Şimdi Ara

Carrefour tablet çikolatalarda ve parfümlerde indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
14.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 8.30 gibi sandwich + portakal suyu alırken anons geldi.

bknz "Bursadan gol haberi var".

Sonra bende timsah yürüyüşü ile Çikolata reyonuna gittim

Carrefour tablet çikolatalarda ve parfümlerde indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 30 Aralık 2016; 16:9:34 >

• acbold kullanıcısına yanıt
    3 mağaza gezdim fıstıklı damak bulamadım ya
    Online sipariş geçtim yarın için bakalım gelirse tabi=) afiyet olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanbad kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Yiyecek indirimlerini pek takip etmem fakat öyle ayak üstü gelince değerlendirdim. Damak bayağı vardı ben öyle random elimi attım topladım
  • vanbad kullanıcısına yanıt
    Hocam eski günler aklıma geldi, eskiden ben de böyle stoklardım
    Artık zayıflamak için ve sağlıksız olduğu için yemiyorum.
  • Carrefour tablet çikolatalarda ve parfümlerde indirim
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Artık 1 yıl daha (espri değil 30 aralık 2017) milkanın çikolatalarını almam :D çünkü en uygun kampanyada bile 3 liranın altında bulamadım 1 yıl içinde.
    Bir Carrefour klasiği olan bu kampanyanın sonuna geldik Carreforu'a da teşekkürü borç bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: despot12

bimdeki buona gerçekten enfes ama daha yeni 1 kg nutellardan 2 adet stokladım bimden. Canım istedikçe kaşıkla babam kaşıkla hesabı.

bueno nun üreticsi kim hocam bliyormusunuz

üretici firması sürekli değişen bim çikolatası. önce şölen üretiyordu sonra misbis üretimi aldı şimdi de balaban gıda üretmekte.

Balaban Migros'un çikolatalarını üretiyor. Ondan öncede Saray ya da Şölen üretiyordu yine Migros'un. Karıştırıyor olabilirsiniz.

• 5 şube gezdim Torku kalmamış. Sütlü ve bitterler bittirilmiş.

8x Bitter 8x Sütlü Eti
    10x Sütlü 8x Bitter Torku
    6x Torku Fındıklı Çokofest

Böyle tamamladım. 3 ay kafam rahat.
  • Çikolata bakmaya gittiğimde mağazada gördüğüm bir indirim. Bölgesel olabilir, lisanslı takım atkısı hediyeli 5 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_ragon -- 30 Aralık 2016; 22:53:42 >

• bende 1 er tane milka alarak kampanyadan faydalandım ankara ist yolu carrefourun bugun batıkent gimsa yanı carrefourunda 31 ocakta kapanacağı bilgisini aldım...
  • Bende internetten sipariş verdim 50 tl civarı
    GELENLER

Carrefour tablet çikolatalarda ve parfümlerde indirimCarrefour tablet çikolatalarda ve parfümlerde indirim

BUNLAR GELMEDİ İPTAL EDİLDİ!
    NESTLE BAKLAVALI TAB.77 GR
    Nestle Crunch Fıstık & Fındık 47 Gr
    Nestle Damak 80 g 2'li
    Torku Fıstıklı Tablet Çikolata 75 g

• Millet ciddi ciddi çikolata yiyorum sanıyor.

Umarim glikoz ve fruktoz dan ileride ciddi sağlık problemi yaşamazsınız.

Eti Ülker nedir allah aşkına.
  • çok ilginç millet etiye ülkere milkaya 3 4 lira verdim diye seviniyor. ya daha önce çikolata yemediniz yada mağazalarda yok ben lindt ve guylian söyledim. sadece lindtler geldi guylian da geleyrdi iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

