Şimdi Ara

Çarşamba Alıyorum! [Son Görüşler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • raid mi yapmak istiyorsun?O zaman depo hdd sart.raid hddler x2 500gb depo x1 1tb yeterli.raidlere isletim sistemini ve program files dosyalari olcak.deponda belgelerin muzik oyun ve program setuplarin olcak.cunk raid hddlerin 1 tanesine bir sey olsun(1 hddnin fisini cikarip pcyi acman bile raidi bitirir.) komple bilgiler gider.ve raidi nasil yapicagini anakarttin kullanma klavuzunda bulabilirsin.bide o alicagin ekran karti (asus direct cu2)3 ekran karti yeri kaplar kasanin buyuk ve genis olmasina dikkat et.o karti al.crosfire gerektirmez.seneye directx12 cikcak bosuna para yatirilmaz.directx12 cikinca bu karti satar ve yeni model bir kart alirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busuzima -- 6 Eylül 2011; 13:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busuzima

raid mi yapmak istiyorsun?O zaman depo hdd sart.raid hddler x2 500gb depo x1 1tb yeterli.raidlere isletim sistemini ve program files dosyalari olcak.deponda belgelerin muzik oyun ve program setuplarin olcak.cunk raid hddlerin 1 tanesine bir sey olsun(1 hddnin fisini cikarip pcyi acman bile raidi bitirir.) komple bilgiler gider.ve raidi nasil yapicagini anakarttin kullanma klavuzunda bulabilirsin.bide o alicagin ekran karti (asus direct cu2)3 ekran karti yeri kaplar kasanin buyuk ve genis olmasina dikkat et.o karti al.crosfire gerektirmez.seneye directx12 cikcak bosuna para yatirilmaz.directx12 cikinca bu karti satar ve yeni model bir kart alirsin.

Ben şöyle yaparım:
    Fotoğraf çekerim, müzik yüklerim, oyun indiririm... Ay sonunda önemli olan dosyalarımı harici HDD'ye atarım. Bu yüzden depo bir HDD'ye gerek duyacağımı sanmıyorum.
    Ekran kartımı satar mıyım bilmiyorum. Bir bilgisayar alıp 4-5 sene keyfini sürmek istiyorum hocam.

Benim RAID'de tek merak ettiğim şu: HDD'lerden birinde sorun çıkınca tüm veriler gider, tamam. Fakat bu iki HDD ile tekrardan sistem kurabilir miyiz? İlk aldığımız gibi yapabilir miyiz?

• .

Çarşamba Alıyorum! [Son Görüşler]
  • quote:

Orijinalden alıntı: UD97

quote:

raid mi yapmak istiyorsun?O zaman depo hdd sart.raid hddler x2 500gb depo x1 1tb yeterli.raidlere isletim sistemini ve program files dosyalari olcak.deponda belgelerin muzik oyun ve program setuplarin olcak.cunk raid hddlerin 1 tanesine bir sey olsun(1 hddnin fisini cikarip pcyi acman bile raidi bitirir.) komple bilgiler gider.ve raidi nasil yapicagini anakarttin kullanma klavuzunda bulabilirsin.bide o alicagin ekran karti (asus direct cu2)3 ekran karti yeri kaplar kasanin buyuk ve genis olmasina dikkat et.o karti al.crosfire gerektirmez.seneye directx12 cikcak bosuna para yatirilmaz.directx12 cikinca bu karti satar ve yeni model bir kart alirsin.

Ben şöyle yaparım:
    Fotoğraf çekerim, müzik yüklerim, oyun indiririm... Ay sonunda önemli olan dosyalarımı harici HDD'ye atarım. Bu yüzden depo bir HDD'ye gerek duyacağımı sanmıyorum.
    Ekran kartımı satar mıyım bilmiyorum. Bir bilgisayar alıp 4-5 sene keyfini sürmek istiyorum hocam.

Benim RAID'de tek merak ettiğim şu: HDD'lerden birinde sorun çıkınca tüm veriler gider, tamam. Fakat bu iki HDD ile tekrardan sistem kurabilir miyiz? İlk aldığımız gibi yapabilir miyiz?

eger hddler yanmadiysa kirilmadiysa ve calisiyorsa tekrar niye yapmiyasin ki.bide cf'nin ne kadar guc tukettigini uzun vadede zarara sokabilme ihtimalini unutma.ve 1gb +1gb cf yapinca fps 2 katina %100 cikmasi imkansiz ve anakartin pci-expres girisine gore performans duser veya artar.yani 1+1= 1.5 gibi dusun ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busuzima -- 6 Eylül 2011; 14:22:53 >

