Şimdi Ara

CARDFİNANS İLE TOTAL'DEN 2 DEFA 100 YTL'LİK YAKIT ALANA 40 YTL PUAN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CARDFİNANS İLE TOTAL'DEN 2 DEFA 100 YTL'LİK YAKIT ALANA 40 YTL PUAN!!!

• Ayrıca;
     CARDFİNANS İLE TOTAL'DEN 2 DEFA 100 YTL'LİK YAKIT ALANA 40 YTL PUAN!!!

“Club TOTAL ile Osram Enerji Tasarruflu Ampul Kampanyası ”nda 08 Eylül – 08 Kasım 2008 tarihleri arasında yaklaşık 2 ay süre ile Club TOTAL kart ile tek seferde her 100 YTL ve katlarında yapılacak akaryakıt alışverişleri karşılığında 1 adet “Osram Duluxstar Enerji Tasarruflu Ampul” hediye edilecektir. Her Club TOTAL kart sahibinin en fazla 6 kez yararlanabileceği bu kampanya Club TOTAL üyesi istasyonlarda geçerli olacaktır. Club TOTAL kart sahipleri aynı zamanda standart Club TOTAL puanlarını kazanmaya da devam edeceklerdir. Henüz Club TOTAL kartı olmayan müşterilere ise istasyonlarda hemen ücretsiz bir kart verilmektedir.

• süppermiş..teşekkürler bilgilendirme için.
  • Keşke dün görseydim
  • duyurmanız iyi oldu
    çok avantajlıymış
  • accesle totalden 100 ytl lık aldım bugun card fınans varken ..
  • önce total kart sonrada eylül ve ekimde 1 er tane cardfinans la 100 ytl benzin ( bu ampül ller en ucuz 5 ytl ) + 40 ytl parapuan süperrrr

NOT: PARA PUAN YÜKLENME VE HARCAMA İÇİN VERİLEN SÜRE ÇOK AZ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kampanyaya, 4x75 ytl gıda kampanyasıyla birlikte katılabiliyor muyuz? bu konuda bir açıklama göremedim. iş bankası aynı dönemde birden fazla kampanyadan yararlanılması durumunda imüşteri lehine olan kampanya uygulanır diyor.
  • tüm fırsatlardan yararlanıyorsun bildiğim kadarı ile bir öncelik sırası yok.. her ikisndende faydalanabilirsin farklı sektör kampanyaları
  • vallahi süperde şimdi buralarda totali nerden bulacaz ... shell ci herifler burayı parsellemiş bütün ...
  • Akaryakıt aldığınız Total istasyonunun kampanyaya katılıp katılmadığını kesinlikle teyit edin. Kampanya afişi varsa büyük ihtimal katılıyordur. Siz her halükarda sorun.

Cardfinansınızı Finansbank POS cihazından geçirmeleri gerekmekte. Buna da dikkat edin.

Ben daha önce benzer bir Axess kampanyasında POS cihazı ayrıntısına dikkat etmediğim, daha doğrusu istasyondaki kasiyer dikkat etmediği için kartıma puanlar otomatik olarak yüklenmemişti. Shell ve Axess müşteri hizmetlerini arayarak puan yüklemesini yaptırabilmiştim.
  • Ben dün 100 YTL lik benzin aldım. POS cihazı Finansban olmasına rağmenslipte kampanyaya ilişkin bir ibare yok. Sadece 1 YTL karşılığı 1.000 parapuan kazandınız, diyor. Bir yanlışlık yoktur umarım.
  • o normal satı işleminden kazanılan parapuan. Bu kampanyanın Parapuanları belirtilen tarihte yüklenecek. bir sorun yok yani..
  • Konu benzin ama bir de Ramazan kampanyaları var:

1. yapıkredi world kart - Ramazan'da 3 tane 100 ytl market alışverişine 75 ytl puan veriyor...

2. isbankasi maximum kart - Ramazan'da 3 tane 100 ytl market alışverişine 50 ytl puan veriyor...

3. garanti Ramazan'da 4 tane 100 ytl market alışverişine sadece 40 ytl puan veriyor...

garanti'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 13 Eylül 2008; 22:26:26 >
  • maşallah cardfinans bu ay coştu migros kampanyasıyla birleştirdik yaklaşık 150 ytl oradan kazandık şimdi 40ytl de totalden

valla harika yani
  • etrafımda olan yaklaşık dört istasyonu gezdim hiç birinde kampanya olduğuna dair bir afis göremedim en sonunda birine girip bizzat sordum ve alışveriş yaptım ama yine de emin değilim daha öncede bir kampanyada böyle olmuştu ama eleman beni kandırmıştı. Koca istanbulda bu saate kadar kart finansın kampanyası olduğuna dair bir afise rastlayan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

Konu benzin ama bir de Ramazan kampanyaları var:

1. yapıkredi world kart - Ramazan'da 3 tane 100 ytl market alışverişine 75 ytl puan veriyor...

2. isbankasi maximum kart - Ramazan'da 3 tane 100 ytl market alışverişine 50 ytl puan veriyor...

3. garanti Ramazan'da 4 tane 100 ytl market alışverişine sadece 40 ytl puan veriyor...

garanti'ye

yapıkerdide öyle bi kampanya yok sadece 75 ytl ve üzeri market alışverişlerine 1 ay erteleme mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener19

quote:

garanti'ye

yapıkerdide öyle bi kampanya yok sadece 75 ytl ve üzeri market alışverişlerine 1 ay erteleme mevcut

hocam biraz reklamları seyret istersen.
    ha reklam seyretmem diyorsan buyur sana link:
    http://www.worldcard.com.tr/284.aspx

• quote:

Orjinalden alıntı: presentera34

etrafımda olan yaklaşık dört istasyonu gezdim hiç birinde kampanya olduğuna dair bir afis göremedim en sonunda birine girip bizzat sordum ve alışveriş yaptım ama yine de emin değilim daha öncede bir kampanyada böyle olmuştu ama eleman beni kandırmıştı. Koca istanbulda bu saate kadar kart finansın kampanyası olduğuna dair bir afise rastlayan varmı

ben aldığım yerde afiş asılıydı E-5 pendik köprüsünün yanındaki totelde

ayrıca cardfinansın sitede üye kuruluşlarda gözükmüyor mu istasyonlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fener19

quote:

garanti'ye

hocam biraz reklamları seyret istersen.
    ha reklam seyretmem diyorsan buyur sana link:
    http://www.worldcard.com.tr/284.aspx

reklamları son iki senedir benden çok seyreden yoktur her halde çocuktan sebeb.
    ama hiç rastlamadım hep 75 lik alıverişleri 1 ay erteleme reklarına rast geldim internet sayfalarını karıştırdım bulamadım
    ama linkte öyle diyo varsa faydalanırız olması tabiki güzel

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.