Şimdi Ara

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
12
Favori
47.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tosla indirdim kayit oldum.... chip pin gibi bir uygulama mi bu... chip pin kasada soyluyoruz cesitli kampanyalar oluyor ve chip pin sifresi ile alis veris yapıyoruz

tosla akbank diyor ama... akbank hesabim yok... yapi krediden para yatırıp... 75/20 tl den faydalanabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turqie kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ürünleri başka bölüme saklayıp 10 dk sonra başka kasadan yeniden alışveriş etmek gerek :))
  • Sitede çikolataları göremedim.Bizim bu tarafa mı yollamıyorlar acaba?

• murattekno kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Şaka gibi gelebilir ama şundan hiç almadım. Nedir bunun olayı? Kalıp şeklinde çikolata değil mi? 

Türkiye deki tüm çikolatalar aynı tadda ve yapaylıkta bunun çikolatası, kokusu gerçekten farklı ve kaliteli geliyor banada ayırt edici bir farkta bunun içinde bal var yerken dilinize yapişiyor. Deneyin bi gün alıp

• Carrefour biraz uzak, gittiğime değsin. Her bir marka ve ürün için 4er tane olmak kaydı ile 12 üründe 6 tane veya 16 tane üründe 8 tanesi düşer mi yoksa illa ki hep 4er 4er mi geçirmek lazım kasadan? Eğer öyle ise Carrefour.larda Migros hediyem kart gibi bir uygulama var mı?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Bitter tarzı olanları seviyorum normalde. Yeni çıkan aciligi azaltilmis olanlar gayet güzel geldi. Müsait zamanda buna da bir bakacağım hocam. Deneyince yazarım.
  • hangi ürünlerden alıyorsunuz arkadaşlar link veriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

çilekli milka hayatımda yediğim en dandik çikolatalardan 

bu kadar yapay bir tat olamaz, çikolatasında çikolata tadından eser yok zaten. bari aroması kaliteli olsaydı.

Alıntıları Göster

milkanin hiçbir çikolatası hoşuma gitmiyor. Toblerone çok daha iyi. Lindt, godivanin bazı çeşitleri,ritter sport

Tadelle, gerisi traşCarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık) 

• Tosla kapıda ödeme mi oluyor sadece

• sanaldan sipariş verdik bakalım. yarın ilk saatleri şeçtim stok olmaz ise güzel eyler söyleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 29 Aralık 2020; 0:7:54 >
  • Damak 2li yok ya stokta
  • Kapıda ödeme de çıkmıyor
  • Sistem her seferinde bir ürüne indirim uygulamıyor.

• Toblerone dahil ama diğer çikolatalarla birlikte alınca ucuz olanları düşüyor fiyattan. Ayrı ayrı sipariş mi geçsek?

• hepsiexpress'de düşmüyor

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Ben milkalardan 20 tane attığım bir sepet yapacağım. 65 lira oluyor 2 kg çikolata. Kabul edilebilir fiyat Milka için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrekas kullanıcısına yanıt

Abi çok karıştırmamaya dikkat et bazı çikolatalarda bedavaları ucuz olandan düşüyor. Ben de fiyatı doğru tutmaya çalışıyorum şuana kadar bir tek bunlar çalıştı:

CarrefourSA Tablet Çikolatalarda 2 Alana 2 Bedava (29-31 Aralık)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.