Şimdi Ara

CARISMA M14 ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
6.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, giriş seviyesi için carisma m14 model araç aldım... şuan için bana fazlasıyla yetiyor. Ancak yetmeyen kısmı pil ömrü.. Yanında verilen 7,2 V 700Mah pili sadece 10-15 dakika kadar sürmeye yetiyor, halbuki ben yarım saat 45 dk kadar sürmek istiyorum..

Yedek pil alırsam sadece yedek pil için 40 tl istiyorlar. Aklıma şöyle bir şey geldi sizce olur mu?

2500+ mAh değerinde 6 adet kalem pil alsam birbirine seri olarak bağlasam ve araca bağlamak için gerekli kabloları pile bağlasam, bir batarya elde etmiş olur muyum yoksa bu sağlam bir yöntem değil mi?

Aracın kendi bataryası da bu şekilde görünüyor, 6 adet AA pilin bağlanması şeklinde oluşmuş gibi.

Yalnız kafamı karıştıran bir şey var, Şarj edilebilir kalem pillerin 15+ saat şarjda kalması yetiyorken, bu aracın bataryasını şarj etmek için, 2.5 saat yetiyor, bu yüzden kafam karıştı..

Ne dersiniz orjinal bir carisma m14 bataryası mı alayım yoksa 6 adet şarj edilebilir pil ile kendi bataryamı üretebilir miyim?

Orjinal bataryası budur

http://www.benimolmali.com/M14-72V-Ni-MH-700-mAh-Batarya,PR-3057.html

• Ben 2 gün önce aldım aynı arabadan evet sarj sıkıntılı 20 dk filan yetti banada.
    Benim sormak istediğim gazı çok fazla malum çocuk oynuyor gazı bir yerlerden kısmak mümkünmü acaba şimdilik kumanda üzerindeki gaz ayarından idare ediyorum fakat o zamanda frenaj problem oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar merhaba, giriş seviyesi için carisma m14 model araç aldım... şuan için bana fazlasıyla yetiyor. Ancak yetmeyen kısmı pil ömrü.. Yanında verilen 7,2 V 700Mah pili sadece 10-15 dakika kadar sürmeye yetiyor, halbuki ben yarım saat 45 dk kadar sürmek istiyorum..

Yedek pil alırsam sadece yedek pil için 40 tl istiyorlar. Aklıma şöyle bir şey geldi sizce olur mu?

2500+ mAh değerinde 6 adet kalem pil alsam birbirine seri olarak bağlasam ve araca bağlamak için gerekli kabloları pile bağlasam, bir batarya elde etmiş olur muyum yoksa bu sağlam bir yöntem değil mi?

Aracın kendi bataryası da bu şekilde görünüyor, 6 adet AA pilin bağlanması şeklinde oluşmuş gibi.

Yalnız kafamı karıştıran bir şey var, Şarj edilebilir kalem pillerin 15+ saat şarjda kalması yetiyorken, bu aracın bataryasını şarj etmek için, 2.5 saat yetiyor, bu yüzden kafam karıştı..

Ne dersiniz orjinal bir carisma m14 bataryası mı alayım yoksa 6 adet şarj edilebilir pil ile kendi bataryamı üretebilir miyim?

Orjinal bataryası budur

http://www.benimolmali.com/M14-72V-Ni-MH-700-mAh-Batarya,PR-3057.html

bosuna orjınale para verme aga .. duracel 2450 mah pil al 6 tane serı bagla omur boyu kullan.. ben kendım yaptım aynı sıkıntım vardı.. 1/10 tamıya 320si mi yenıden alevlendırdı :D nerdeyse 2 saat kullanıyorum..

• Merhabalar arkadaşlar bende aynı araçtan aldım ve aynı şekilde kendi bataryamı üretmek istiyorum. fakat sorum şu şarj etmek için kendi adaptörünü kullansam olurmu yoksa extra pil şarj makinesi mi almalıyım bi aydınlatırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler :)
  • Arkadaslar kendi piliniz uretin fakat bu seferde sarj suresi uzar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Saat kullanılabiliyormuş şarj süresi uzun olsa da problem olmaz :) Ama aracın kendi bataryası 700 mah benim koyacağım piller 2450 mah olacak acaba kendi şarj aleti şarj edebilir mi bu pilleri yoksa şarj etmek 2 3 günmü sürer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuroktay

2 Saat kullanılabiliyormuş şarj süresi uzun olsa da problem olmaz :) Ama aracın kendi bataryası 700 mah benim koyacağım piller 2450 mah olacak acaba kendi şarj aleti şarj edebilir mi bu pilleri yoksa şarj etmek 2 3 günmü sürer ?

Kardeşim evet pillerle bağlamak en mantıklısı. Bu güçte bir pil alsan 100 lira fiyat çekerler nerden baksan. Kendi adaptörüyle şarj edebilirsin ama 8-10 saat sürer. Sende pil var mı? 6 adet?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

2 Saat kullanılabiliyormuş şarj süresi uzun olsa da problem olmaz :) Ama aracın kendi bataryası 700 mah benim koyacağım piller 2450 mah olacak acaba kendi şarj aleti şarj edebilir mi bu pilleri yoksa şarj etmek 2 3 günmü sürer ?

