Şimdi Ara

card finans akaryakıt 15 tl puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CARDFİNANS İLE İKİNCİ 100 TL VE ÜZERİ AKARYAKIT ALIŞVERİŞLERİNİZDE 15 TL DEĞERİNDE PARAPUAN KAZANIN!

1 Temmuz - 15 Temmuz 2009 tarihleri arasında Finansbank üye işyeri olan akaryakıt istasyonlarından CardFinans ve Finansbank kredi kartları ile Finansbank POS terminali üzerinden tek seferde gerçekleştirilecek 100 TL ve üzeri akaryakıt alımlarının ikincisine 15 TL değerinde ParaPuan verilecektir.
    Kampanya döneminde kazanılan ParaPuan'lar, 22 Temmuz 2009 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan Finansbank kredi kartına yüklenecektir. Kullanılmayan ParaPuan'lar 29 Temmuz 2009 tarihinde geri alınacaktır.
    CardFinans Nakit ya da ParaPuan kullanılarak yapılan alımlar, iade işlemleri ve 100 TL'nin altındaki akaryakıt alımları, Market ve Benzin kampanyasına katılan müşteriler kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartlarla yapılan işlemler anakart sahibi tarafından yapılmış sayılacaktır.
    Bir müşteri birden fazla kredi kartı kullansa bile kampanyadan, en fazla bir kez faydalanabilecektir.
    Business kartlar kampanyaya dahildir.

bugün biraz akaryakıt kampanyacısı gibi oldum card finans .........world card falan..... neyse millet faydalansın

card finans akaryakıt 15 tl puan

• En az 300 TL benzin alacaklara maximum kartın kampanyası daha uygun...

Maximum Kart, 16 Haziran-31 Temmuz 2009 tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Kart ile tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri üçüncü akaryakıt harcamasına 30 TL, beşinci akaryakıt harcamasına 20 TL olmak üzere toplam 50 TL ilave MaxiPuan kazandırıyor.

Kampanya kapsamında kazanılan ilave MaxiPuan'lar 07 Ağustos 2009 tarihinde İş Bankası müşterilerinin kredi kartı hesaplarına yansıyacak. Kazanılabilecek ilave MaxiPuan'ların 50 TL ile sınırlı olduğu kampanyada, ilave MaxiPuan'lar 16 Ağustos 2009 tarihine kadar kullanılabilecek.

Şirket Kredi Kartı, Bankamatik Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek
  • Harcama süresinin 15 gün olması olmamış. Bari 1 ay süre verirler!
  • Card Finans kullanmak için deli olmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strange_ist

Card Finans kullanmak için deli olmak lazım...

ne kadar gereksiz yorumlar yapıyorsunuz ne alakaki deli olmak falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy2

quote:

+1

Tek kredi kartı kullanıyorum o da card finans çok da memnunun. Piyasada akaryakıta en fazla puan veren kart sayılır. Ayrıca akaryata ve benzinde direk %5 indirim yapan özelliği bile var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orjinalden alıntı: fredy2

quote:

+1

Tek kredi kartı kullanıyorum o da card finans çok da memnunun. Piyasada akaryakıta en fazla puan veren kart sayılır. Ayrıca akaryata ve benzinde direk %5 indirim yapan özelliği bile var.

nasıl bir özellik o

cardfinans pos cihazı yaygınmı benzincilerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus
    nasıl bir özellik o
    cardfinans pos cihazı yaygınmı benzincilerde

Her benzincide cardfinans poz cihazı var sayılır.

Kampanya detayı:
    http://www.finansbank.com.tr/kartlar/kredi-kartlari/benzin-ve-market-programi.aspx
    * Program üyeliğiniz, Çağrı Merkezi'ne talimat verdiğiniz gün başlar ve o günden itibaren gıda ve benzin harcamalarından indirim kazanmaya başlarsınız.
    * BM yazıp 2273'e mesaj attığınızda, en kısa zamanda Çağrı Merkezi'miz tarafından kampanyaya dahil edilmek üzere aranırsınız.

