Şimdi Ara

CARBUYER AUDI A3 İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Shepard

Sanirim benim sorumu gozden kacirmissiniz...

Gerci bu ara faaliyetiniz Volvo seven arkadaslari tahrik etmeğe yonelik, ondan cevap vermemis olabilirsiniz.

Ben yenileyeyim sorumu, liste fiyatlarinda 40000 tl ye satilan bir model gorunmuyor, siz nereden o fiyati aldiniz?

Konuda herhangi bir tahrik unsuru görebildiğim kadarıyla yok, bir kimse beğenisini aktarınca aynı beğeniyi paylaşmayanlar tahrik olacaksa vay bizim halimize.

Herkes diğerinin açtığı konuya ve onun görüşlerine saygı duymalıdır. Benimsemiyor ise konuya mesaj yazmaz yada ilgilenmez.

Burada volvoya yönelik olumsuz hiç bir ifade yok.

Ben neden bu işe karışıyorum ? Kimin yaptığını bilmiyorum ama bazı yönetici arkadaşlar amacı aşan işler yapıyor. Keyfi olarak sildiğiniz mesajıma bir açıklama getiremediniz. Burada bir ton hakaret, küfür, boş beleş mesaj varken benim mesajımı anayasa hukuku doçentlik tezi inceliğinde sorgulayıp 100 üzerinden 90 vererek şutladınız. Tekrar belirtiyorum; ayıp ettiniz

• Kesinlikle mükemmel olmuş.A3'ün zaten sınıfında çok önemli bir geçmişi var.Yine kolaylıkla satışlarda kendi sınıfında liderliğie oturacaktır.Sportback çıkar çıkmaz ilk müşterilerden olacağım zaten abuk subuk paralar istemezlerse.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Fiyatı 40 bin liradan başlarsa 2.el City'den müşteri çalabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

Gerci bu ara faaliyetiniz Volvo seven arkadaslari tahrik etmeğe yonelik, ondan cevap vermemis olabilirsiniz.

Ben yenileyeyim sorumu, liste fiyatlarinda 40000 tl ye satilan bir model gorunmuyor, siz nereden o fiyati aldiniz?

Konuda herhangi bir tahrik unsuru görebildiğim kadarıyla yok, bir kimse beğenisini aktarınca aynı beğeniyi paylaşmayanlar tahrik olacaksa vay bizim halimize.

Herkes diğerinin açtığı konuya ve onun görüşlerine saygı duymalıdır. Benimsemiyor ise konuya mesaj yazmaz yada ilgilenmez.

Ben neden bu işe karışıyorum ? Kimin yaptığını bilmiyorum ama bazı yönetici arkadaşlar amacı aşan işler yapıyor. Keyfi olarak sildiğiniz mesajıma bir açıklama getiremediniz. Burada bir ton hakaret, küfür, boş beleş mesaj varken benim mesajımı anayasa hukuku doçentlik tezi inceliğinde sorgulayıp 100 üzerinden 90 vererek şutladınız. Tekrar belirtiyorum; ayıp ettiniz

ay canım benim kıyamam sana şenerciğimi savunmuş.Şenerciğim resmen yukarda Volvoya vermiş veriştirmiş.Gerçek premiummuş,BMW Mercedesten başka premium yokmuş falan filan demiş ama bizim iyi niyetli günerpolyannamız hiç farketmemiş canım benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Fiyatı 40 bin liradan başlarsa 2.el City'den müşteri çalabilir.

Orijinalden alıntı: arjen553

ay canım benim kıyamam sana şenerciğimi savunmuş.Şenerciğim resmen yukarda Volvoya vermiş
    veriştirmiş.Gerçek premiummuş,BMW Mercedesten başka premium yokmuş falan filan demiş ama bizim iyi niyetli günerpolyannamız hiç farketmemiş canım benim

Sizin alışkın olmadığınız ve kabullenemediğiniz bir şeyi yapmış; kendi düşüncesini ifade etmiş.

Bende ona katılmayabilirim ama bu onun fikri
  • quote:

quote:

Ben tek bir konudan değil, genel tavir ve hareketlerden bahsediyorum.

Meslektasim oldugunuz icin bildiginizden suphem yok fakat tekrar edeyim, itiraz prosedurunde kural, konunun icerisinde hesap sormak degil, itiraz mercii olan forumdestek e basvurmaktir.

Kimin islem yaptigini ve sebebini bilmeden insanlari ayiplamak da haddinize degil.

Ayrica suiniyetli oldugunuzu dusunuyorum cunku 3. kisi konumunda oldugunuz bir konuya mudahil olmaktaki tek amaciniz yakaladiginiz yoneticiye, kendinizce hakli oldugunuzu dusunerek giydirme cabanizdir.

Sizden ricam bu vakitten sonra konularin icerisinden degil pm ile bana ulasarak yada arzu ederseniz dogrudan forumdestek e, beni de iceren bir sikayet maili atarak bilgi talep etmenizdir.

Bu ricamdaki amac soyleyecekleriniz isime gelmemesi degil, tartismaya beni mudahil etmeniz sonucu olayin benim acimdan ozele donusmus olmasidir.