• quote:

eger hddler yanmadiysa kirilmadiysa ve calisiyorsa tekrar niye yapmiyasin ki.bide cf'nin ne kadar guc tukettigini uzun vadede zarara sokabilme ihtimalini unutma.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkürler hocam.
  • Hocam cok benzer bir sistem ben de alacagim da Z68 gercekten gerekli mi onu merak ediyorum. Yani alirsam aradaki fiyat farkina deger mi? 6870 almayi dusunuyordum 6950 de alabilirim kafam cok karisti. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Hocam cok benzer bir sistem ben de alacagim da Z68 gercekten gerekli mi onu merak ediyorum. Yani alirsam aradaki fiyat farkina deger mi? 6870 almayi dusunuyordum 6950 de alabilirim kafam cok karisti. :)

Değer. Çünkü P67 ile HDD konusunda kullanıcıların %80 kadarı hatalar ve saniyede 1MB kopyalama hızıyla yüzleşiyor. Alabiliyorsanız 6950 alın rahat edin hocam.
  • DVD Yazıcı-Okuyucu olarak ne alsam? Bunlar nasıl?
    Sony AD-7260S
    SAMSUNG SH-S223C
    Daha iyi öneriniz varsa bütçem 60 TL.

• hdd yerine ssd almalısın neden dersen i5-2500K kopyalama sırasında adeta sistem tıkanıyor incelemek istersen;
    http://forum.donanimhaber.com/m_48387983/mpage_4/f_/key_//tm.htm#52384025
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

hdd yerine ssd almalısın neden dersen i5-2500K kopyalama sırasında adeta sistem tıkanıyor incelemek istersen;
    http://forum.donanimhaber.com/m_48387983/mpage_4/f_/key_//tm.htm#52384025

Bu sorunu yaşayanlar sadece P67 ile birlikte 2500K kullananlar. Z68 ile 2500K kullananlardan şikâyet yok.
  • quote:

quote:

Hocam cok benzer bir sistem ben de alacagim da Z68 gercekten gerekli mi onu merak ediyorum. Yani alirsam aradaki fiyat farkina deger mi? 6870 almayi dusunuyordum 6950 de alabilirim kafam cok karisti. :)

Değer. Çünkü P67 ile HDD konusunda kullanıcıların %80 kadarı hatalar ve saniyede 1MB kopyalama hızıyla yüzleşiyor. Alabiliyorsanız 6950 alın rahat edin hocam.

Tamam kardeşim o zaman bunu alıyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z68-v-p8z68-v-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(o.c.)-sata-3.0-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=54824
    Peki Vatan bilgisayar'dan Kasa tavsiye edebilir misin bana?

• quote:

Tamam kardeşim o zaman bunu alıyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-p8z68-v-p8z68-v-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(o.c.)-sata-3.0-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=54824

Cooler Master RC-690 veya HAF-912. Bunlar tam Fiyat/Performans ürünleridir.
    Cooler Master olsun, gerisini boşver.
    Stoklar içinde 912 yok, onun yerine 922 veya 690 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kelvin -- 6 Eylül 2011; 22:09:18 >

• quote:

quote:

O zaman HAF 922 alıyorum. :D Teşekkürler kardeşim. Ben de yarın alacağım büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

quote:

O zaman HAF 922 alıyorum. :D Teşekkürler kardeşim. Ben de yarın alacağım büyük ihtimalle.

Sen bana sistemin son hâlini bir pm atarsan sevinirim. Genel olarak görmek istiyorum yeni çocuğunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bana sistemin son hâlini bir pm atarsan sevinirim. Genel olarak görmek istiyorum yeni çocuğunu.

Ama Vatan yarin indirim yapmazsa magazalarda aynisini alamayabilirim. :) Telefondayim simdi bilgisayara gecince burada paylasirim. ;) Yoksa babamin tanidigi bir toptanci var oradan alacaktim. Kesin degil ama hala ordan alma ihtimalim de var.

• ACİL CEVAP LAZIM!
    Ram olarak HyperX mi yoksa XMS3 mü?
  • quote:

ACİL CEVAP LAZIM!
    Ram olarak HyperX mi yoksa XMS3 mü?

G.Skill. Yoksa XMS3
  • quote:

G.Skill. Yoksa XMS3

Hocam G-Skill yokmuş ve neden XM3 dediğini de açıklar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kelvin -- 7 Eylül 2011; 7:04:27 >
  • Hocam ekran kartını 2 adet 6850 alın 6970 den bile performanslı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Hocam ekran kartını 2 adet 6850 alın 6970 den bile performanslı oluyor

Biliyorum hocam, ilk aklımdan geçen oydu fakat sorunları var bu işin. Anti-Allaising açamıyormuşsunuz ve 2 adet kart bayağı elektrik yakar, babamda beni yakar. O yüzden 6950 DCU2 iyidir.

DVD Yazıcı hakkında yardım lazım bana. Var mı senin önerin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.