Şimdi Ara

Cardfinans ile vipdukkan'da 20 tl üzeri 10 tl indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.vipdukkan.com Adresinden Yapılacak 20 TL ve Üzeri Alışverişlerde Anında 10 TL İndirim ve Peşin Fiyatına 6 Taksit.

---1 – 31 Ekim 2011 tarihleri arasındawww.vipdukkan.com adresinden Finansbank kredi kartlarıyla tek çekim veya 6 taksitli olarak yapılacak 20 TL ve üzeri alışverişe anında 10 TL indirim verilecektir.

---Belirtilen tarih aralığında yapılan alışverişlere 6 taksit imkanı sunulacaktır.

---İndirim kampanyasından bir müşteri yalnızca bir kredi kartıyla ve bir kere faydalanabilir.
    Kazanılan indirim tutarı sepet tutarından anında düşülecektir.

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp2818/vipdukkancom-10-tl-indirim-ve-6-taksit-firsati.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 5 Ekim 2011; 12:37:03 >

• Bu haliyle çok iyi olmasada pazartesi bedava kargo ile birleştirilip uygun bişeyler alınabilir. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Umarım bedava kargoyu bitirmemişlerdir.
  • BUGUN VIP DUKKAN KAMPANYASI GECERLI GALIBA
  • Peki burada Crdfinans puanları geçiyor mu? Çok pahalı bir site burası.
  • daha önce de demiştim, bulaşmayın bu siteye. 1 ayda kargomu yolladılar defalarca mail atmama rağmen. yine de siz bilirsiniz.
  • deneyen varmı? anında 10 TL indirim vermedi bende.
  • 10 tl puanım vardı hem onu kullanamıyorum hemde Cardfinans'a indirim olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

10 tl puanım vardı hem onu kullanamıyorum hemde Cardfinans'a indirim olmuyor

ikisini aynı anda kullanmayımı denediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

deneyen varmı? anında 10 TL indirim vermedi bende.

arkadaşlar uygun bi ürün buldum kargoda bedava ama card finansla almagı deneyince anında 10 TL düşmüyor bi yardımcı olsanız
  • sanırım kargo bedava diye ne hediye puanı nede card finansı kullandırmıyorlar.
  • bu site adama uygun fiyata ürün vermez.. şans eseri alsanız bile göndermez tedarik edilemedi diye....onun için hiç bulaşmamak lazım
  • finansbankı aradım konuyla ilgili mh dediki anında indirim yapmıyorsa muhatap vip dükkandır dedi bende vip dükkanı aradım şimdi 7 dk oldu telefon halen kulağımda çıksın birisi bilgi alırsam bildirecem size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viaypi

finansbankı aradım konuyla ilgili mh dediki anında indirim yapmıyorsa muhatap vip dükkandır dedi bende vip dükkanı aradım şimdi 7 dk oldu telefon halen kulağımda çıksın birisi bilgi alırsam bildirecem size.

çok teşekürler sonuç ne oldu?
  • şayan kardeş vip dükkanla görüştüm bankayla görüşüp gerekli indirimi yapacaklarmış. ama ben ikna olmadım yani.
  • Aynen ben de görüştüm.Bankadan liste bekliyoruz gelince aktif hale gelecek dediler.

Sonra finansbanka web-mail yolladım.Sonuna da sakın 4440900 arayın diye yazmayın ordaki arkadaşlar bişey bilmiyor dedim.Gelen cevaba bakın...

quote:

Finansbank Birebir Iletisim Merkezi

Merhaba;
    Konu ile ilgili olarak 4442900 sizi dinliyoruz hattimizi
    arayabilirsiniz.

• başlığı ben açtım ama bende daha alışveriş yapmadım,ilk gün vipdükkan'a mesaj atmıştım alakasız cevap yollamışlardı üstüne düşmedim kendimce şöyle yorumladım,hernekadar vipdükkan sepetinde indirim düşmüyorsda banka kampanyası olduğu için banka ekstresine yansıdığında indirimi düşerler dedim,sanırım yanlış yorumlamışım.Finansbank'ın 10 lira indirimi alamarka.com'dada var orda ödeme esnasında finansbankı seçtiğinde 10 lira indirimi yansıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viaypi

şayan kardeş vip dükkanla görüştüm bankayla görüşüp gerekli indirimi yapacaklarmış. ama ben ikna olmadım yani.

nasıl bir site uzak durmak lazım kampanya haberi çıkalı kaç gün oldu bankadan liste bekliyorlarmış felan
  • Sayın ..... Mevcut kampanya 10/11/2011 tarihinde aktifleşecek olup indirim tutarı bankanız tarafından yansıtılacaktır. Saygılarımızla Vipdükkan Ekibi

bu cevaptan bişey anladınızmı?
  • Yani diyor ki;saçmalıyorum
  • Merhaba , Bedava kargo uygulamamız her Pazartesi devam etmektedir.

Keyifli alışverişler

Vipdükkan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.