Bildirim
Çar Satanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
e-) Hiçbiri
Tamamen oyunu bırakmamızda dolayı mesela şuanda forumdaki aktif char satış konularından 4 tanesi benim charımKonusu açılmamış henüz 7 tane daha var
Benim gibi oyunu bırakan çok sayıda insandan dolayı epeyce satış konusu birikti.
-
ekonomık krız oldugundan dolayı kımse char almıyor adamlarda charı satmakla ugrasmıyor :D -
oyun ticarete dödüldü iyice gaymax işi cıvıttı ve artık kimse srodan eskisi kdr hoşnut değil
ya başka oyna geçiolar yada bırakıolar bundan olabilir -
asla satmam , satında almam. -
bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz
Yoo bırakıyoruzBugün 90 lwl full farmlarımızdan 2 tane daha teslim ediyorum 1 tane kalıyor ff 90 lwl, onuda isteyen var bir kaç güne o da gidicek
Bu oyun max 70'ken güzeldi, artık oyuna giresim bile yok
-
Haklısın ilhan oyunun tadı kaçtı artık herşey parayla girmesi bi dert kasması bi dert bırak daha iyi bende bırakacam şunu satayım bi
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz
Yoo bırakıyoruzBugün 90 lwl full farmlarımızdan 2 tane daha teslim ediyorum 1 tane kalıyor ff 90 lwl, onuda isteyen var bir kaç güne o da gidicek
-
quote:
Orjinalden alıntı: JesToKa
Haklısın ilhan oyunun tadı kaçtı artık herşey parayla girmesi bi dert kasması bi dert bırak daha iyi bende bırakacam şunu satayım bi
quote:
quote:
Yahu amma char kasmışık sat sat bitmiyorki
-
quote:
e-) Hiçbiri
Tamamen oyunu bırakmamızda dolayı mesela şuanda forumdaki aktif char satış konularından 4 tanesi benim charımKonusu açılmamış henüz 7 tane daha var
Benim gibi oyunu bırakan çok sayıda insandan dolayı epeyce satış konusu birikti.
başka oyuna mı geçiyosun peki ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X