Yaw bir zamanlar carma diye bir araba oyunu vardı. Belirli bir sürede blümleri bitirmek gerekiyordu. İnsanları ezdikçe zaman kazanıyordunuz. Ben bu oyunu nereden indirebilirim? Bi de worms diye küçük kurtçuklarla alakalı bir oyun vardı. Arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım etsin. Forumda arattım ama bulamadım
Emule ya da torrent de bak bahsettiğin oyun Carmageddon galiba.
2. oyunun ismi worms armegeddon,worms world party,worms2 ...................... ( diye baya bi oyun çıkarttı son oyunlarını oynamadım güzel yapamamışlar)
bu arada worms armegeddon daha ben oynuyorum netten baya bi zevkli oluyor valla tüm sinirimi bi çırpıda alıyor :D
oyunları emule,ares,kazaa vs. gibi programlardan indirebilirsin ama worms armegeddon ' un demo sunu indirmek istiyorsan wa.team17.com ' dan indirebilirsin full sürümünüde o verdiğim programlardan ama netten oynamak istiyorsanda indirilmek gereken şeyler var sen oyunu download ettin mi burda bir topic açarsın yada özel mesaj atıp bana sölersin ben kendim uploadlamıştım sana veririm hadi çyaaa
Worms serisini çok sewerim en güzel oyunu bence worms world party idi serini son oyunu Worms 4 de fena değil worms 3 den daha iyi olmuş ama oyunun o eski tadını weremiyorlar.