Kardeşim evet pillerle bağlamak en mantıklısı. Bu güçte bir pil alsan 100 lira fiyat çekerler nerden baksan. Kendi adaptörüyle şarj edebilirsin ama 8-10 saat sürer. Sende pil var mı? 6 adet?

Evet 6 adet pil var galiba seri bağlanmış :) Duracel 2450 mah pillerin çifti 10 tl 6 tanesi 30 tl aracım şimdi geldi kargodan kullandım biraz şarjı bitti şarja taktım ama şarj makinasının lambası yanmıyor acaba bozuk mudur yoksa dolunca yanarmı? :(

• quote:

quote:

quote:

Evet 6 adet pil var galiba seri bağlanmış :) Duracel 2450 mah pillerin çifti 10 tl 6 tanesi 30 tl aracım şimdi geldi kargodan kullandım biraz şarjı bitti şarja taktım ama şarj makinasının lambası yanmıyor acaba bozuk mudur yoksa dolunca yanarmı? :(

Sürekli yanması gerek, sanıyorum temassızlık var ve şarj etmiyor... Tabi şığı bozuk da olabilir bilemem. Bu arada temin etmediysen sana şarjlı pil satabilirim. Duracellden çok daha kaliteli GP marka 2500 mah pillerin 3 çiftini 30 liraya verebilirim dilersen

http://resim.donanimhaber.com/m_63545692/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63545692

• Teşekkür ederim gp kullanmak istemiyorum bi arkadaşım kullanıyordu memnun değildi bende de bi ön yargı oluştu o markaya karşı varta veya duracel düşünüyporum ama bunları seri bağlamak da mesele olacak :)
  • quote:

Teşekkür ederim gp kullanmak istemiyorum bi arkadaşım kullanıyordu memnun değildi bende de bi ön yargı oluştu o markaya karşı varta veya duracel düşünüyporum ama bunları seri bağlamak da mesele olacak :)

Aynen öyle ya, ben de zaten bağladım bağlayacam kablo alayım derken zevkimi aldıktan sonra sattım arabayı.

Bütçe ayırırsam bir gün daha üst düzey bir araç alacağım.
  • Senin araçta şöyle bi durum oluyormu yaa kumandayı kapatıkktan sonra araba arada bir kendi kendine gaz veriyor direksiyon felan dönüyor sağa sola bozuk mu ki bu :(
  • quote:

Senin araçta şöyle bi durum oluyormu yaa kumandayı kapatıkktan sonra araba arada bir kendi kendine gaz veriyor direksiyon felan dönüyor sağa sola bozuk mu ki bu :(

Kumanda açıksa hani trim ayarı dengesizdir diyecem ama kumandayı kapadıktan sonra oluyorsa bir problem olmalı.
  • Haklısın ne yapmamı önerirsin geri göndersem hepsiburada dan aldım 1 aya ancak gelir. Aynı şey menzil dışına çıkınca da oluyor :( Hevesim kursağımda kaldı ya sorunlu ürün geldi şansıma :( Soracağım birkaç şey daha var faceden yada msn den konuşsak olur mu kardeşim?
  • quote:

Haklısın ne yapmamı önerirsin geri göndersem hepsiburada dan aldım 1 aya ancak gelir. Aynı şey menzil dışına çıkınca da oluyor :( Hevesim kursağımda kaldı ya sorunlu ürün geldi şansıma :( Soracağım birkaç şey daha var faceden yada msn den konuşsak olur mu kardeşim?

msn kullanmıyorum faceten ekleyebilirsin, mail adresini pm yoluyla at ben eklerim.
  • arkadaşlar araçlarınızdan memnunmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

arkadaşlar araçlarınızdan memnunmusunuz ?

Yeni başlayacak bir kullanıcı için kesinlikle tatmin edici bir araç.
  • yha arkadaşlar ben yeni başlicam rc cara daha önce helikopterlerle ilgilendim olmadı araştırdım hepsiburadada bu aracı buldumCarisma M14 BMW M3 GT-2 2009 1/14 Kullanıma Hazır.Sizce iyimi fiyat ve boyut orantısız gibi geldi edirnede yaşamama rağmen burada 195 tlye orjinal drift arabaları var1/10 ölçeinde fln ne diosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwin

yha arkadaşlar ben yeni başlicam rc cara daha önce helikopterlerle ilgilendim olmadı araştırdım hepsiburadada bu aracı buldumCarisma M14 BMW M3 GT-2 2009 1/14 Kullanıma Hazır.Sizce iyimi fiyat ve boyut orantısız gibi geldi edirnede yaşamama rağmen burada 195 tlye orjinal drift arabaları var1/10 ölçeinde fln ne diosunuz

Fiyatın ölçekle bir alakası yok... 1/14 olması ve aracın performansı seni tatmin edecektir.. Öneririm.
  • bana bu araçla ilgili bir video veya sennkinin resmini gösterebilir msn
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.