Şimdi Ara

Carrefour 3x75 e 25 puan + 25 chip para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
3.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim.10:30 itibariyle benimde yüklenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 6 Nisan 2018; 13:8:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puan yatmis problem yok kombolarla skechers almistim 90 liraya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Nisan 2018; 13:18:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartıma 25TL puan yatmış, yol üzerindeki Carrefour'a gideyim hazır aklımdayken puanı kullanayım dedim. Kasadaki kıza diyorum ki içinde puan var, onlarla alacağım, hiç taktığı yok. Kasiyerler de bir alem zaten. Neyse ürünleri geçirdi 30TL dedi, dedim karttaki puanları kullanacağımı söylemiştim, üstünü nakit vereceğim, baktı kartınızda puan gözükmüyor dedi. Oysa ki uygulamada 25TL puan gözüküyor. Süpersin Carrefour, bir kez daha şaşırtmadın beni. Puan kullanımı için süper hiper ayrımı falan var galiba.

Orijinalden alıntı: p503

Kartıma 25TL puan yatmış, yol üzerindeki Carrefour'a gideyim hazır aklımdayken puanı kullanayım dedim. Kasadaki kıza diyorum ki içinde puan var, onlarla alacağım, hiç taktığı yok. Kasiyerler de bir alem zaten. Neyse ürünleri geçirdi 30TL dedi, dedim karttaki puanları kullanacağımı söylemiştim, üstünü nakit vereceğim, baktı kartınızda puan gözükmüyor dedi. Oysa ki uygulamada 25TL puan gözüküyor. Süpersin Carrefour, bir kez daha şaşırtmadın beni. Puan kullanımı için süper hiper ayrımı falan var galiba.
    Bazi kasiyerler aptal puan olsa bile yok diyor.Gecen migros'a gittim hediyem kartta para var eminim bana yok dedi dun baska migrosa gittim 50 lira vardi icinde.

En iyisi aldigin urunleri oyle bir durumda birakacaksin akillari baslarina gelsin zorlamayinca akbanktaki puanlarada yok diyor 2 3 kere bakinca gozukuyor

• Yatmış. Hem de şirket gift kartı ile yapmıştım alışverişleri, yatmayabilir belki diyodum ama yatmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Çok fazla birşey almamıştım, o zaman kalsın dedim olduğu gibi bırakıp çıktım. Ya kartı okutmayı beceremedi, ya da sizin de dediğiniz gibi nereden bakılıyorsa onu beceremedi. Gittiğim şubede telefon ve internet çekmiyor yoksa uygulamadan puanı gösterecektim
  • Kartları kontrol edip ikisinin yattığını görerek gittim axesste puanınız yok dedi puanları kontrol ettim yatmış durumda tekrar bakın bilmiyprsanız bir bilene sorun dedim eşşek gibi buldu puanı ve alışverişi yaptım bunlara puanları kullanmayın vs diye tembih ediyorlar..neyse kazasız alışverişimizi yapıp puanımızı kullandım

1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • Sek olgunlaştirilmis keçi koyun peynir 500 Gr 29 TL 1alana 1 bedava. İçim süzme peynir 15 tl

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.