Şimdi Ara

Çar Satanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bakıyorum son günlerde dh formunun silkroad bölümünde çar satmayan tek tük insan kalmış,
    bu işte bu kadar çok para mı var
    yoksa kriz mi noluyo merak ettim sadece

• e-) Hiçbiri

Tamamen oyunu bırakmamızda dolayı mesela şuanda forumdaki aktif char satış konularından 4 tanesi benim charım Konusu açılmamış henüz 7 tane daha var Benim gibi oyunu bırakan çok sayıda insandan dolayı epeyce satış konusu birikti.
  • ekonomık krız oldugundan dolayı kımse char almıyor adamlarda charı satmakla ugrasmıyor :D
  • oyun ticarete dödüldü iyice gaymax işi cıvıttı ve artık kimse srodan eskisi kdr hoşnut değil
    ya başka oyna geçiolar yada bırakıolar bundan olabilir
  • asla satmam , satında almam.
  • bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz

Yoo bırakıyoruz Bugün 90 lwl full farmlarımızdan 2 tane daha teslim ediyorum 1 tane kalıyor ff 90 lwl, onuda isteyen var bir kaç güne o da gidicek Bu oyun max 70'ken güzeldi, artık oyuna giresim bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75LvL Str çar satılık (Sparta)!
    18 yıl önce açıldı
    TR Satılık çar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın ilhan oyunun tadı kaçtı artık herşey parayla girmesi bi dert kasması bi dert bırak daha iyi bende bırakacam şunu satayım bi
    quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

bırakıyor olamazlar cunku sro nun getirdigi aylık gelir turkıyenın aylık gelırınden fazla emin ol kımse bu kadar para kazandıgı sey sıkıldı dıe bırakmaz

Yoo bırakıyoruz Bugün 90 lwl full farmlarımızdan 2 tane daha teslim ediyorum 1 tane kalıyor ff 90 lwl, onuda isteyen var bir kaç güne o da gidicek Bu oyun max 70'ken güzeldi, artık oyuna giresim bile yok

• quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

Haklısın ilhan oyunun tadı kaçtı artık herşey parayla girmesi bi dert kasması bi dert bırak daha iyi bende bırakacam şunu satayım bi
    quote:

quote:

Yahu amma char kasmışık sat sat bitmiyorki

• quote:

e-) Hiçbiri

Tamamen oyunu bırakmamızda dolayı mesela şuanda forumdaki aktif char satış konularından 4 tanesi benim charım Konusu açılmamış henüz 7 tane daha var Benim gibi oyunu bırakan çok sayıda insandan dolayı epeyce satış konusu birikti.

başka oyuna mı geçiyosun peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.