Şimdi Ara

Carrefoursa basketbol - futbol topları 7.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Carrefoursa basketbol - futbol topları 7.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oOoSöNMeZoOoO -- 5 Eylül 2020; 21:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çocukluğunda ezilmiş kutu kola ile, bakkalda satılan sert plastik avuç kadar toplarla oynamış birisi olarak tebessüm ettim başlığı görünce, ihtiyacı olanlar için gerçekten iyi fiyat.

Bu 8 liralık top, fabrikanın öğle yemeğinde çıkan elmayı yemeyip evine götüren işçinin çocuğunu mutlu edebilme umududur, hafife alma.

o beş lira ile sen oyna, başka ihsan istemez.

Artini verdim hocam aynen, adam resim çekip paylaşmış, emek vermiş ki gerçekten fırsat var, beğenmiyorsan alma, ha gerçekten kötü olduğunu düşünüyorsan sebebini söyle ki bilelim. Bi de kişiye ozelleri eleştirenler var. O kişiye ozeller sayesinde aklımıza hayatta gelmeyecekken belki bize de gelmiştir diye bakıyoruz. 3unde gelmese dorduncude besincide geliyor. Yok hocam, kimilerine yaranilmaz.
  • Bölgesel midir hocam sordunuzmu ?
  • CinemaG kullanıcısına yanıt
    CarrefourSA online market uygulamasında gözüküyor. Bölgesel olduğunu düşünmüyorum

• bölgesel değildir tüm mağazalarda geçerlidir anatolium mağazasında çalışıyorum almak isteyenleri beklerim.fiyat kaçrılmaz fiyattır
  • evren1514 E kullanıcısına yanıt
    hocam standart basketbol topu degılde 3 numara en ufak veya 5 numara en ufagın bır boy buyugu olan basketbol toplarıda varmı acaba.
  • 5 lirayı top yapıp basket atmak daha büyük zevk verir kanımca.

• foruma acilen eksi tusu gelmesi gerekiyor.
    Fiyat bildirimi için teşekkürler, carrefoursa var yakınımda, bir ugrayayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi carrefurdayım, 29 dan 19 a düşmüş, heryerde aynı indirim yok anlaşılan

• Kozyatağı carrefour avm'de de 7,90 ürünler. Dün bir tane basketbol topu aldım, idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasph

foruma acilen eksi tusu gelmesi gerekiyor.
    Fiyat bildirimi için teşekkürler, carrefoursa var yakınımda, bir ugrayayım.
    Artini verdim hocam aynen, adam resim çekip paylaşmış, emek vermiş ki gerçekten fırsat var, beğenmiyorsan alma, ha gerçekten kötü olduğunu düşünüyorsan sebebini söyle ki bilelim. Bi de kişiye ozelleri eleştirenler var. O kişiye ozeller sayesinde aklımıza hayatta gelmeyecekken belki bize de gelmiştir diye bakıyoruz. 3unde gelmese dorduncude besincide geliyor. Yok hocam, kimilerine yaranilmaz.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    yani kardeşim en ortalama bir (gerçek) basketbol topunun 90 liraya yakın olduğunu düşünürsen bu topun da 8 lira olduğunu düşünürsen neden böyle bir yorum yaptığımı anlarsın. topun maliyeti üretici karı perakendeci karı vergiler vs düşününce tamamı 1 dolara yakın tutuyor. çok açıklamaya da gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

yani kardeşim en ortalama bir (gerçek) basketbol topunun 90 liraya yakın olduğunu düşünürsen bu topun da 8 lira olduğunu düşünürsen neden böyle bir yorum yaptığımı anlarsın. topun maliyeti üretici karı perakendeci karı vergiler vs düşününce tamamı 1 dolara yakın tutuyor. çok açıklamaya da gerek yok bence.
    Başlığı açan arkadaş, sizin beklediğiniz gibi "gerçek" basketbol topu dememiş, resmi boyut ve agirliklarda dememiş. Paylaşılan ürün top mu, top, basket atınca veya atamayınca sekiyor mu, sekiyor. Siz attığınızda size daha büyük zevk veren 5 lira, size zevk vermeye devam etsin "kardeşim".

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    ben de kullanıcı olarak fikrimi belirttim. nedir bu ucuza bir şey gördüğünüzde olumsuz yorum yazan insanları yerden yere vurma merakınız anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

ben de kullanıcı olarak fikrimi belirttim. nedir bu ucuza bir şey gördüğünüzde olumsuz yorum yazan insanları yerden yere vurma merakınız anlamıyorum.
    Mesele sizin, verilmiş emeği ve ucuz olsun olmasin paylaşılmış firsati, tek bir sebep sunmadan eleştirmenizdi. Kaldı ki, fırsattan sonra yazılan yorumlar da, fırsatla ilgilenildigini gösteriyor. Yerden yere vurmak olarak da düşünmeyin ancak eksi butonunun gelmesini ben de istiyorum.
    Neyse, fazla da konu dışı yazmayayim. Iyi geceler dilerim size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hardwired kullanıcısına yanıt

çocukluğunda ezilmiş kutu kola ile, bakkalda satılan sert plastik avuç kadar toplarla oynamış birisi olarak tebessüm ettim başlığı görünce, ihtiyacı olanlar için gerçekten iyi fiyat.

Bu 8 liralık top, fabrikanın öğle yemeğinde çıkan elmayı yemeyip evine götüren işçinin çocuğunu mutlu edebilme umududur, hafife alma.

o beş lira ile sen oyna, başka ihsan istemez.

• filantedivinita kullanıcısına yanıt

bu kadar fakir edebiyatı yapmanın lüzumunu ne?

• bedava mezar bulsa içine girecek bu gözü dönmüş pinti insanların olduğu forumda bir konuya olumsuz bir mesaj atmak en büyük günahlardan birisi olsa gerek, anında linç edilip eksi verilmek isteniyor.

edit: konu içeriğinden bağımsız konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 17 Aralık 2020; 4:23:28 >
  • pas versene oğlim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.