gibi hissediyorum.
quote:
quote:
quote:
Benim dün geldi.
6950 DirectCUII bozuk çıktı. Servise göndermişler, yarın geliyor... Bedevi gibi hissediyorum.
Hmm olsun. :D
Kave bulamamışlar. İleriki bir zamanda bir şekilde babama aldıracağım inşallah.
abi konu neden bu kadar uzadı ki ? sen o paraya toplayabileceğin en iyi sistemlerden birini toplamışsın hocam hayrını gör
Şu an Lycosa'dan yazıyorum. Her şey dört dörtlük beyler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme