Şimdi Ara

CARBON & MW DA NASIL HIZ YAPILIR#CARBON(603) & MW(455)HIZ REKORLARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
0
Favori
56.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo eyw saolasın :D
  • bunları fx5200 ile yapmış olman güzel. tebrik etmek gerek.
  • @combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilko

@combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta.
    Benim murcielago cook ozel parcalar taktim Bosslari yenince ? Performan bockroom lari bile murcielago taktim yinede 385 km/h yukari cikmiyor
    Bu arada carbonda bende arabayi ucura biliyorum birazdan video koyarim

• quote:

@combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta.

murci ile ben 446 yaptım bu forumdan erkanco ise 447 yapmıştı

işte erkanco nun videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=9sbVl0pLugs

yazdıklarına göre senin daha çok bilmediğin şey var sen normal performans ayarlarıyla otomatik viteste otobanda 399 yapman çok normal.

yakın da anlatacağım sende hemde carbonda hemde most wantedda bu hızlara ulaşabileceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

işte erkanco nun videosu

yazdıklarına göre senin daha çok bilmediğin şey var sen normal performans ayarlarıyla otomatik viteste otobanda 399 yapman çok normal.

yakın da anlatacağım sende hemde carbonda hemde most wantedda bu hızlara ulaşabileceksin

dediğim gibi ağzına kadar yüklü murcielago ile en fazla gittiği o kadar manuel viteste denememi söylüyosan bunun içinde bi yol tavsiyesi yaparsan iyi olur bunun haricinde arabaya koyacak başka bi eklenti olduğunu sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

işte erkanco nun videosu

dediğim gibi ağzına kadar yüklü murcielago ile en fazla gittiği o kadar manuel viteste denememi söylüyosan bunun içinde bi yol tavsiyesi yaparsan iyi olur bunun haricinde arabaya koyacak başka bi eklenti olduğunu sanmıyorum

hız yapabilmek için benim kullandığım yolu kullanman lazım nerde olduğunu göstermek için resim koymak isterdim ama şu anda most wanted yüklü olmadığı için resmini koyamıyorum.Hatırladığım kadar tarif etmeye çalışayım.Drag yarışlarını bi gezin haritanın alt tarafında sağdaki bölge ile soldaki bölgeyi birbirine bağlayan köprü gibi bi yol göreceksin orası.Yalnız yanlış tarif edebilirim sen yinede gezin bulursun.

• vay bee biz dünya rekoru kırıyoruz adamlar geliyo videomuza tek yıldız veriyor.Yabancı biri yapsa desem daha hiçbir yabancı foruma eklemdi ki.Eklesem bile sizin yaptığınızı yapmazlardı sanırım

CARBON & MW DA NASIL HIZ YAPILIR#CARBON(603) & MW(455)HIZ REKORLARI

böylece Türkün Türk'ten başka dostu yoktur lafıda tarihe karıştı

artık Türkün dostu yoktur demek daha doğru olur

• bu kadar hız rekoru filan, helal olsun!
    ama keşke daha iyi bir ekran kartın olsaydı, grafikleri full detay izleseydin. tamam rekorları alt üst ediyorsun ama pek çok efektten mahrum kalıyorsun:)
  • helal be combata yürü beaa kim tutar seni[D] videolar süper... 5 yıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 29 Kasım 2006; 11:56:58 >
  • Bende simdi oyuna daliyom biraz hiz yapicam umarim 500 gecerim

• burak ve lugano hacom ben oyunda 6 adet kopma noktası buldum aşağıya sıraladım ve her noktada değişik bir püf noktası devreye giriyor ben şu ana kadar 5 tanesini çözdüm ama altıncıda tıkandım zaten oyunu 3-4 gündür açmıyorum bile iki üç gün sonra 6 barajıda kırdıkmı işimiz bitiyor zaten

işte hız barajları
    1.430 (nikisiz yapılabilen en son hız)
    2.453 (niki ile yapılan hız lugano burda tıkandı)
    3.523 (burak burda tıkandı)
    4.526
    5.537 (ben burda tıkandım)
    6.538 in üstü

belkide 537 nin üstü yoktur böyle birşeyin olma ihtimalide var.Mesela most wantedda da 454 barajı var tüm dünyada herkez 454 de tıkandı sadece ben geçebildim zaten videoda da görüyosunuz 455 bir saniye bile kalmıyor ekranda anlık gelip gidiyor ama o anlık gelip gitmesini ayarlamak için bile bir çok şey yapmak lazım dı ben onları yaptım.Umarım carbonda da 537 bir baraj değildir üstünü görürüz.

size kolay gelsin daha fazla kalamayacam ii akşamlar ....

• helal olsun most wantedde 2.video harika bence
  • quote:

burak ve lugano hacom ben oyunda 6 adet kopma noktası buldum aşağıya sıraladım ve her noktada değişik bir püf noktası devreye giriyor ben şu ana kadar 5 tanesini çözdüm ama altıncıda tıkandım zaten oyunu 3-4 gündür açmıyorum bile iki üç gün sonra 6 barajıda kırdıkmı işimiz bitiyor zaten

işte hız barajları
    1.430 (nikisiz yapılabilen en son hız)
    2.453 (niki ile yapılan hız lugano burda tıkandı)
    3.523 (burak burda tıkandı)
    4.526
    5.537 (ben burda tıkandım)
    6.538 in üstü

belkide 537 nin üstü yoktur böyle birşeyin olma ihtimalide var.Mesela most wantedda da 454 barajı var tüm dünyada herkez 454 de tıkandı sadece ben geçebildim zaten videoda da görüyosunuz 455 bir saniye bile kalmıyor ekranda anlık gelip gidiyor ama o anlık gelip gitmesini ayarlamak için bile bir çok şey yapmak lazım dı ben onları yaptım.Umarım carbonda da 537 bir baraj değildir üstünü görürüz.

size kolay gelsin daha fazla kalamayacam ii akşamlar ....

457 burda tikandim artik

• Şu Nos'la uçurduğun araba manyak olmuş ya koptum Helal olsun ;)
  • arkadaşlar 3-5 gündür carbonu açmıyordum dün gece bi açtım ilk oynayışımda yeni rekor geldi 546

fotoyu videodan çektiğim için kalitesi biraz düşük

kimse trainer demesin elimde videosu var
  • most wanted da 455 e dünya rekoru mu diorsun ben arkadaşlarla idaaya girmiştim 480 i bile gördük daha da geçerdi ama yol yetmedi o an aklıma gelmediği için printleyemedim zaten maziide kaldı yeni amaç carbon
  • ama helal olsun youtu..den baktım yaptıklarına çok hoş görüntüler var helal birde bişe sorcam oyundayken nsl görüntü kaydedebiliyorsun
  • Arkadaşlar işte bütün bildiklerimi açıkladım

haydin kolay gele..

@***blood***
    hocam tüm dünya da bütün millet 454 de tıkandı sen nasıl 480 yaptın anlamış değilim video olmadan inanmam mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.