Şimdi Ara

carrefour da logitech nano mouse 19 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pil konusunda kimse net bilgi vermemiş... ona göre alacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

pil konusunda kimse net bilgi vermemiş... ona göre alacam..

Ben VX kullanıyorum, 3-4 ay gidiyor ve hala erimedi..
  • Yaklaşık 6 ay önce A4-Tech'in kablosuz faresini aldım. Pil konusunda sorun yoktu. Bayağı uzun süre gidiyor ancak iki tane AAA pil gerektiriyor. Çekim gücü de iyi idi (Zaten en fazla yarım metre uzaklaşıyorum). Sol tuşu 6 ay kullanımda bozuldu (Ara ara Age of Empires oynuyorum). Bunun üzerine geçen ay Logitech M215 aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Ergonomisi güzel, tek AA pil yetiyor. Henüz pili bitmedi. Bu arada hemen hemen her akşam Age of Empires oynadım. Her ikisini de kullanmış biri olarak bana Logitech daha kaliteli gibi geldi.
  • Haziranda v550 aldım. Adana'da sıcaktan ötürü pilleri aktı Temmuzda pilini değiştirdim ve hala bitmedi pilleri...Sanırım bitmeyecek
    Ayrıca ben çok memnunum..Çok da sağlam. Bu kadar darbeye dayandı. Yaşasın Logitech
  • logitech v450 kullanıyorum pili 1 senedir bitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

eriyen klavyede aynı şeyi diger eski klavyelerime yaptım hiçbir şey olmadı.

Klavye nasıl eridi? Ne yaptınız?

Arkadaşlar ben Logitech firmasından sogudugum için bu yorumları yaptım

Ses sisteminin cok iyi oldugunu iddda eden arkadaş alsın kullansın sonra yorumunu yapsın.Sesi güzel kullanımı hoş ama yaşadığımız olaylar firmanın üretim hataları.

Eğer alıp kullanıyorda sorunu yoksa tebrik ediyorum kendisini sağlam ürün almış.

klavyedeki yaşadığım sorun benim hatamdan ötürü oldu bunu kabul ediyorum ama olay okadar basit ki böyle bişi beklemezdim.

plastik bardakta içtiğim çay (plastik bardagın erimediğini düşünürsek) ve aldıktan 3-5 dk geçmiş en fazla 50 derece tam klavye üzerinde iken elimin titremesi üzerine bir kaç damla yada bir kola kapağı kadar tuşların üstüne damladı(döküldü) ve o bölgedeki 5 tuş küçüldü. inat ettim kaynar suyu eski klavyeme döktüm hiçbirlşey olmadığını gördüm.
    malzeme kalitesini sırf bu yüzden araştırdım.

Makinacı oldugumdan ve plastik enjeksiyonlu üretim methodlarını bildiğimden sonuç olarak şunu öğrendim

seri üretim yapabilmek amacı ile plastik kalitesinde oynama değil ama kimyasında oynama yaparak erime sıcaklıgını normalde 150-200 dereceden daha aşağıya çekerek imal ettiklerinden böyle bir ısıda tuşların küçülmesi olmuştur.Bu kimya değişikliğini seri üretimi nasıl etkiliyor derseniz daha az ısıda şekil verilen plastik(ABC)Daha kısa süredede soğuduğundan üretim 1 den 3 yani 3 misli artırarak hem ucuza hemde daha fazla üretmek hedeflenmiştir.

okadar para verip bir damla su yüzünden 5 tusun küçülmesi yüzünden klavyemi kulanmamam canımı sıkmıştır.

Baştada dediğim gibi ürünler çok güzel çok ideal ama uzun süreli performans yok.(Bu konuda ciddiyim Canı yanan bilir)

diğer bir husus klavyeyi ilk aldıgımda da şimdide sağ ok tusu basarken takılır gibi oluyordu araba yarışlarında uyuz ediyordu. Buda benim için - hatasıydı.

Diyeceksiniz A4 tech nasıl onunda klavyeseini cok kullandım ve suan zorunlu eski klavyemı kullanıyorum

tek sevmediğim yeri space tuşu

İş yerinde microsoft kullanıyorum
    Tam profosyonel işi

Ama isteyen istediği ürünü alabilir.

sadece yaşadıklarımı yazdım ister firma kaliteli olsun ister kalitesiz size kalmış

Bu arada sikayetvar com dan bir şikayetleri okuyun isterseniz...Nakadar kaliteli ordanda değerlendirin.

böyle konularda hiç bişeyden anlamayan ve bu forum sitelerinde kulaktan dolma laflar la yorum yapanlarıda çok gördük.

Bir kaç arkadaş pili iyi demiş.Doğru mx 3200 mousenu ben hiç sevmedim ama arkadaşım çok uzun seneler kullandı ve 1 yıl hiç pilini değiştirmemiş.

bende 9 ay boyunca klavyesini plini değiştirmedim ve sanırım bi 9aydaha giderdi.

Yorum yapan arkadaşlardan rica ediyorum eğer ürünü kullandıysanız başınızdan bir olay geçtiyse """"""""""""""""""""""""""""""""atıyorum yere atrtım üstünde zıpladım gene çalısıyor bundan doalayıda bence çok kailiteli """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""desin

ama adam hayatı boyunca gidip bir klavye almamış cebinden bir lira gitmemiş yorum yapıyor.

Burda yazdıklarım kimi için ağır olabilir kimide beni destekler bilemem ama sizlere verdiğim rahatsızlıktan ötürü Özür Dilerim.............