çok ilginç millet etiye ülkere milkaya 3 4 lira verdim diye seviniyor. ya daha önce çikolata yemediniz yada mağazalarda yok ben lindt ve guylian söyledim. sadece lindtler geldi guylian da geleyrdi iyiydi

hangilerinden sipariş ettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUYLIAN %72 DARK 100 GR 0 8.90 TL 0.00 -8.90 Ekle
    Guylian Dark Çikolata 100 g 0 9.45 TL 0.00 -9.45 Ekle
    GUYLİAN MİLK ÇİKOLATA 100 GR. 0 8.90 TL 0.00 -8.90 Ekle
    Lind Dark Hazelnut 100 g 0 9.75 TL 0.00 -9.75 Ekle
    Lindt Caramel Çikolata 100 Gr 0 7.40 TL 0.00 -7.40 Ekle
    LINDT DOUBLE MILK 100GR 0 7.40 TL 0.00 -7.40 Ekle
    LINDT MILK ALMOND 300GR 0 19.65 TL 0.00 -19.65 Ekle
    Lindt Milk Çikolata 100 g 2 9.20 TL 18.40 TL Ekle
    Lindt Milk Raisin H.Nut-Üzm.Bad.Çik.100 g 2 9.75 TL 19.50 9.75 Ekle
    Lindt Pistache Fıstıklı Çik. 100 Gr 0 7.40 TL 0.00 -7.40 Ekle
    LİNDT SINGLES WHİTE 100 GR 0 7.40 TL 0.00 -7.40 Ekle
    Lindt Strawberry Çikolata 100 Gr 0 7.40 TL 0.00 -7.40 Ekle
    Lindt Swiss Crisp M.Hazelnut Çikolata 100 g 2 9.75 TL 19.50 9.75 Ekle
    Lind White Alm. Noug 100 Gr 0 6.50 TL 0.00 -6.50 Ekle
    Nestle Napoliten 33 Gr 0 0.90 TL 0.00 -1.80 Ekle
    Ritter Çilek-Yoğ. Dol 100 g 2 6.50 TL 13.00 6.50 Ekle
    Genel Toplam -57.55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 31 Aralık 2016; 1:15:50 >

• Arkadaslar bende bı redbull alana bı tane daha bedava kampanyasını gordum bugun satın aldım 250 ml.
  • ya sizene milletin ne aldığından. isteyen eti alır isteyen ülker. forumda gurmelik yapmak moda oldu.
  • evet ithal isviçre çikolatasının makul fiyatlardan almak için fırsattır ama yerli malını tercih edenleri hor görmek niye? ekonomi kötü millet bi şekilde ekonomi yapmaya çalışıyor.

ha şunu derseniz anlarım, hazır indirim varken herkes en azından 1 tane kaliteli çikolata alsın tadına baksın zira hayatta her alanda daha iyisini yemeden, tecrübe etmeden tam olarak anlayamazs insanoğlu. bu da madalyonun diğer yüzü, eğer çok ihtiyaç yoksa sırf ucuz diye fazla fazla alınıyorsa ben de az olsun ama öz olsun taraftarıyım, 4 tane milka alacağıma 2 tane lindt alırım kesinlikle. eti vs. zaten beğenmiyorum, nestle en azından daha iyidir.

ama amaç hor görmek ise bu lafı edenler gitsin indirimden değil gitsinler normal zamanda 10 larca paket alsınlar o zaman konuşsunlar, yıldan yıla tek bir fırsat bekleyip değil.
  • Bugün devam ediyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

evet ithal isviçre çikolatasının makul fiyatlardan almak için fırsattır ama yerli malını tercih edenleri hor görmek niye? ekonomi kötü millet bi şekilde ekonomi yapmaya çalışıyor.

ha şunu derseniz anlarım, hazır indirim varken herkes en azından 1 tane kaliteli çikolata alsın tadına baksın zira hayatta her alanda daha iyisini yemeden, tecrübe etmeden tam olarak anlayamazs insanoğlu. bu da madalyonun diğer yüzü, eğer çok ihtiyaç yoksa sırf ucuz diye fazla fazla alınıyorsa ben de az olsun ama öz olsun taraftarıyım, 4 tane milka alacağıma 2 tane lindt alırım kesinlikle. eti vs. zaten beğenmiyorum, nestle en azından daha iyidir.

ama amaç hor görmek ise bu lafı edenler gitsin indirimden değil gitsinler normal zamanda 10 larca paket alsınlar o zaman konuşsunlar, yıldan yıla tek bir fırsat bekleyip değil.

hor göre yok hocam. sadece 3 4 lira vereceğine iki lira daha verip kalteli çikolata yenebilsin diye yazıyorum hazır böyle bi fırsatta. yoksa çikolatayle insanı hör görecek kadar düşmedik

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.