Şimdi Ara

Çar Alınacak İris 72 veya 76 wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İrisde 72 yada 76 full int wizard cleric car alınacaktır itemli itemsiz Np kesin alıcıyım satanlar semih_alipek_54@hotmail.com eklesinler

Not: Kesinlikle Wizard Cleric bunun dısnda eklemeyiN!!!

• Up AciL silk yada TL karsılıqında
  • 72lvl wizard bard var satılık.Şansmı artık wizard clericte vardı ama başka bi charla takas ettim :( Ayrıyetten 76lvl xbow bardda var hepsi iriste
  • msnmi ekle knslım hemen
  • beyler uçuk fiyatlarla qelmeyin cok ciddi alıcıyım car itemli itemsiz problem degil
  • Up...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcTiVeBoyS

beyler uçuk fiyatlarla qelmeyin cok ciddi alıcıyım car itemli itemsiz problem degil

72lvl wizarda 120tl fiyat uçuk geliyosa sana kolay gelsin bulursun inş aradığını.
    2 3 ay bi charı kasmadığınız için ve forumda 95 100lvl çalıntı hesaplar 200 250 tl ye satılınca değeri kalmıyo bizim hesapların maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruel.turk

quote:

beyler uçuk fiyatlarla qelmeyin cok ciddi alıcıyım car itemli itemsiz problem degil

72lvl wizarda 120tl fiyat uçuk geliyosa sana kolay gelsin bulursun inş aradığını.
    2 3 ay bi charı kasmadığınız için ve forumda 95 100lvl çalıntı hesaplar 200 250 tl ye satılınca değeri kalmıyo bizim hesapların maalesef

72 Lw wizarda 120Tl mi istedin sende bir uçukluk var bilader.Piyasa bakıpta konuşursan..
  • ben 125 80+ alırım be nese :D arkadasın qörüsü oymus beyler acil wizard car alıcam 72 weya 76 72+da olur itemli itemsiz Np msnmi ekleyin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: gececi26

quote:

Orjinalden alıntı: cruel.turk

quote:

72 Lw wizarda 120Tl mi istedin sende bir uçukluk var bilader.Piyasa bakıpta konuşursan..

Piyasaya göre hareket etseydim 90lvl warrioru 450tlye satamazdım şuan forumda 250tlye 93lvl hesap satıyolar.
    72lvl wizardı 0dan pre plusla plvl olmadan kaç günde kasabilceksiniz acaba merak ediyorum.Ben açtığımda yeni açılmıştı hala da iris serverı new dir.
    Ama dediğim gibi siz bulursunuz 50tl ye 90lvl hesap bende 500 tl ye satarım

• tmm satarsn kardes beqle nese ya konu dısına cıkmayalım ben car arıyorum ...
  • Up!!
  • Bari bi resim koyaydın....
  • ne Resmi?
  • Upppppp
  • yatmadan önce son UP
  • Up
  • car hala aranmakta Up
  • Yokmu SataN?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.