Şimdi Ara

Carrefoursa Pril Gold Tablet 70li 37,69TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70li 37,69
    www.carrefoursa.com
    Pril Gold Tablet Deterjan 70'li #30220153 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/pril-gold-tablet-deterjan-70-li-p-30220153

54lü 31,43
    www.carrefoursa.com
    Pril Gold Tablet Deterjan 54'lü #30220154 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/pril-gold-tablet-deterjan-54-lu-p-30220154

Fairy Platinum Plus 60lı 59,93

www.carrefoursa.com
    Fairy Platinum Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü 60 Yıkama #30240536 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/fairy-platinum-plus-bulasik-makinesi-deterjani-kapsulu-60-yikama-p-30240536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 31 Ağustos 2019; 18:55:6 >

• Kullanan var mı pril gold? Bir kaç yorum alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finish hepsibirarada kullaniyordum buna gectim bayagi basarili buldum. Finish de bulasiklar kalintili cikiyordu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Finish hepsibirarada kullaniyordum buna gectim bayagi basarili buldum. Finish de bulasiklar kalintili cikiyordu...
    normalde fairy platinum plus kullanıyorum, kokusu rahatsız edici derecede yoğun ama güzel yıkıyor. finish quantum aldım denemelik onun konusu güzeldi, yıkaması da iyiydi. Bir de buna bakayım nasıl yıkıyor. beğenirsem stokluk fiyatı var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Kullanan var mı pril gold? Bir kaç yorum alabilir miyiz?
    SON sayfalarda övülmüş
    https://forum.donanimhaber.com/bulasik-makinasi-deterjanlari-pril-calgon-vs-deneyimleriniz--23117030-77
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Kullanan var mı pril gold? Bir kaç yorum alabilir miyiz?
    yeni denedim hocam. 1.15dk programda yıkadım. akşam kaynar süt içmiştim. bardakta ve cezve de herhangi bir kalıntı yoktu. normalde fairy platinum plus kullanıyordum, dikkat çekecek fark göremedim. Makine çok dolu değildi ama. f-p ürünü bu fiyata. 2 paket almıştım, 2 paket daha almayı düşünüyorum
  • Ben aldım fiyat uygun.Normalde fairy platinum finish quantum hepsibiraada falan ne sıcak fırsatsa alıp kullandık.Hanım zaten durulayarak koyuyor makineye bazen bakıyorum temiz sanıyorum kirlilermiş yani marka çok farketmiyor diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migros'tan bir önceki insert döneminde 2 tane alsaydınız 10 puan da kazanmış olurdunuz, ürün çok başarılı...

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Migros'tan bir önceki insert döneminde 2 tane alsaydınız 10 puan da kazanmış olurdunuz, ürün çok başarılı...
    Geçenki insertte fiyatı kaçtı?
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Finish quantum'dan memnun kalmayınca Fairy Platinum'a geçmiştik 2 yıldır kullanıyoruz . Fiyatı çok arttığı için ve aşırı irrite edici kokusundan dolayı alternatif ararken denemek için Şok'tan 25'lisini almıştım.

Bulaşıkları akar suya şöylece bir tutup olduğu gibi makineye koyuyoruz. 2 hafta falan oldu kullanalı Fairy ile farkı varsa da anlamadık henüz. Ama finish'de de en büyük sorunumuz çay bardaklarının çok hızlı sararması idi o nedenle daha uzun süreli kullanmak lazım.

Yanlız ben geçen hafta 70'lisini 35'e aldım HB'den.
  • Beş aile için toptan almıştım.3 aileden bir süre sonra makina seçebiliyor mu bilemem camları matlatlaştırdığı yqni çizdiğini belirttiler Sutoğu tek aileye saklıyorum.onlar problem yok dedi.Finişh quantum kolluyorum.

• afraze55 A kullanıcısına yanıt
    Cam matlaşmasına çözüm malesef yok. Teorik olarak bütün makina deterjanları matlaşma yapıyor çünkü 60 derecenin üzerinde iken camlar yumuşuyor bu sebeple gelen tazyik içindeki bulaşık yıkama partikülleri cama zarar veriyor, çizip matlaşmasına sebep oluyor.. Çözüm olarak yıkama suyu sıcaklık derecesini düşürebilirsiniz.

Ya da en güzel çözüm; cam bulaşıkları elde yıkayın...
  • Yahu tablet stoğu yapmanın anlamı yok,durdukça yapışıp bozuluyor kıvamı zaten..bittikçe alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Geçenki insertte fiyatı kaçtı?

Alıntıları Göster
    Hemen hemen aynı fiyattaydı, 54'lüsü 31 70'lisi 37 küsurdu...

• Fairy platinum Metro markette 72'lisi 63 TL bana uygun geldi belki kullananlar vardır..
  • www.hepsiburada.com
    Oral-B Sağlık Kişisel Bakım Ürünleri ve Ürünleri - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/oralb/saglik-kisisel-bakim-urunleri-c-2147483633?filtreler=satici:Hepsiburada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Yahu tablet stoğu yapmanın anlamı yok,durdukça yapışıp bozuluyor kıvamı zaten..bittikçe alın
    Katı ve ambalaj içinde zaten. Yapış yapış olacak yapıda değil. Havalar da doğuyor zaten. Doğalgaza,elektriğe,benzine gelen zamlar fiyatları artırmak zorunda.

• Bilgi için Teşekkürler iyi fiyat
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt
    Bende düşük sıcaklıkta yıkanınca deterjan tam çözülemediği için camları çizip matlaştırıyor diye duymuştum.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Her turlu bulasik makinasi deterjaninin icinde mekanik temizlik icin partikul mutlaka konuyor. Jet etkisi ile zaten o kirler yerinden sokuluyor. Yoksa sadece sivi ile yikama islemi olsaydi cok uzun surerdi. Ayrica dusuk sicaklikta yikama tavsiyesini pasabahce urunlerinden cikan kullanim brosurunde de yaziyordu. Bu ikisi zaten birbirini teyit ediyor bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.