Şimdi Ara

Carrefour Sigara Stoklamaya Başlamış. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
59.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
359 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satıştan sorumlu bir müdür telefon ile ulaştı ve böyle bir uygulamanın olmadığını özür dilediklerini söyledi. Dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar alabilirsiniz. Bu tüm mağazalar da aynı şekilde dedi ve telefon da görüştüğüm ilk müşteri temsilcisi içinde soruşturma başlatıldığını yanlış bilgi verdiğini söyledi.
    Ancak kampanya fiyatı olan ürünlerde herkes ulaşsın diye limit koyabiliriz dedi. Onun dışında kampanya olmayan normal ürünler de özellikle de tekel ürünlerinde kısıtlama olmadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 23 Temmuz 2019; 15:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@FatihinOrg

• Gerçekten inanılmaz. Doğru olacağını sanmıyordum.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Ben de stoklayayım o zaman, zam gelince satarım. Sigara kullanmıyorum çünkü.
    Kaçırdım fırsatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Eğleniyor muyuz gençler? Durun daha bunlar iyi günler.

Carrefour Sigara Stoklamaya Başlamış.

• Boşuna konuşmamış adamlar

• dün şok markette aynısını yapmış. 2 paket diye kota koyan şubeler de var. zam gelecek diye rafları boşaltıp hiç sigara kalmadı diyenlerde... tam karaborsacı bunlar. yakında karneyle sigara alacak millet :D

GIGABYTE SUMO Y
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.