ewet arkadaşlar çarpancı kilidi açık işlemcileri (intel) liste olarak bulabileceğimiz bir yer varmı.işlemci alacağım ve kilitli olmamasını istiyorum.Hangı kodlar iyidir.almışken iyi kodları belirtelim.burada toplanabilri genel olarak diye düşündüm.
Arkadaşım şu anda intelin yalnızca extreme serisinin çarpanı yukarıya doğru açıktır.
Bildiğim kadarıyla sadece QX 6700 ve X6800 de çarpan kilidi açık. Yani işlemci serisinin en üst modellerinde çarpan açık olabiliyor sadece...
E6600 fiyat aralığında çarpanı açık bişey yok yanı.gidipte extreem işlemci alacak ücümüzde yok.napalım ilginize çooook teşekkürler.ama sadece bikaç işlemcide çarpan açık olacağınıda sanmıyorum.bunun bir dökümanı yokmudur????????
arkadaşım yalan söyleyecek halimiz yok ya. intel çarpanı açık işlemciler yapmıyor. 2 sene önce açmaya başladı ve bunlar da sadece ekstrem işlemciler
özür diliyorum.sizleri itham etmedim kesinlilikle.söylemek istediğim elle tutulur gözle görülür bişeyi varmı acaba.intelin sitesind özelliklerde falan, yada bir linkte.?????? bilemediğimizden soruyorum ve çok çok özür diliyorum sizden.