Şimdi Ara

Carrefoursa Camel Active Bot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Camel var camel active var bir de Camel active trophy var. Bunların farkı nedir?

Arçelik/Altus hikayesi gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen senelerde almıştım bu "camel active" botlardan. Çok sağlam bot ama çok felaket kayıyor, bi' kere sağlam yere kapaklandım karda, sayısız da badire atlattım. Resmi olsaydı botların daha net yorum yapardım ama almadan iki kere düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drevicend

Çok sıcak fırsat bilgilendirme için sağol hocam, yarın bakayım bir mutlaka. Muhtemelen klasik modelleri koymuşlardır ama kalitesini bozmadıysa çok sağlam markadır. 85 liraya flo'dan lumberjack almıştım kardeşime çoraba boya vermekten, ayak üşütmekten başka bir halta yaradığı yok.

çünkü eski lumberjack değil hocam. lumberjack i flo satın aldı ama artık kendi üretiyor kendi dandik ayakabılarına lumberjack logosunu basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Çok sıcak fırsat bilgilendirme için sağol hocam, yarın bakayım bir mutlaka. Muhtemelen klasik modelleri koymuşlardır ama kalitesini bozmadıysa çok sağlam markadır. 85 liraya flo'dan lumberjack almıştım kardeşime çoraba boya vermekten, ayak üşütmekten başka bir halta yaradığı yok.

çünkü eski lumberjack değil hocam. lumberjack i flo satın aldı ama artık kendi üretiyor kendi dandik ayakabılarına lumberjack logosunu basıyor

Bir bakıma doğru diğer bir bakıma ise yanlış hocam. Ayakkabı işiyle baba mesleği dolayısıyla ilgiliyim. Ziylan grup bir çok kaliteli firmanın üretimini de yapıyor. Lumberjack'in kalitesindeki düşüşün sebebi sanırsam onların istemesiyle alakalı. Şuan iç pazar kan ağlıyorken daha çok ayakkabı indirimi gelir yerli markalardan bu arada.

• Eskiden ''lumberjack'' markası yabancılarda idi ve ayakkabı kalitesi fiyatı ile orantılı olarak kaliteliydi. Yerli girişimcimiz satın aldıktan sonra haliyle fiyatları ile beraber kaliteside düştü. %100 deri diye lanse ettikleri ürünler bile kalitesi düşük derilerden ibaret.
  • camel eski camel değil türkiyede üretiliyor, bilginize olsun eski alman camellardan bulmaz zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Bir bakıma doğru diğer bir bakıma ise yanlış hocam. Ayakkabı işiyle baba mesleği dolayısıyla ilgiliyim. Ziylan grup bir çok kaliteli firmanın üretimini de yapıyor. Lumberjack'in kalitesindeki düşüşün sebebi sanırsam onların istemesiyle alakalı. Şuan iç pazar kan ağlıyorken daha çok ayakkabı indirimi gelir yerli markalardan bu arada.

hocam lumberjack aslen italyan markası. ve flo onu satın aldı. ve mesela bende eski lumberjack bot var made in portugal. ayakkabı işinin içindesiniz daha iyi bilirsiniz ama şunu söyleyebilirim ki türkiyede fabrikasyon tekstildeki başarı ayakkanbı da pek yok. zaten deri kullanan yok ki kalite olsun. hotiç fena işler yapmıyor gerçi onlar da fason yaptırıyor bir çok modeli. deriyle gerçetken iy işler yapan bi matraş var. ayakkabısı da var bende ama bir cüzdan kemer var 10 senedir kullanıyorum hemde öyle böyle bir kullanım değil daha bir dikiş atmaz mı bi yeri çatlamaz mı derinin.

• mayıs ayında Rusya 'dan 330 tlye aldı bir arkadaş :D
  • Yanlış bilmiyorsam fabrikası bize yakın yani beylikdüzü gürpınar da... Fabriha satış mağazasından geçen yaz bir ayakkabı aldım bende sıkıntı çıkmadı... niye fiyat ları ucuzladı derseniz? REKABET !....
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

O botları ben de geçen haftalarda gördüm...Eski Camel botları ile uzak yakın ilişkisi yok...Sanki bana sahte gibi geldi açıkçası...

carfur'dan beklerim , hatta genelleme yaparsak fransızlardan
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam İtalyan markası olduğunu hatta merkezi hala İtalya'da bulunmakta. Tasarım ekibini tutuyorlar hala. Fakat YDS, Yeşil(kalitesini düşürmesine rağmen), Matraş, Gön(keşke batmasaydı), Ziylan fabrikasyonda çok iyi iş çıkaran büyük markalar. Potansiyelleri oldukça fazla. YDS'yi araştırma fırsatı bulabilirseniz dünyada kimsenin kolay kolay gönderemeyeceği yerlere bot üretimi yapıyor. Ama özel üretimlerde tabii ki İtalyanlar daha önde olabilir, haklısınız. Flo Ziylan grubuna ait hocam bu arada.
  • Geçen sene morhiponun bir kampanyasında 69 tl den almıştım Bot U fazla kullanamadım oldukça kaba ve yorumlardaki gibi pek olumlu değil , dockers , Greyder indirim de şu an fark verilip alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 ay önce almıştım. Yani bu fiyata gayet güzel. Tavsiye edebilirim.

• Nıke Rongbuk ve Pegasus goretex ayakkabılarımın yerini tutamaz..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.