Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 500 TL Hediye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
44
Favori
86.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    Bugün sordum o dediğin kampanyalar mobilden görüntülü görüşme ile müşteri olanlar içinmiş...Sadece trendyol 500tl puandan faydalanabiliyorsunuz...

  • şaka gibi , benim başvurumu reddetti. enparadan 100 küsür bin limitli kartım var her ay tıkır tıkır öderim. anlamadım neden olduğunu. başka reddedilen var mı yoksa tek şanslı ben miyim acaba.

  • Rapator kullanıcısına yanıt
    En para müşterisi olanlar mobilden görüntülü görüşme ile müşteri olamıyor doğru mu daha önce Finansbank hesabı olduğu için?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yedektab Y kullanıcısına yanıt
    Bende bundan çekiniyorum işte puan durduk yere düşmesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yedektab Y kullanıcısına yanıt

    bankalar ayrıldı dendi ya artık otomatik onay vermiyor sanırım ortak limitle. Girdiğin gelir de önemli.

  • Skayn kullanıcısına yanıt

    heralde sistemlerinde bir hata oldu.tekrar başvuru yaptım kabul edildi.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    sistem hatası oldu heralde.tekrar başvuru yapınca kabul edildi. bu müşteri hizmetleri pazar günü çalışmıyor mu acaba.görüntülü görüşme için arıyorum tık yok.

    biraz tuhaf bir banka sanırım.

  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    Hocam bence siz hatayı enparalı olduğunuz halde qnb den görüntülü görüşme ile müşteri olmayarak yaptınız diye düşünüyorum

  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle hocam ben direk şifre al deyip giriş yaptım vadesiz hesap açtım VS sizin nasıl olacak bakalım haber edersiniz ben zaten müşteriyiz diye düşünüp yeniden görüntülü görüşme ile üye olmadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetlerine sorduğumda trendyol kartım var dedim ama nakit avans kullanamıyorum kart gelmediği için galiba dedim doğrudur ama trendyol kartı için kampanya geçerli değil cardfinans temassız ve xtra kartı için geçerli dedi. Başvursam uygulamadan alabilecek miyim dedim ? Mobilden başvurmayın internet sitemizden başvurun dedi. Daha sonra bizlerle iletişime geçin dedi. Önceki müşteri hizmetleride yeni müşteri olarak gözüktüğümü kart gelmeden olmayacağını söylemişti 2 sini de doğrulamış oldum bakalım ne olucak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Olur inşallah hocam sizi yeni müşteri görmüş beni en para üyeliğimi referans alıp 2014 de üye olmuşsunuz dedi canlı destek faydalanamazsınız dedi bende kartı iptal ettim siz görüntülü görüşme ile üye olup açığı yakalamışsınız aslında olması gereken bu sonuçta en para müşterisi idim ama cardfinans kartım da hesabım da yoktu mobil uygulamasını da ilk trendyol karta başvurdum diye indirdim ben bir noktayı atladım diye yararlanamıyorum şimdi müşteri ol diyorum hesabınız var diyor yemedi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

    Biraz geç oldu hocam kusura bakmayın ama kart basılınca puan yatıyor kurye size ulasmadan mobil subeden tüm kart bilgilerinizi görüyorsunuz normal kart kullanır gibi internetten alışveriş yapıyorsunuz zaten