• _____________________________
  • _____________________________
  • quote:

Bakınız, forum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece ve sizde buradaki sohpetimize iştirak ettiğinizde tıpkı bizler gibi birer üyesiniz. Lütfen kendinizi fazladan mevki-makam sahibi olarak görmeyiniz.

Yönetici sıfatı konusuna gelince; işlemi yapan yönetici eğer yaptığı işin doğruluğuna inanıyodu ise, yada savunabilecekse, bana tavsiye ettiğiniz prosedür gereği yaptığım başvuruya yanıt verme cesaretini gösterirdi.

Yok yapabileği açıklaması yoksa ben burada yönetime karşı saygımı yitirdiğimi beyan ederim. Hiç kimse kusura bakmasın. Bu kişisel bir düşüncedir, asıl bunu sorgulamak kimsenin haddine değildir.

Dilerseniz düşüncemi açıkladığım için beni banlayabilirsiniz. Nasılsa normal karşılanır

• sırf premium algısı var diye, gidip bu arabaya dünya kadar para bayılmam şahsen, v40 buna tur bindirir her konuda.

quote:

Bakınız, forum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece ve sizde buradaki sohpetimize iştirak ettiğinizde tıpkı bizler gibi birer üyesiniz. Lütfen kendinizi fazladan mevki-makam sahibi olarak görmeyiniz.

Yönetici sıfatı konusuna gelince; işlemi yapan yönetici eğer yaptığı işin doğruluğuna inanıyodu ise, yada savunabilecekse, bana tavsiye ettiğiniz prosedür gereği yaptığım başvuruya yanıt verme cesaretini gösterirdi.

Yok yapabileği açıklaması yoksa ben burada yönetime karşı saygımı yitirdiğimi beyan ederim. Hiç kimse kusura bakmasın. Bu kişisel bir düşüncedir, asıl bunu sorgulamak kimsenin haddine değildir.

Dilerseniz düşüncemi açıkladığım için beni banlayabilirsiniz. Nasılsa normal karşılanır

Olaya mevki ve makami sokan sizsiniz. .Yonetimde kimse "sanal alemde" edindigi veya edinecegi makam ile sisinecek insanlar degiller. Bu sitede, site sahibi haric herkes yolcudur, hanci degil.

Ama yonetimin icine girene kadar malesef bu sekilde elestiriler gelir, insallah kismet olur bir gun siz de yonetici olursunuz, bizleri o zaman anlar, bir mail atarsiniz.

Banlamak falan gibi arabesk bir duruma sokmaya gerek yok tartismayi. Keyfi banlayacak adami powerstorm ve rds 1 dakkika tutmaz bu forumda.

Gerci ozellikle meslektas oldugumuzu belirttigim halde boyle bir davranista bulunmayacagimi anlamamissiniz.

Uzatmaya da gerek yok, ben sahsi fikrimi edindim bundan sonra sizinle herhangi bir tartismaya girmeyecegim.

Son kez rica ediyorum, sikayetinizi, sikayet proseduru uzerinden takip ediniz.

Hepimizin uymakla mukellef oldugu kurallara uyunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

5 yılda bir makyaj yapıp yeni kasa diye sunmaktan ne zevk alıyor Audi ilginç.

Tamamen yeni bir platform ve yeni nesil teknolojilerle birlikte sunulan bir araç yeni A3. Eskisinin makyajlısı değil.

CARBUYER AUDI A3 İNCELEMESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur801

sırf premium algısı var diye, gidip bu arabaya dünya kadar para bayılmam şahsen, v40 buna tur bindirir her konuda.

Hangi konularda ?

Ne ara kullanıp da sadece marka algısıyla satılmaya çalışılıyor diye bir ön yargıya vardın?

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

5 yılda bir makyaj yapıp yeni kasa diye sunmaktan ne zevk alıyor Audi ilginç.

Tamamen yeni bir platform ve yeni nesil teknolojilerle birlikte sunulan bir araç yeni A3. Eskisinin makyajlısı değil.

Büyük bir değişim yok.

Ön arka farlar led fln ile donatılmış o kadar.

Dışardan hiç bir farkı yok eski kasaya göre.

Bunu gören yeni kasa A3 demez sokakta.

Ama Bmw 1 eski ve yeni kasa arasında dağlar kadar fark var.

Veya yine Golf'lerde.

Yeni 1 serisi ve eski 1 serisi nin ana hatları aynı, ön ve arka farlar farklı.

Tasarım anlamında eski A3 e benziyor fakat sürüş özellikleri ve aracın altyapısı ( bence önemli olan da bu) farklı.

• Ultimate Driving Machine BMW 1 diyor
  • Her ne kadar yeni arac olsa da , görünümü güzel olsa da o berbat iç tasarımı sayesinde bes para etmez benim gözümde. İstedigi kadar kaliteli olsun sırf lcd ekran koymakla olmuyor bu işler. Görsellik denen bir algı var.

Bizim ülkemizden örnek verirsek bu arabaya 60 bin 70 veya 90 bin verecek adam da ya para coktur ya da audi fanatigidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç tasarımı canlı görmek lazım sanırım. Çünkü yabancı videolarda inceleyen herkes çok beğendi. Klima ızgaraları, malzeme kalitesi ve ekranın konsoldan çıkmasına adamlar tam puan verdi. Bence iç mekan, çok sade, şık ve kaliteli.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.