arkadaşlar nfs carbon da trafiği kapatma varmı çıkıyom 452 kmh ye önume dangalağın birisi çıkıyo çarpıyom
YAHU YARDIM EDEBİLECEK BİRİSİ YOKMU?
onun zewki öle çıkar be yoksa bomboş gitmenin pek bi anlamı kalmaz
yok hız testi yaparken kapatcam
varmı ayarı?
Arkadaşlar ben CARBON da careeri bitirdim ama hani kendi isteğine göre modifiye edebiliyosun ya arabayı body kit i filan yapıyorum ama bi türlü eksoztu büyütemiyorum ve spoyleri de isteğime göre ayarlayamıyorum yanlarında hani numaralı (15-16 anahtarı filan)tamir anahtarları warya onlardan war lütfen yardım ediin
Çok sinir bozucu bi durum ama işin birazda zevki orda.Kapatılmıyo sanırım.
Valla Öyle Bir Ayar Olduğunu Bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ReKi
Arkadaşlar ben CARBON da careeri bitirdim ama hani kendi isteğine göre modifiye edebiliyosun ya arabayı body kit i filan yapıyorum ama bi türlü eksoztu büyütemiyorum ve spoyleri de isteğime göre ayarlayamıyorum yanlarında hani numaralı (15-16 anahtarı filan)tamir anahtarları warya onlardan war lütfen yardım ediin
Arkadaşım O Anahtarları Takacaksın sonra kaydedip parçaları çıkacaksın
EEE KARDEŞ OYNUN ZORLUGU O ZATEN BİZ BİŞEY YAPAMAYIZ
ÇOK GICIK OLUYOR YAA HIZ TESTİ YAPARKEN Bİ DANGALAK ÖNÜME ÇIKIYO HERŞEY ALTÜST OLUYOR
BİR SORUDA BEN SORUYİM BU 1.3 YAMASINI NASIL YÜKLÜYOZ BEN İNDİRDİM AMA YÜKLEYİNCE NOT DEFTERİ GİBİ BİR ŞEY ATIYOR ORADA KOMUTLAR FİLAN YAZIYOR BAŞKA BİR ŞEY YOK .
HALA 1.2 VERSİYONUNDA
BİRDE OYUNDA BİZDE 2 YADA 3 TANE CREW LE BAŞLAYABİLİYORMUYUZ BUNUN YOLU NEDİR ACABA.
ya quick race e girerken kapatabiliyosun bi tek careerde kapanmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: yunus2321
BİR SORUDA BEN SORUYİM BU 1.3 YAMASINI NASIL YÜKLÜYOZ BEN İNDİRDİM AMA YÜKLEYİNCE NOT DEFTERİ GİBİ BİR ŞEY ATIYOR ORADA KOMUTLAR FİLAN YAZIYOR BAŞKA BİR ŞEY YOK .
HALA 1.2 VERSİYONUNDA
BİRDE OYUNDA BİZDE 2 YADA 3 TANE CREW LE BAŞLAYABİLİYORMUYUZ BUNUN YOLU NEDİR ACABA.
kimse yokmu?...
....................................ZATEN FİLM DE DE OLE ARABALARIN ARASINDAN GECIYOR..............................
quote:
quote:
HALA 1.2 VERSİYONUNDA
kimse yokmu?...
kayıt defterine birşeyler eklemen lazımdı galiba öyle hatırlıyorum.Fotoğraf koyarsan daha iyi yardımcı oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]
quote:
quote:
HALA 1.2 VERSİYONUNDA
kimse yokmu?...
kayıt defterine birşeyler eklemen lazımdı galiba öyle hatırlıyorum.Fotoğraf koyarsan daha iyi yardımcı oluruz
Nasıl yapıyoruz bunu bulabilirsen çok iyi olur .
Bende yapamadım kariyer modunda olmuyor kanımca
Arkadaşlar ben farklı yerlerden aldığım 5-6 nfs carbon da da aynı sorunla karşılaşıyorum... sorun ise şu: oyunda %20 leri geçtikten sonra rastgele masa üstüne atıyor. bazen bir yarış bitince bazende yarışa başlarken. sırf bu yüzden inat ettim oyunu bidaha oynamadım.
Bu sorunu yaşamayanlar ve çözümünü bilenler tavsiyelerinizi bekliyorum.
günlerdir carbon oynuyorum ama trafiği kapatma gibi bişiy görmedim
arkadaslar benim sorunum su ben carbonu online oynamak istiyorum ama girmiyo ea hesabımda var ama girmiyo baskasının bir hesabını istiyo kendi hesabımı yazıyom boyle bir hesap bulunamadı diyo baska forumlarda duydugum kişilerin hesap adını yazzıyorum sifresinide bilmem gerekiyomuş o yuzden online yapmıyo lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaslar simdiden tesekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme