Şimdi Ara

Carrefour Wilkinson %50 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24 gozukuyor magzada resim ekledim göreceksiniz birkaç post önce
    carrefour kartı olana 12 oluyor
    netten alana ıse 5.5
    gurmelerde ise hiç indirim yok...

son durumun özeti budur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal da bir çok yerde bitmiş malesef.
    Bağcılar Güneşli sanal market yedek mevcut. Makine pilli yada pilsiz bitmiş. Sipariş verdim arandım. Makine yok ama yedekler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 2 Haziran 2016; 14:37:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper ve hiper mağazalarda geçerliymiş sadece indirim. :(
  • Ürün kalmamış. mağazada daha mı pahalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Wilkinson ile tanıştıktan sonra Gillette kullanmıyorum.
    Aradığım huzuru Xtreme 3'te buldum..

hocam, ustura veya kaliteli double edge jilet ile traşı tavsiye ederim. kartuşlu ve kullan at makineler çok boş gelmeye başlıyor.
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Double edge jilet icin makine oneriniz var mi? Wilkinson kullaniyordum, lavaboya tek dususte icindeki vida mekanizmasi kirildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Double edge jilet icin makine oneriniz var mi? Wilkinson kullaniyordum, lavaboya tek dususte icindeki vida mekanizmasi kirildi

Ucuz önerim: rimei makine (6tl), permasharp jilet (5 adeti 2 tl) veya personna lab blue 100 lük jilet (55 tl)
    forumlarda merkur futur (250 tl) veya progress (170 tl), çok öneriyorlar fakat alma imkanım daha olmadı :)

aktif olarak rimei ile personna lab blue jilet kullanıyorum. makinenin işçiliği, krom kaplaması 6 tl ile kıyaslanamyacak kadar kaliteli. 25-30 tl ye satsalar gene alırdım.

sabun konusunda, ucuz istiyorsan arko sabun, daha kaliteli bir şey istiyorsan cella sabun ve yanında jaguar marka fırça da almalısın. jaguar fırça 5 tl den başlar, 20 tl ye kadar boy boy satılır. Türkiye'de üretilen en kaliteli fırçadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 3 Haziran 2016; 10:41:43 >

• Abi bunun makinesi var mı?
    Yanilmiyorsam, perssonna markasini bimdeki,rossmanndaki kendi tiras bicaklarinda da goruyorum.

Personna, energiser holdinginin bir markasidir ayrica :http://www.prnewswire.com/news-releases/personna-industrials-expansion-under-energizer-holdings-inc-leads-the-industry-150943875.html

• Hocam firçalardan domuz kılı olan varmış.Banat nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Ucuz önerim: rimei makine (6tl), permasharp jilet (5 adeti 2 tl) veya personna lab blue 100 lük jilet (55 tl)
    forumlarda merkur futur (250 tl) veya progress (170 tl), çok öneriyorlar fakat alma imkanım daha olmadı :)

aktif olarak rimei ile personna lab blue jilet kullanıyorum. makinenin işçiliği, krom kaplaması 6 tl ile kıyaslanamyacak kadar kaliteli. 25-30 tl ye satsalar gene alırdım.

sabun konusunda, ucuz istiyorsan arko sabun, daha kaliteli bir şey istiyorsan cella sabun ve yanında jaguar marka fırça da almalısın. jaguar fırça 5 tl den başlar, 20 tl ye kadar boy boy satılır. Türkiye'de üretilen en kaliteli fırçadır.

rimei gerçekten çok başarılı bir alet haklısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kontpantelon kullanıcısına yanıt
    2 yıllık stok mu yapılır?
    Enflasyon her sene %10.
    Üste çekmecede kalabalık edecek. Depolama da bir ücret bence. En güzeli ihtiyacın oldukça azar azar almak. :)
    Dun rimei aldim, sansliydim ki ilk baktigim yerde bulabildim. Makineyi bu sabah deneme firsatim oldu ve sonuc gayet memnuniyet verici. wilkinson'a gore daha agresif bir yapisi var ve dogru tutus acisiyla gayet guzel sonuclar alabiliyorsuniz. Wilkinson'un buna gore cok daha mild kaldigini gordum. wilkinsonda geleneksel tirasa baslanip daha sonra agresif makinelere gecilmeli diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 4 Haziran 2016; 21:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

Yanilmiyorsam, perssonna markasini bimdeki,rossmanndaki kendi tiras bicaklarinda da goruyorum.

Personna, energiser holdinginin bir markasidir ayrica :http://www.prnewswire.com/news-releases/personna-industrials-expansion-under-energizer-holdings-inc-leads-the-industry-150943875.html

sistem bıçaklarını hala personna yapıyor bimin
    mans 3 mesela

(ayrıca mans 3 bıçak sistem sapı bu wilkinson quatro 4 bçaklı yedeklerede tam uyumludur)

kullan atlarda ve banyolarda azmüsebat (derby) ye döndüler

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatogun

Mağazaya özel değil, Carrefour'un broşüründe var kampanya görseli.
    Dün pilli traş makinası (16,50 TL), 4lü bıçak (12,50) ve banyo bıçağı (2,10 TL) aldım denemek için bakalım.

İlk defa kullandım ve hiç memnun kalmadım ben!
    İsteyene, pilli makina ve açılmamış 4lü kutuyu uygun fiyata yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

sistem bıçaklarını hala personna yapıyor bimin
    mans 3 mesela

(ayrıca mans 3 bıçak sistem sapı bu wilkinson quatro 4 bçaklı yedeklerede tam uyumludur)

kullan atlarda ve banyolarda azmüsebat (derby) ye döndüler

mans3 sapı, wilkinson quadro yedeklere uyumlu ise, wilkinson quadro sapı da mans 3 yedeklerle uyumludur diyebilir miyiz :) evdeki quadro sapını değerlendireyim :)

• evet uyumlu

schick quattro
    wilkinson quattro
    schick quattro women
    wilkinson quattro women
    schick quattro power
    wilkinson quattro power
    schick edge
    wilkinson edge
    schick tech4
    wilkinson tech4
    bil soleil
    personna caliber 3 (bimdekinin asıl adı)
    personna caliber 5
    bim mans 3

kartuşlarının sapları aynıdır

• serhatogun S kullanıcısına yanıt
    4 bıçaklı modelde taşarım hatası var bence. Resmen alt iki bıçak hemen tıkanıyor ve o bölgeden su akmıyor. Kullan atlarını çok severim ama 4 bıçaklı olan rezalet bence.
  • sadece hergün tıraş olan sakalları seyrek yada yaşlı insanlara uygun bencede
    babam kullanıyor bir sıkıntısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

evet uyumlu

schick quattro
    wilkinson quattro
    schick quattro women
    wilkinson quattro women
    schick quattro power
    wilkinson quattro power
    schick edge
    wilkinson edge
    schick tech4
    wilkinson tech4
    bil soleil
    personna caliber 3 (bimdekinin asıl adı)
    personna caliber 5
    bim mans 3

kartuşlarının sapları aynıdır

Shick nasil bir marka.bide BİM de Mans3 artik gelmiyormuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.