Şimdi Ara

Carrefoursa Mobil APP 50/20 İndirimi + Ücretsiz Teslimat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
7
Favori
6.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nc.nc

Yine kendi tonlarca yararlanıp burada paylaşılmasına kızan, ama utanmadan buradaki fırsatlardan da yararlanan tipler dolmaya başlamış...
    Baştan beri söylüyoruz forumun işleyişi yanlış . Adam üye bile değil katkısı bile yok misafir olarak girip faydalanıyor . Üye oldun kardesim . Millet enayi mi . Burda birşeyler paylaşacak misafir faydalanacak. Biz buna karşıyız . Yoksa forumda paylaşilsin. Forumu yönetenler buna çare bulmadikca kimse paylaşım yapmaz . Benim tekerime misafir gelip taş koyacak ben de ona sunum yapacağım . Yok öyle yağma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Baştan beri söylüyoruz forumun işleyişi yanlış . Adam üye bile değil katkısı bile yok misafir olarak girip faydalanıyor . Üye oldun kardesim . Millet enayi mi . Burda birşeyler paylaşacak misafir faydalanacak. Biz buna karşıyız . Yoksa forumda paylaşilsin. Forumu yönetenler buna çare bulmadikca kimse paylaşım yapmaz . Benim tekerime misafir gelip taş koyacak ben de ona sunum yapacağım . Yok öyle yağma .

Alıntıları Göster
    Carefoursa’yı ararsanız kodun zaten 12 Temmuz gece 0.00’ da deaktif olacağını öğrenebilirsiniz. Burada paylaşılmasıyla veya misafirlerle bir alakası yok olayın. Arkadaş paylaşmış ve başkaları gibi bencil davranmamış.

• nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız hocam.kimi özelden öğrenmiş, kimi başka forumdan duymuş kendine gizlemiş. Ama forumu açıp acaba başka ne fırsat var diye bakmaktan kendini alamamış. Misafirler muhabbetini de kendileri çıkardı.üye girişi yapmazsa herkes misafir görünür zaten.ama bu zihniyet çoğaldıkça paylaşılan fırsatlarda azalacak bunu düşünmüyorlar maalesef.bindikleri dalı kessinler bakalım.

• Sipariş teslim edildi.

• Bana mesaj geldi uygulamayı güncelle 20 TL indirim diye dün güncelledim baktım 20 TL indirim oluyor evde değilim diye sipariş vermedim. Şimdi baktım indirim düşmüyor

• şuan bende de düşmüyor 100 tl için ücretsiz teslimat diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paylaştıkca bereketleniyor bu forum kardeşim bırak yararlansın milletin durumu yok zaten yoksa takip edermi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karfur pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.