* İsterseniz tek bir sektörde, isterseniz her 2 sektörde de indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
    * İndirim fırsatı, programa dahil olduğunuzda, CardFinans üye işyerlerinde, Finansbank POS'undan yaptığınız işlemlerde sunulur.
    * Program üyeliği ile birlikte, 1 yıl boyunca, tek seferde yaptığınız 50 TL ve üzerindeki taksitsiz benzin ve market alışverişlerinizde indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
    * Her bir sektör için aylık maksimum 500 TL tutarındaki alışverişlerinizden %5 indirim kazanabilirsiniz.
    * Tek bir sektör için 1 ay içerisinde kazanılacak maksimum indirim tutarı 25 TL'dir. 2 sektörde de programa dahil olmanız durumunda her ay 50 TL'ye kadar indirim kazanabilirsiniz.
    * Programa dahil olduğunuzda sadece başvuru yaptığınız kart ile yaptığınız harcamalardan indirim kazanırsınız.
    * İndirimler tek taksitli işlemlerinize anında yansır. Tutar bilgisini, slip mesajınızdan, bir sonraki gün dönem içi hareketlerinizden görebilirsiniz. İndirimlerinizi toplu halde hesap özetinizden de takip edebilirsiniz.
    * İndirimleriniz hiç bir zaman geri alınmaz ve her ay hesap özetinize yansıtılır.
    * İndirim programına dahil olduğunuzda, üye işyeri tarafından verilen ParaPuan'ları kazanmaya devam edersiniz.
    * Toptan gıda alışverişleri, ticari kartlar ve üniversite kartları ile yapılan alışverişler programa dahil değildir.
    * 1 yıl içerisinde, 1 sektördeki kampanyaya en fazla 2 defa dahil olunabilir.
    * 1 yıl süresince, aylık bedel tek sektör için 5 TL, her iki sektör için 8 TL'dir.
    * Program üyelik ücretiniz, aylık taksitler halinde 5 TL x 12 ya da 8 TL x 12 şeklinde hesap özetinize yansıtılacaktır.
    * Programın ya da kartın 1 yıldan önce iptal edilmesi durumunda, kalan aylara ait ücretler toplanarak bir seferde hesap özetinize borç olarak yansıtılır.

Benzin ve market alışverişlerinde %5 indirim fırsatının geçerli olduğu üye işyerleri için tıklayınız.

• yorum yaparken sizin görüşünüzü mü alıcaz, sıcak fırsatla banka reklamının ne ilgisi var buda benim görüşüm tahammülsüzlüğün anlamı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conceited77 -- 3 Temmuz 2009; 14:18:04 >
  • quote:

yorum yaparken sizin görüşünüzü mü alıcaz, sıcak fırsatla banka reklamının ne ilgisi var buda benim görüşüm tahammülsüzlüğün anlamı yok...

Kusura bakma, birilerine deli iması yaparsan TEPKİYİ alırsın.

Ben card finans kullanıdığım için DELİ değilim, özür dilemediğin sürece de tepki alırsın tabiki.
  • o söz bankanın diğer banka kullanıcıları için reklamlarında kullandığı bir slogandı, ama benim öyle bir derdim olmadığı için bankadan özür filan beklemiyorum,

ayrıca burda reklamlarla ilgili yorum veya espiri yapmadan önce bazılarından uygunluk görüşü almanın yanında, ücretsiz şifre çözücü servisi vermek lazım, tepkiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conceited77 -- 3 Temmuz 2009; 14:44:05 >
  • strange çok garipsin :)))
  • Finansbank pos bulabilirseniz alırsınız. mesela opetlerin hiçbirinde finansbank pos bulamassınız en azından benim yaşadığım şehirde yok.
  • dün 100+100 shell den aldım, 22 temmzda 15 tl yüklenecektir dedi,
    yüzde 5 indirimden yararlanıyorum,
    5+5+15 (puanı kullanmayı unutmazsam.)

yani 200'e 25...

bu arada zorla değil, zaten kullanıyoruz,
    ben fırsatları kaçırmamaya çalışıyyorum,
    sevmeyeni çok da olsa çoğu zaman en iyi fırsatları
    finans kampanyalarında buluyorum.
  • Cardfinans kullanmayı bilenlere ciddi bonuslar veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.