Şimdi Ara

Çarpancı kilidi açık işlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar çarpancı kilidi açık işlemcileri (intel) liste olarak bulabileceğimiz bir yer varmı.işlemci alacağım ve kilitli olmamasını istiyorum.Hangı kodlar iyidir.almışken iyi kodları belirtelim.burada toplanabilri genel olarak diye düşündüm.

• Arkadaşım şu anda intelin yalnızca extreme serisinin çarpanı yukarıya doğru açıktır.
  • Bildiğim kadarıyla sadece QX 6700 ve X6800 de çarpan kilidi açık. Yani işlemci serisinin en üst modellerinde çarpan açık olabiliyor sadece...
  • E6600 fiyat aralığında çarpanı açık bişey yok yanı.gidipte extreem işlemci alacak ücümüzde yok.napalım ilginize çooook teşekkürler.ama sadece bikaç işlemcide çarpan açık olacağınıda sanmıyorum.bunun bir dökümanı yokmudur????????
  • arkadaşım yalan söyleyecek halimiz yok ya. intel çarpanı açık işlemciler yapmıyor. 2 sene önce açmaya başladı ve bunlar da sadece ekstrem işlemciler
  • özür diliyorum.sizleri itham etmedim kesinlilikle.söylemek istediğim elle tutulur gözle görülür bişeyi varmı acaba.intelin sitesind özelliklerde falan, yada bir linkte.?????? bilemediğimizden soruyorum ve çok çok özür diliyorum sizden.
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.