• 3,5 senedir VX nano kullanıyorum zamanında HB nin 29TL olan kampanyasından almıştım (normal fiyatı 120 liraydı), taş gibi neredeyse eskimedi bile... Sadece plastik tuşlar üzerindeki lastik kaplamalar kavladıki aynı şey bir önceki A4 tech faremde 1-2 ay içinde sararıp sonra kavlayıp gitmişti. Bütün boyalarıda çıkıp iğrenç bir görünümü oldu derken bozuldu.

Ama zon zamanlarda logitech'in bazı kalitesiz ürünlerde ürettiğni kullanıcı şikayetlerinden okuyorum özellikle birkaç kulaklıkta gördümde hatta son aldığım logitech kulaklıktan çokta memnun değilim. Sanki son senelerde biraz kaliteden ödün vermeye başladı logitech sanırım fiyat kırma politikaları yüzünden bunu yapıyor zaten 10 numara kaliteli bir fareyide 19TL ye satması çok zor gerçekten ve bu tür fiyatlardan da bunu belli ediyor açıkçası.
  • Bu arkadaşta klavye erimesinden şikayetçi;

http://img4.imageshack.us/i/klavyeo.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 21 Ocak 2011; 8:52:27 >
  • nano dedimmi budur:http://goo.gl/dDMlK
  • klavyenin tuşları mı küçülmüş...resmini koysaydın ya,
    pek inandırıcı gelmedi ...

valla bizzat ben masaüstü stereo hoparlörünü(logitech) içini açmayı denedim...Resmen hoparlörün kutusuyla güreş tuttum, çekiç tornavida ile kıra kıra ancak açabildim...Plastiği son derece kaliteli idi...(vidasız kapatmışlar) Hatta test için hoparlörün üzerinden aracımla geçip yada evin balkonundan 3. kattan aşağı atıp durumunu kontrol edip videosunu falan çekmek geldi aklıma ,(bişi olmayacağına da eminim) sağlamlığını ispat açısından...ben pek hayran kalmıştım yani logitech hoparlörüne...
    Logitechin kötü bir malınada rastlamdım, duymadım pence çok kaliteli bir marka...
    A4 tech te alternatif iyi kaliteli sayılabilecek ürünleri var...Ama logitechle kıyaslayamam...
  • Mediamarkt'dan Logitech M215 almıştım 19.90 TL'ye 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum, Pilini falan değiştirmedim.

Bu arada içinden çıkan pil de duracell alkalin.
  • valla bende m215 kullanıyorum bende çok memnunum tık demedi sağolsun
  • Logitech Çok kaliteli cihazlar yapıyor sanıyoruz fakat değil cihazlarda çok sorun var şahsen o kadar para verip aldığım g25 de sorunlar çok çıktı paslanma yapması aşırı dişli sesleri internette okuduğum vites bozulmaları ve birçok şey g27 aldım vites içinde çıt çıt garip sesler geliyor vites geçirirken değil vites yolunda 2 den çekip 3 e atıcakken 5 6 kere çıtlama sesi geliyor sebebsiz söylüyosunuz yenisi gönderiyolar onda aynı yenisi göndermekle bişey çözemezler kaliteli değil cihazlar hele uzun ömürlü hiç değil
  • A4 tech'le bi nevi de Microsoft'la karşılaştırmayın LOGITECH'i arkadaşlar. 3 senedir kullandığım v220 var pili 5 ay kadar gidiyor odanın her yerinden çekiyor, her gün de cs oynarım bana mısın demedi harika bir ürün. Fotoğrafı :

carrefour da logitech nano mouse 19 tl

Kısacası Logitech ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • bende kablosuz a4 vardı 520d galiba 5 para etmezdi. yarım metreden halıya düşen klavye çalışmaz oldu aradan bir kaç ay geçmeden mouse de sorun çıkarıp yarı yolda bıraktı şu an bile garantisi devam ediyor ama beni o kadar bezdirdilerki düşünmeden attım kenara. logitech aldım çok memnunm logitech ve microsoft bu sektörde(klavya-mouse) en önemli marklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 1 Şubat 2011; 22:40:14 >
  • logitech araba yapsa alırım diyenlerdenim..a4tech kablosuz klavye maouse set aldım yaklasık bir yıl önce, mouse'tan çok çektim, tutukluk yaptı ve scroll 3-5 ay sonra sapıttı..geçen hafta sa klavye durduk yere bozuldu, hiç bi fonksiyon çalışmıyo..servisle uğraşmaya üşeniyorm zaten fatursını da bulabilirmiyim bilmiyorm..iyi bi mouse-klavye set fırsatı yakalasam alıcam bi tane..
  • tereddüt etmeden her ürününü alırım logitech in. tek kelime ile harika bir marka
  • unutmadan bu maouseların ıcerısınde cıp setlerı var onemlı olan bu cıp set kalıtesı acıkcası bıraz on yargılarrı bır yana bırakıp dıger markalarında urunlerınden kalıtelı olanları oldugunu unutmayaylım sadece aradakı fark
    bırı sureklı reklemle desteklıyor ve bagırıyor dıgerı mutevazılıkten kaynaklı az kaldı az
  • Arkadaş reklamını yapabimek için konuyu hortlatmış
  • şöyle sıcak fırsatlarda konuyu hortlatanlardan nefret ediyorum ümüüüünü sıkıp hortlatasım geliyor.

m195 almıştım carrefourdan mükemmel. pili 4-5 ay gitti duracell pil çıktı içinden. şimdi şarjlı pil taktım bu daha fazla gider diye düşünüyorum. çok kaliteli tavsiye ederim bulan olursa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.