Şimdi Ara

Carnac'ta beraber takılcak arkadaş aranıyor.. ( düşük lvl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldan sonra tekrar KO ya başladım biraz itemim var ama lvl kasamıyorum yani koxperlardan bıkkınlık geldi + yalnızım canım çok sıkıldı.. Tekrar alttan char kasan yada beraber kasmak isteyen biri var mı ? Lvlim 35 şu an, warrior um.. ilgilenen olursa hiç değilse zevki çıkar be

• arkadaşa yardım olsun
  • Zaten itemdir şudur budur istediğim birşey yok sadece lvl almakta yardımcı olacak yada eşlik edecek
  • 44 oldum zar zor, ya apostle a bakıyorum heryer boş, deruya bakıyorum aynı şekilde.. Nerde lvl atlıyor bu millet ? Ne oldu 1 yılda oyuna ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

44 oldum zar zor, ya apostle a bakıyorum heryer boş, deruya bakıyorum aynı şekilde.. Nerde lvl atlıyor bu millet ? Ne oldu 1 yılda oyuna ?

koxp git blood don hel hound ağaçlara uruk blade uru tron tyon orlarda takıl
  • Warriorum ve şimdiye kadar illegal bişeyle uğraşmadım bundan sonrada uğraşmam. benden 10 yaş küçük asalak çocuklardan da beni koxpla kassınlar diye yardım istemem.
  • inan buna bi yerde mecbur kalıyorsun hile kullanmayan yok +60 olucaksın mutlaka ama mutlaka koxp priest olacak ptde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dts partisi bulman lazım iyi kasar seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.