yaw ben informationu tuzağa düşürmeyi beceremedim...şimdi herşey boşamı gitti napıcam
quote:
Orijinalden alıntı: iLoVeSiLkRoAd
yaw ben informationu tuzağa düşürmeyi beceremedim...şimdi herşey boşamı gitti napıcam
Alıntıları Göster
Walla Süper Bişi Yapmam Lazım Ama Evdeki PC ile Epey Zor Görünüyor
quote:
Alıntıları Göster
ponds ruinse nerde yerini bilen söylerse çok ii olur
quote:
Orijinalden alıntı: buura2
bende yapmıştım bu görevi arkadaşla baya uzun sürmüştü
ödülü gerçekten güzel ama
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: buura2
bende yapmıştım bu görevi arkadaşla baya uzun sürmüştü
ödülü gerçekten güzel ama
iki kişi nası gittiniz
quote:
Alıntıları Göster
eline saglık arkadsım ,senin sayende gorevi yapıp zerk scrool larıda aldım.utanmadan bide videoya çektim :D ha bide ss de almışım xD.(tekrar sagolasın kardeş)
quote:
Orijinalden alıntı: murderuo
eline saglık arkadsım ,senin sayende gorevi yapıp zerk scrool larıda aldım.utanmadan bide videoya çektim :D ha bide ss de almışım xD.(tekrar sagolasın kardeş)
Alıntıları Göster
cok tesekkürler eline saglık büyük ugras vermissin up! up ! up!
3 Saaten fazla uğraşıp görevi tamamladım ve ivy yi akşam kestim 20 tane berkserker scroolumu çatır çatır aldım O bana 8-9 vuruo ben ona 62-65k aralığında vuruyordum
quote:
Orijinalden alıntı: TheExploreR
3 Saaten fazla uğraşıp görevi tamamladım ve ivy yi akşam kestim 20 tane berkserker scroolumu çatır çatır aldım O bana 8-9 vuruo ben ona 62-65k aralığında vuruyordum
yaa 5 saat falan sürdü yapmam20 zerk scroll için o kadar uğraştım değdimi bilmem ama bi deiğişiklik olsun die yapın
peki 2 kişi nası yaptınız siz onu anlatırmısınbiz de yapmayı denedik 2 kişi olamdı
quote:
Orijinalden alıntı: nerisona
yaa 5 saat falan sürdü yapmam20 zerk scroll için o kadar uğraştım değdimi bilmem ama bi deiğişiklik olsun die yapın
peki 2 kişi nası yaptınız siz onu anlatırmısınbiz de yapmayı denedik 2 kişi olamdı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nerisona
3 kişi yaptık biz fakat ivy e ışınlanırken 1 arkadaş punisher blood a sağ basmayı unutmuş,ivy nin yanına 2 kişi gittik kestik geldik.
quote:
quote:
3 kişi yaptık biz fakat ivy e ışınlanırken 1 arkadaş punisher blood a sağ basmayı unutmuş,ivy nin yanına 2 kişi gittik kestik geldik.
Alıntıları Göster
bu karmaşık görünen görevi çok güzel bir şekilde açıklamışsın...emeğine sağlık.sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Bimba
bu karmaşık görünen görevi çok güzel bir şekilde açıklamışsın...emeğine sağlık.sağol
1 bucuk saatte yaptım ballıyım heralde cok :D hele o punisherden mavi torbayı çıkarma 2. punisherde düstü
quote:
Orijinalden alıntı: _The_BeacH_
1 bucuk saatte yaptım ballıyım heralde cok :D hele o punisherden mavi torbayı çıkarma 2. punisherde düstü
Alıntıları Göster
bu görev kaç lv görevi ve verdiği hediye zerk scroolu gösterebilirmisiniz bide basınca böle hp pot gibi etrafınızda kırmızı bişiler mi dönüo? bunlar bi çelişkmidir? bunları istiyorum
bişi sorcam 2. görev almak için gittim kasaay orda bi tane var görev??Ne olcak O olmazmı
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
ya ben görevin tüm aşamalarını yaptım son olarak parti kurup bi arkımı yanıma çağırdım bak az sonra bi yere ışınlancaz dedim bastım anahtara ben gittm o orda kaldı.
2 kişi gitmek için ne yapmamız gerekio aynı partide olmaktan başka ayrıca 2 kişi kestiniz ya 2 tanemi mavi torba düşüo ivy'den?
quote:
Orijinalden alıntı: nerisona
quote:
quote:
ya ben görevin tüm aşamalarını yaptım son olarak parti kurup bi arkımı yanıma çağırdım bak az sonra bi yere ışınlancaz dedim bastım anahtara ben gittm o orda kaldı.
2 kişi gitmek için ne yapmamız gerekio aynı partide olmaktan başka ayrıca 2 kişi kestiniz ya 2 tanemi mavi torba düşüo ivy'den?
Alıntıları Göster
Teşekkürler kardeş görevi az önce bitirdim. 3 saatten uzun sürdü. Baya sıkıldım ama olsun değdi. Çok güzel anlatmışsın.