  • Vortex7 kullanıcısına yanıt
    Valla bu finansbank çıldırtır adamı. Dediğiniz gibi düşündüm, baktım yatan eden yok. Aradım. "Siz 2003 yılında müşteri olmuşsunuz" dedi. Ben ondan sonrsa hatırladım öğrencilik zamanlarını. "E yeni müşteri olarak canlı görüşme falan yapıldı, bir Allah'ın kulu da kardeşim sen müşterisin zaten demedi" dedim. "Onunla ilgili şikayetinizi başka kanaldan iletebilirsiniz" dedi. "Şu 10.000 TL krediyi kullanayım" diye sordum. "Normalde 10.000 ve (+10.000 cardfinans için olabiliyordu) krediya bakın" dedim. "Tamam bunun 10.000'ini kullanamadık, diğerini kullanayım" dedim. "Hemen yardımcı olayım" dedi. Sonra da "Bankadan 3650 TL kredi limiti çıktı" dedi. Şaka gibi. "Diğer bankalar her gün mesaj atıyor, 70k verelim diye" dedim. "Ayrıca 10k altı olduğu için faizsiz alamazsınız" dedi. "Tamamdır, trendyol mrendyol, cardfinans neyse kapatın" dedim. Sonra geri bile aramadılar kapatmayın diye. Kurye getirdiğinde kart çoktan kapatılmıştı. Diyeceğim şu, vermemek için kırk takla atıyor banka. En azından biraz şeffaf olsalar anlayacağım da, qnbfinans ile işim olmaz artık. Ayrıca dikkat edin trendyol kartı "bankada ilk kartınız ise" ücret almıyor. Öyle değilse gerçirirler aidatı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 haftayı geçti, istanbul kadfıköy 'e Finansbank TrendYol kredikartını teslim etmediler.

    11 kasım kart basıldı

    17kasım da aktifkurye teslim

    7aralık aradım , giya 1 haftada teslim olması lazımmış, hiç dağıutıma çıkmamış dedi. tekrar yönlendireyim diye kayıt açtı.


    Finanasbank eskiden nasıldı bilmiyorum ama şimdiden garip geldi. EnPara bunların ekürüsü ama en azından daha güven veriyor.

    Aktişfkurye elimde olsa hiç bulaşmam. Güya lurye teslim başına para aldığı için gecikirme mümkün değil yapmaz diyorlar. Hiç olumlu bir anım yok. herseferinde rezalet. MH olayı sıfır zaten.


    TrendYol dan yemek sipariş verirken Online/dijital sanal kartını kullandım sıkıntı olmadı. ama AYLIK 50 TL ye KADAR bonus hemen bitiyor. MH aradım bu ne komik bir bonus TRENDYOK kartı kullanmamızı istiyorsanız daha iyi kampanyalar ve şartlar isteriz dedim. Sizden başka talepde bulunan yok dedi :P Talep artarsa değerlenirirmiş kampanya bölümü. 7 Aralıkta 50 TL bonus hakkım doldu artık ayın sonuna kadar TrendYol yemekte kullanmamının mantığı yok yada hesap kesim tarihine kadar kullanmam.


    şu 500TL trendyol puanı kasımda harcadık. Mayıs2024 e kadar yıllık üyelikten muafsınız dendi. Sonrasıda bedava olmaz ise iptal ederim dedim ama 500TL puan geri ödemem lazımmı sorusuna yanıt alamadım. 500 TL TYpuan alıp kullanna ve sonra kart iptali yapan var mı ? Ne oluyor sonrasında sıkıntı var mı ? Trendyol finanasbank kartın çok getirisi yokmuş maalesef. Sadece trendyol harcamalarında taksit gibi birşeylerden bahsetti diğer yerlerde taksit için extra para alınıyor dendi. Enpara daha mantıklı geldi en azından 3x3bin yada 1x9bin aylık 9bine kadar 3 defaya kadar taksit vs. ( Kuveyttürk de 15bin x 3 sefer 45bine kadar taksit var bedava)





  • Selam kıymetli arkadaşlar,

    Emekli babaya trendyol kart çıkarmak için başvursak görüntülü görüşme isterlermi acaba.İlk kez finansbank müşterisi olacak.Kaç yaşında adam görüntülü görüşme ile uğraşmasını istemiyorum.

  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce finansbank müşterisi değilse görüntülü görüşme ile üye olmak gerekir fakat en para hesabı varsa daha önce finansbank müşterisi olmuş oluyor gerek kalmaz bu durumda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    tahmin ettiğim gibi.o zaman hiç başvurmaya gerek yok.bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hocam eksik olma..

  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de enpara var ama giriş yap deyip şifre al deyince tc ve tel giriyorum kayıtlar ile eşleşmiyor diyor, müşteri ol deyip görüntülü görüşme mi yapmam lazım uygulamadan giriş yapmak için yoksa kart numarası belli olunca artık girişe izin verir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.