Bildirim
Carrefour Mentos Şeker 37.5 G Çeşitlerinde 1Alana 1Bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Köpürtmek için kolada almamız gerekli bunun yanına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karacaardıç
Köpürtmek için kolada almamız gerekli bunun yanınasıkıntı yok alırız ustam
-
bunun yerine 3 tl yiyecekler geldi mi
-
ben de bu şekerlemeleri seviyorum ama içinde aspartam olduğundan yememeye başladım
Aspartam, kimyasal formülü aspartil-fenilalanin-1-metil ester olan bir tatlandırıcıdır.
-
37.5 gram nedir yav, bunlar da uymuş akıma. 35 yap bari şunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu aspartamı zamanında ne satıyorlardi be, adam çayına şeker atmıyordu, daha sağlıklı diye tatlandırıcı atardı, meğerse bunlar daha zararlıymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fazla kullanilirsa elbette zararli. Lakin bu urunlerin bilac faydasi icin kullaniyorlar. Mesela dis hekimliginde çürük önleyici özelliklerinden kullanilmasini tavsiye ediyoruz. Dise yapisan urunler sonucta icinde glikoz gibi maddeler bulunsa curuk orani bir hayli artardi. Ayrica seker hastalari da aspartam kullaniyor tatlandirici olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 14 Haziran 2021; 2:24:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X